Burhan Yiğit 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Aslında bi gaz ayarsızlığı oluyor araç sabahları ilk çalıştığında gaza geçerken devir göstergesi kendi kendine çıkıp iniyor stop ediyor bu olay sürekli değil haftada bir kez oluyor. Bu arada gazı 6000 km önce takdırdım araç 99 glx mondeo. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Aslında bi gaz ayarsızlığı oluyor araç sabahları ilk çalıştığında gaza geçerken devir göstergesi kendi kendine çıkıp iniyor stop ediyor bu olay sürekli değil haftada bir kez oluyor. Bu arada gazı 6000 km önce takdırdım araç 99 glx mondeo. Aramıza hoş geldiniz. Mesajlarımızın tamamını büyük harfle yazmıyoruz.Gaz ayarını kontrol ettirin bence. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 LPG kalibrasyonundan yana kullanıyorum hakkımı ben de. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 LPG kalibrasyonu diyorum bende. Ancak LPG geçis ısısı düşük ise çoğu zaman stop etmelere neden olabiliyor. Yorum bağlantısı
Burhan Yiğit 16 Eylül 2015 Yazar Paylaş 16 Eylül 2015 öncelikle cevaplar için teşekkürler. bu stop etme esnasında gaz yani devir göstergesi hızlı bir şekilde inip çıkma yapıyor ve her nedense hep araç soğukken oluyor. çalıştıktan 10 dk sonra gün boyu bidaha asla yapmıyor. Yorum bağlantısı
önder deli 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 aracımı ilk aldığımda easyjet marka lpg kiti için ayar yapacak esnaf bulamadım, internetten ayar kiti satın aldım satan arkadaş bilgisayarıma uzaktan bağlanıp ilk kurulumu ve ayarı yaptı. benim ricam üzerine "malum mersinde yaşıyorum. havalar burda sıcak gaza ilk geçişi 20C-25C sıcaklıkta yapalım" dedim. kabul etti ve öyle yaptı. bundan sonra sizin probleminiz gibi bir problem ile karşılaştım. aracım ilk çalışmada standart olarak 10 sn sonra eğer su sıcaklığı 20C-25C yi geçerse ilk gaza basmamda 1500 d/d aşınca gaza geçiyor. ancak su lpg yi buharlaştıramadığından giderken aracım titriyor. 2 km daha gidince su ısındığı için sorun kalmıyor....( kaloyu aracımda gezdiriyorum. üşengeçliğimden takıp ta ayarı tekrar yapmıyorum. ilk çalıştırmada el ile benzine alıp 2 km sonra gaza geçiyorum. ) * lpg geçiş sıcaklığı düşük tutulmuş olabilir. * şimdi sizin ayarınızda anladığım kadarıyla ilk gaza geçmeyi devir limitli yapmamışlar su istenilen sıcaklığa ulaşınca (lpg ecusuna tanımlı derece) kitiniz deviri kontrol etmeden direk lpg ye geçiş yapıyor ve devir düşmesi ile stop etmesi bundan kaynaklı olsa gerek. * birde (tam emin olmamakla birlikte) belki lpg buharlaştırıcısına suyu termostattan sonra almış olabilirler ki belirli bir süre sonra (termostat açınca) lpg ye geçiş yapıyor bu yüzden ısınma süresi uzuyor. (belki de tersi yapılmalı!) bu kadar yazının özeti öncelikle takılan kitin başka bir usta tarafından düzgün takıldığının kontrolü yapılmalı ve lpg ayarınızı bilgisayarda tekrar kontrol ettirip yeniden yapmanız. Yorum bağlantısı
Burhan Yiğit 19 Eylül 2015 Yazar Paylaş 19 Eylül 2015 aracımı ilk aldığımda easyjet marka lpg kiti için ayar yapacak esnaf bulamadım, internetten ayar kiti satın aldım satan arkadaş bilgisayarıma uzaktan bağlanıp ilk kurulumu ve ayarı yaptı. benim ricam üzerine "malum mersinde yaşıyorum. havalar burda sıcak gaza ilk geçişi 20C-25C sıcaklıkta yapalım" dedim. kabul etti ve öyle yaptı. bundan sonra sizin probleminiz gibi bir problem ile karşılaştım. aracım ilk çalışmada standart olarak 10 sn sonra eğer su sıcaklığı 20C-25C yi geçerse ilk gaza basmamda 1500 d/d aşınca gaza geçiyor. ancak su lpg yi buharlaştıramadığından giderken aracım titriyor. 2 km daha gidince su ısındığı için sorun kalmıyor....( kaloyu aracımda gezdiriyorum. üşengeçliğimden takıp ta ayarı tekrar yapmıyorum. ilk çalıştırmada el ile benzine alıp 2 km sonra gaza geçiyorum. ) * lpg geçiş sıcaklığı düşük tutulmuş olabilir. * şimdi sizin ayarınızda anladığım kadarıyla ilk gaza geçmeyi devir limitli yapmamışlar su istenilen sıcaklığa ulaşınca (lpg ecusuna tanımlı derece) kitiniz deviri kontrol etmeden direk lpg ye geçiş yapıyor ve devir düşmesi ile stop etmesi bundan kaynaklı olsa gerek. * birde (tam emin olmamakla birlikte) belki lpg buharlaştırıcısına suyu termostattan sonra almış olabilirler ki belirli bir süre sonra (termostat açınca) lpg ye geçiş yapıyor bu yüzden ısınma süresi uzuyor. (belki de tersi yapılmalı!) bu kadar yazının özeti öncelikle takılan kitin başka bir usta tarafından düzgün takıldığının kontrolü yapılmalı ve lpg ayarınızı bilgisayarda tekrar kontrol ettirip yeniden yapmanız. evet arkadaşlar istanbulda olmanın ve bu aracın aynısına sahip bir ustam olduğu için bugün sabah bu sorunu çözüme kavuşturdum rölanti motoru ve gaz kelebeği yani boğaz kelebeği tinerle temizlenip yerine takıldı sorun inşallah tamamen çözüldü. rölanti motoru kurum bağlamış resmen.... evet arkadaşlar istanbulda olmanın ve bu aracın aynısına sahip bir ustam olduğu için bugün sabah bu sorunu çözüme kavuşturdum rölanti motoru ve gaz kelebeği yani boğaz kelebeği tinerle temizlenip yerine takıldı sorun inşallah tamamen çözüldü. rölanti motoru kurum bağlamış resmen.... bide arkadaşlara tavsiye lpg geçiş sıcaklığı en az 40 derece olmalı çünkü araç bu sıcaklığın altında emdiği gazı zaten yakmadan atar buda yakıt sarfiyatını artırır. 1 Yorum bağlantısı
önder deli 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Bakin bende yardım ederken birşey öğrendim.. 40 derece olmaliymis. İlk fırsatta bu sıcaklığa ayarlayacagim. Size de geçmiş olsun cozmenize sevindim.. Yorum bağlantısı
Burhan Yiğit 29 Eylül 2015 Yazar Paylaş 29 Eylül 2015 olanti motoru ve gaz kelebeği temizliğinden sonra bir depo gaz ile yami 37/38 litre lpg ile henüZ bitmedi ve 364 km yi gördüm bu kadar etki etmesine çok şaşırdım eskiden 310 km yi zor giderdi.normal mi sizce Rolanti motoru ve gaz kelebeği temizliğinden sonra bir depo gaz ile yami 37/38 litre lpg ile henüZ bitmedi ve 364 km yi gördüm bu kadar etki etmesine çok şaşırdım eskiden 310 km yi zor giderdi normal mi sizce 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts