İçeriğe Yönlendir

Trabzon& Rize Gezilecek Yerler


Çağdaş Başlılar

Recommended Posts

Çağdaş Başlılar
(düzenlendi)

Arkadaslar, Abilerim,

Bayram ve sonrasında 10 gün boyunca Hopa'da olacağım. Bu esnada esim ve cocugumla bir yerde kalmak yerine görmediğim gitmedigim yerlere de gitmek istiyorum. Yaş 32 her sene artvine gittim ama rize trabzon gidiş dönüş güzergahı haricinde gezmedim bu sefer farklı olsun istiyorum, Tavsiye ve onerileriniz nerelerdir? Nereye gidelim nerede kalalim nerede yemek yiyelim ezbere gezmek yerine bir program yapmak daha dogru olacaktır.

Şimdiden tesekkur ederim.

tarihinde Çağdaş Başlılar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Aydere git derim. Çamlıhemşin de güzeldir. Çok gezilecek yer var. Aydere giderken nehrin üzerinde kurulu bir yer var adı aklıma gelmedi.karşıdan karşıya tel çekmişler. yelek ile bağlıyorlar.cuvvvv diye kayıyorsun. Orası güzeldir. Akşama kadar vakit geçirmiştim.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Rizede Ziraat botanik çay bahçesinde çay içebilirsiniz. Nacizane tavsiyem ;yaylalara çıkmadan önce hava durumuna bakın. Trabzonda Hıdırnebi yaylası vardı. Rizeden oraya çıkmak 4 saat sürüyordu nerdeyse. Çıktık ama sisten 1 metre önümüzü bile göremiyorduk. 1 bardak çay içtik döndük.Rizenin öğretmen evi çok iyidir. Değişmediyse sahile sıfır güzel bir yerdedir. Gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Trabzon İçin 

 

uzungöl , sera gölü , limli gölü , sümela manastırı , boztepe , zigana kayak tesisleri , santa harabeleri camiboğazi ve taş köprü yayları en son olarak krom antik şehri imera.....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...