İçeriğe Yönlendir

Benzin Göstergesi Çeyrek Deponun Altina Düşmüyor

çetin kılıç

Recommended Posts

çetin kılıç

Merhaba arkadaslar 2001 model lpg li focus aracim benzin gostergesi çeyrek deponun altina düşmüyor. Bir ustaya sordum o samandıra bozulmustur oda 500 tl masraf acar dedi. Arabaya benzin koydukca gosterge yukari cikiyo. Düşmeye basladiginda ceyregin alrina inmiyor. Şimdiden yardimlariniz için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şamandıranız bozulmuş. Şamandıra ve pompa beraber değişmeli ama bence önce pompa bi sökülsün, şamandıra sistemi bi temizlensin bakalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
çetin kılıç

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Tahmini ne kadar masraf açar. Bu arada konuyu sehven yanlis yere açmisim bu yuzdende özür dilerim.

Yorum bağlantısı
Yahya Kılıç

Belkide şamandıranın kolu takılı kalmıştır çıkartıp temizleyip taksanız belkide sorununuz çözülecek. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Belkide şamandıranın kolu takılı kalmıştır çıkartıp temizleyip taksanız belkide sorununuz çözülecek.

Ben de böyle düşünüyorum. Bir yerde takılma söz konusu olabilir, temizlense düzelir gibi gözüküyor.
Yorum bağlantısı
çetin kılıç

Hepinize tesekkur ederim. Bu samandrayi kendim söküp temizleyebilirmiyim peki. Zor yerdemi

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Depo sökülmeden değişir mi acaba?Benim bildiğim kadarıyla arka koltuğun altında ama kapak yok orada.

Yorum bağlantısı
Emre Demir

O kadar kolay değil sökmek takmak .

Araç lifte kaldırılacak

Çaprazlama 2 tane demir çubuk var o sökülecek depo yarım yatağından çıkarılacak şamandıra ve pompanın çıkarılması için depo üst kapağı sökülecek .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

km sayacaı sıfırlama tuşuna basılı tutatark yarım kontak yappın. ibreler kendi kontrolünü yaparken düzgün çalışıyormu onu kontrol edin önce. depo lifte laınp alttan sökülür

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
çetin kılıç

Gosterge calisiyor ama ceyrek depoya indikten sonra daha aşağı inmiyor.

Yorum bağlantısı
Kaan KAHRAMANER

geçenlerde ben benzin pompası ve şamandırayı değiştirdim. 340 tl işçilik dahil. İzmirdesiniz bence Ustaeller'e gidin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...