Hüseyin Maviş 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Ankara Yıldız'da bir mağaza önüne park etmek üzereyken direksiyon birdenbire ağırlaştı. Herhalde lastik patladı dedim, inip kontrol ettim, lastikler normaldi. Bu arada alışverişimizi tamamlayıp arabayı çalıştırdım, geri çıkarken direksiyon neredeyse dönmeyecek kadar ağırlaşmıştı. 2 metre geri çıktığımda arabamın bulunduğu yerde yağ akıntısı olduğunu görünce direksiyon yağının boşalmasından şüphelendim. Hemen ustama telefon ederek durumu anlattım, o da şüphemi doğruladı. Yağ akıntısının ne taraftan olduğunu soran ustama ortadan kartelin altındaki plastik korumanı içinden geldiğini söyledim. Hangi yağdan koymam gerektiğini sorunca ustam: yeşil renkli direksiyon yağının her yerde bulamayacağımı, geçici olarak ATF yağ koymam gerektiğini, yarın gelince orijinal yağı ile değiştireceğimizi söyledi. Neyse ki 100-150 metre yakınlarda Shell istasyonunda buldum ATF direksiyon yağını. Sağ farı söküp direksiyon yağ deposunu açtığımda dibini gördüm. 1 litrelik yağın hemen hemen yarısını koydum arabayı çalıştırdım, direksiyon normalleşti. 8 km. lik yolu normal bir şekilde bitirdim. Yarın ilk işim sanayiye gitmek. Benim anlamadığım; 1- Yağ bitene kadar arabada hiçbir anormallik olmadı ve neden belirti vermedi? 2- Neden göstergede hiçbir arıza mesajı çıkmadı? Muhtemel sebepler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Yarın akşam sonuç hakkında bilgi veririm. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Geçmiş olsun, direksiyon pompasından kaçırıyor muhtemelen. Revize edilebiliyor ama sağlıklı olmuyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 sanayide bakımı yaptırırken başka bir araç gelmişti sizin gibi onunda hortumu yırtılmıştı sizinde hortumdan sorun olabilir 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 13 Eylül 2015 Yazar Paylaş 13 Eylül 2015 sanayide bakımı yaptırırken başka bir araç gelmişti sizin gibi onunda hortumu yırtılmıştı sizinde hortumdan sorun olabilir Keşke hortum ile kurtarabilsem. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Keşke hortum ile kurtarabilsem.Abi iyisini düşünelim araban daha genç [emoji4] Gecmis olsun Allah daha buyuklerinden sakinsin 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 birden ağırlaştıysa eğer hortum patlama ihtimali var.ama yarım lt yağla 8 km gittiyseniz hortumdan olmaya bilir ben 2,5 km yolu 1 lt yağ ile gidebilmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Allahtan park esnasinda olmus. Gecmis olsun. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 O yağın rengi yeşil gibi görünür fakat kırmızı renkli atf yağıdır. Kutudan dolayı böyle görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 13 Eylül 2015 Yazar Paylaş 13 Eylül 2015 O yağın rengi yeşil gibi görünür fakat kırmızı renkli atf yağıdır. Kutudan dolayı böyle görünüyor. Yağ almaya giderken yol kenarında duran dizel focusu olan taksici arkadaşa da sormuştum yağın rengini, o da kırmızı demişti. Yağın kutusu da kırmızı idi. Yarın kesinleştiririm renk olayını. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Yağ almaya giderken yol kenarında duran dizel focusu olan taksici arkadaşa da sormuştum yağın rengini, o da kırmızı demişti. Yağın kutusu da kırmızı idi. Yarın kesinleştiririm renk olayını. Yeşil yağ vw grubunda kullanılıyordu. Fordda ben hep kırmızı gördüm. Hatta dıştan yeşil görünüyor diye yeşil aldım, değişimde çıkan yağ kırmızı olunca geri verdm. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Focusların bazılarında şimdi yıl olarak hatırlamıyorum ama sanırım focus 1 lerin bir kısmında yeşil renk diye hatırlıyorum. Çoğunlukla kırmızıdır.. Geçmiş olsun abi.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Geçmiş olsun Hüseyin Hocam. Umarım en az zararla atlatırsınız... 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Hüseyin Maviş 14 Eylül 2015 Yazar Çözüm Paylaş 14 Eylül 2015 Arkadaşlar bugün Şaşmaz sanayi sitesine gitmek için erkenden kalktım. Öncelikle farı söküp direksiyon yağını kontrol ettim. Hayret edilecek şekilde çok az yağ eksilmişti. Gene de kontrol için gittim sanayiye. Ustalar baktılar ve direksiyon kutusundan yağ akıttığını söylediler. Tamirinin mümkün olduğunu, istersem yenisini takalım dediler. Yenisi 1.500.- TL. tamiri için ise tornacının 200.- TL. istediğini söylediler. Ben de tamir edildiğinde sıkıntı olup olmadığını sordum. Keçelerin ve içindeki parçaların değişeceğini söyleyince tamir ettirmeye karar verdim. (Tamamen duygusal) Sonra tornacıya gönderilen parçadaki direksiyon milinin biraz paslandığını ve temizlendiği (Taşlama, zımpara gibi) ve parçaların ve keçesinin değiştiğini söylediler. Neyse yerine montajı yapıldı. Yağı ATF yeşil renkli yağını koydular. Usta arabayı denedi geldi. Ön sol amortisörün de patlak olduğunu söyledi. (Biliyordum ama idare ediyordum.) Direksiyon kutusunu biraz hesaplı kapattığım için ön amortisörleri de gelmişken değiştirdik. Merak edenler için masraf kalemleri: Direksiyon kutusu tamiri: 200.- Ön amortisörler Sachs marka 2x140= 280.- Direksiyon yağı: 25.- Temizlik spreyi 2 Ad: 10.- Toplam işçilik: 200.- Toplamı 715.- TL tuttu. 700.- TL. verip döndüm evime. Not: Direksiyon kutusuna da 1 yıl garanti verdiler. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 benzeri 2004 hyundai elantra varken başıma geldi, ayazağa'dan sonra pirinççiköy'den çıkarken virajlarda direksiyonu kırdıkça vank vung ses geldi, direksiyon tofaş'a bağladı odun gibi oldu. Bu şekilde 30 sk gittim eve geldim ustayı aradım, kırmızı atf yağı aldık 15 tlye doldurdum düzeldi ama hortumdan yağ kaçırıyormuş Ustaya gösterdik aynı hortumdan yokmuş piyasada, pres ile hortumu metal parça ile tamir ettirdik 20 lira hortumcuya, 20 lira ustaya 15 tl yağ 55TL'ye halloldu. Ancaaak yağın kutusu tam kayışın üstünde olduğu için akan yağ kaputun içine tamamen saçıldı daha sonra gaz yağı ile motoru temizlettik vs. çok geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 14 Eylül 2015 Yazar Paylaş 14 Eylül 2015 benzeri 2004 hyundai elantra varken başıma geldi, ayazağa'dan sonra pirinççiköy'den çıkarken virajlarda direksiyonu kırdıkça vank vung ses geldi, direksiyon tofaş'a bağladı odun gibi oldu. Bu şekilde 30 sk gittim eve geldim ustayı aradım, kırmızı atf yağı aldık 15 tlye doldurdum düzeldi ama hortumdan yağ kaçırıyormuş Ustaya gösterdik aynı hortumdan yokmuş piyasada, pres ile hortumu metal parça ile tamir ettirdik 20 lira hortumcuya, 20 lira ustaya 15 tl yağ 55TL'ye halloldu. Ancaaak yağın kutusu tam kayışın üstünde olduğu için akan yağ kaputun içine tamamen saçıldı daha sonra gaz yağı ile motoru temizlettik vs. çok geçmiş olsun Size de geçmiş olsun. Ancak benim araçtaki arıza kutudaydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts