Koray Demir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Şu an bilgisayardan bakıyorum da resmi bilgisayara kaydetmeden göremedim. Başka bir bağlantı ekleme gereği duydum. Kullandığım lastik petlas 195/65/115 imperium PT515.Bu arada diğer lastiğimde de kılcal çatlaklar başlamış. Yeni bir lastik almak gerekiyor artık. http://i.hizliresim.com/l9EA0E.jpg Osman Bey resimdeki lastik bitik durumda acil değişim şart. I Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Hayırlı olsun gule gule kullanın. 195/6515 imperium pt 515 var bende. Gerçekten de sessiz bir lastik kuru zemin performansi normal, ıslak zemin performansı kötü. Yalnız ikinci senesinde 30000 km oldu aracın altında iki lastikte iç kısımlarda çatlaklar oluşmuş (yatay çatlaklar). Ben farkedememistim usta farketmiş. İntetten arastirdim bir çok kişinin başına gelmiş. Diğer lastiklerle arasında çok da fiyat farkı yok neticede bu nedenle Bir daha petlas almam. Resimleri görünce inanamadım Petlas ile görüştünüz mü? Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Petlasa infodan yazdım. Konuyu anlattim Mail adresi bıraktım dönen yok. Bu çatlak aracın iç tarafında kalıyor arabanın altına yatmayınca gorulemiyor. Benim gormem ustanın uyanıklığı oldu ama ilk farkettigimde bunun üçte biri kadardı. Yeniden araç lifte kalkınca görme imkanım oldu ve şaşırdım. İnternetten arastirayim dedim aynen iç tarafında çatlaklar yaşayanlar olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Petlasa infodan yazdım. Konuyu anlattim Mail adresi bıraktım dönen yok. Bu çatlak aracın iç tarafında kalıyor arabanın altına yatmayınca gorulemiyor. Benim gormem ustanın uyanıklığı oldu ama ilk farkettigimde bunun üçte biri kadardı. Yeniden araç lifte kalkınca görme imkanım oldu ve şaşırdım. İnternetten arastirayim dedim aynen iç tarafında çatlaklar yaşayanlar olmuş.Aynı çatlak babamın aracına denk geldi. Dediğiniz gibi iç taraftaydı. Biz şans eseri denk geldik. Petlas fabrikaya kadar ulaştım. Kabullenmiyorlar. Buyurun resimler. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Kılcal olan diğer lastigim idi. Çok fena olmuş bu ya Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 (düzenlendi) 30.000km 2 yıl nedir ya..Golf varken Good Year fabrikasyon lastikleri 8 yıl kullandım en ufak bir çatlama olmadı ama baktım fren mesafesi uzuyor hemen değiştirdim..işin kötüsü lastiğin iç tarafında olması..lastik ki bence en hassas parçalardan birisi..ve iç tarafta..görmek büyük şans..Petlas önermekten vazgeçiyim eşe dosta..üretim hatası illali olur seri üretimde ama sanırım kronik hale gelmeye başlamış.. 24 Ekim 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Bu çatlaklar muhtemelen lastik kauçuk yapısını kaybettiği için oluşuyor. Bu tip bir çatlağı petlasta gördüğüm için hiç şaşırtıcı gelmedi. Çünkü petlas 2 yıl dan sonra diğer lastiklere göre çok çabuk sertleşiyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Abdulkadir Özcan müşterilerini kaybederek nasıl para kazanmayı planlıyor öyle anlayamadım... Yoksa Petlas'ı gözden çıkarıp Hankook mu satmayı planlıyor. Her neyse, bu bir planın parçası ise hayatlarıyla oynadığı insanların hakkını asla ödeyemez... 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Şimşek 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Petlasa infodan yazdım. Konuyu anlattim Mail adresi bıraktım dönen yok. Bu çatlak aracın iç tarafında kalıyor arabanın altına yatmayınca gorulemiyor. Benim gormem ustanın uyanıklığı oldu ama ilk farkettigimde bunun üçte biri kadardı. Yeniden araç lifte kalkınca görme imkanım oldu ve şaşırdım. İnternetten arastirayim dedim aynen iç tarafında çatlaklar yaşayanlar olmuş. Hocam Allah korumuş 1 Yorum bağlantısı
Seyit Onbaşı 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 bende pt515 almayı düşünüyodum. almayımmı şimdi karar veremedim ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Ben kendi adima tavsiye etmiyorum. Lastik sessiz bir lastik ama herşey sessizlik değil. Aradaki 15 20 tl lik fark için riske girmeye gerek yok. 155 tl ye bridgestone turanza t001 aldım. Bu da sesli bir lastik ama en sert frenlemelerde çok az abs devreye girdi. Petlas çok daha çabuk giriyordu hele zemin islaksa. Bridgestone sesli olduğu için bundan sonra deneyeceğim lastik continental ct 5 olacak insaallah. Yorum bağlantısı
Seyit Onbaşı 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Ben kendi adima tavsiye etmiyorum. Lastik sessiz bir lastik ama herşey sessizlik değil. Aradaki 15 20 tl lik fark için riske girmeye gerek yok. 155 tl ye bridgestone turanza t001 aldım. Bu da sesli bir lastik ama en sert frenlemelerde çok az abs devreye girdi. Petlas çok daha çabuk giriyordu hele zemin islaksa. Bridgestone sesli olduğu için bundan sonra deneyeceğim lastik continental ct 5 olacak insaallah. teşekkür ederim saolun verdğiniz bilgiler için.bakalım ben ne alcam merak ediyorum bu arada conti yaz lastikleri için de iyi olmadığını söyleyenler var kış lastiklerine göre yaz lastiklerinin performansının daha düşük olduğunu söylüyorlar Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 teşekkür ederim saolun verdğiniz bilgiler için.bakalım ben ne alcam merak ediyorum bu arada conti yaz lastikleri için de iyi olmadığını söyleyenler var kış lastiklerine göre yaz lastiklerinin performansının daha düşük olduğunu söylüyorlar conti pcp serisini çok uzun yıllar kullandım. ben oldukça memnundum. Yorum bağlantısı
Seyit Onbaşı 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 conti pcp serisini çok uzun yıllar kullandım. ben oldukça memnundum. valla benim kafam iyice karıştı.4 lastik arasında gidip geliyorum 1. lassa impetus revo2+ 2.petlas imperium pt515 3.goodyear efficientgrip performance 4.conti ct5 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 valla benim kafam iyice karıştı.4 lastik arasında gidip geliyorum 1. lassa impetus revo2+ 2.petlas imperium pt515 3.goodyear efficientgrip performance 4.conti ct5 benim bundan önceki lastikler contiydi. oldukça memnundum. şimdi fiyat farkından dolayı petlas aldım. fiyat farkı önemsizse benim sıralamam şöyle olurdu. 1.conti 2.good year 3.petlas lassa hakkında bilgim olmadığı için sıralamaya dahil etmedim Yorum bağlantısı
Seyit Onbaşı 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 benim bundan önceki lastikler contiydi. oldukça memnundum. şimdi fiyat farkından dolayı petlas aldım. fiyat farkı önemsizse benim sıralamam şöyle olurdu. 1.conti 2.good year 3.petlas lassa hakkında bilgim olmadığı için sıralamaya dahil etmedim anladım teşekür ederim. fiyatları 175-200 tl arasında değişiyor. genelde çok bir fark yok yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts