Anıl Karaca 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Herkese iyi bayramlar öncelikle. Çok uygun fiyata 15000Tl ye ford capri satıyor bir arkadaşımin babası. Araç 6 silindir ve çok diri görünüyor. Haftasonları keyif amaçlı kullanmak icin almayı düşünüyorum ancak bazi tereddütlerim var. Bu ve benzeri araçlar hakkinda ne tür öneri ve düşünceleriniz vardır acaba? Alıp sanayi sanayi gezip usta pesinde kostururmu ? Tamir isleri çok külfetli ve pahalı mıdır? Eger konuyla ilgili fikriniz ve bilginiz varsa paylasirsaniz cok sevinirim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Konunuz uygun başlığa taşınmıştır Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 (düzenlendi) kesinlikle alınması gerekir.biz de 74 vardı. müthişti.amcam hacettepe üniversitesi öğrencilik hayatını onunla geçirmişti.kesinlikle alın.kesinlikle.müthiş araba.masraf önemli değil.kesinlikle alın.farkettiniz galiba. kesinlikle alın derim. bir de şöyle bişey var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ilk-gelen-alir-206069272/detay 24 Eylül 2015 tarihinde Ferhat Ulus tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Zamanında bizde de 1970 model 1.6 motorlusu sunrooflusundan vardı. Kesinlikle sevdiğim bir araçtı. kesinlikle alınması gerekir.biz de 74 vardı. müthişti.amcam hacettepe üniversitesi öğrencilik hayatını onunla geçirmişti.kesinlikle alın.kesinlikle.müthiş araba.masraf önemli değil.kesinlikle alın.farkettiniz galiba. kesinlikle alın derim. bir de şöyle bişey var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ilk-gelen-alir-206069272/detay İlandaki araç, maalesef caprilikten çıkmış farklı bir model olmuş. Alınacak araç orjinal görüntüsünü koruyorsa alınabilir, ancak motor ve mekanik parçalarında fazla sıkıntı olmayabilir ama kaporta far vb. parçaları bulmak problem olabilir. Yorum bağlantısı
Anıl Karaca 24 Eylül 2015 Yazar Paylaş 24 Eylül 2015 kesinlikle alınması gerekir.biz de 74 vardı. müthişti.amcam hacettepe üniversitesi öğrencilik hayatını onunla geçirmişti.kesinlikle alın.kesinlikle.müthiş araba.masraf önemli değil.kesinlikle alın.farkettiniz galiba. kesinlikle alın derim. bir de şöyle bişey var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ilk-gelen-alir-206069272/detay Peki üstadım aracı datarken zorlandi mi amcanız? Yada satti mi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Parça ve usta konusunda yardımcı olurum, benim oğlana da kardeş gelmiş olur. Yorum bağlantısı
Anıl Karaca 24 Eylül 2015 Yazar Paylaş 24 Eylül 2015 Çok güzel harika görünüyor ustadım. Karar surecindeyim su aralar bir aksilik olmazsa alduktan sonra irtibata gecerim oneri ve tavsiyeler cok onemli olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 motor hangi itp? rakam oldukça iddialı. bu tip araçlar sahiplenmek için alınır satma anında bol sabır gerekir. veya yolda biri sizi sıkıştıreıp notere davet edeblir Yorum bağlantısı
Anıl Karaca 24 Eylül 2015 Yazar Paylaş 24 Eylül 2015 6 silindir 2000cc 80 kwh 110 beygir 1970 model. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 v4 olan sanırım. satmaya deil yürüyebildiği sürece binmeye alınır. ilerde 2.0 sıralı 4 taunus tipi de konabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Peki üstadım aracı datarken zorlandi mi amcanız? Yada satti mi arabının iliğini kemiğini kuruttuğu için satmak zorunda kaldı.motoru yaktı sağolsun kendisi. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 25 Eylül 2015 Paylaş 25 Eylül 2015 1975 ford capri otomatik vites yakın arkadaşımda var babasının ilk arabası olduğu için manevi değerlere sahip çok uğraştı incik boncuk ne var ne yok yaptı bi araba parası daha gömdü ama araba oldu parça konusunda sıkıntı şu açıdan var bulmak meziyetli oluyor bulunca da haliyle pahalı bi geri vites müşürünü 3 ayda bulduk 150tl kapı aynası konyada var teki 90tl kapı kolu zor bela buluyoruz 30 ile 50tl civarı gibi ama şu var antika aracın keyfi bambaşka adapazarında çok gezdim nice bmwler geçiyo kimse bakmıyor biz bunla geçince herkes şaşkın şaşkın bakıyor bilenler eski topraklar hemen aracın yanına gelip muhabbete koyuluyorlar 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts