Şahin Akdolan 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 Merhabalar ; 2006 mondeomun park sensörleri geri vitese taktığımda bazen sesli uyarıyor ve geri vites lambaları yanıyor, fakat genellikle ne ses var ne de geri vitese taktığımda park lambaları yanıyor. Özellikle geceleri geri vites lambası yanmadığı için aracın arka tarafını göremiyorum. Bu çok büyük bir problem değil ama eğer varsa bir çözümü üstadlarımdan çözüm bekliyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 Geri vites müşürünüz arızalanmış. Müşür kontrol edilmeli. Vites lambaları yanmadığı için sensörler elektrik alamıyor, çalışmıyor doğal olarak. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Akdolan 29 Eylül 2015 Yazar Paylaş 29 Eylül 2015 Teşekkür ederim Gökhan ve Sami Bey. Ben en yakın zamanda bir sanayi yolunu tutayım, umarım çok masraf çıkacak bir işlem değildir. Bazen çalışıp bazen çalışmıyor enteresan bir durumu var. Peki neden bozulur bu parça ? Tampona gelen darbe vs mi acaba ? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Tamponla alakası yok, hava filtresinin alt tarafında, yani motorun iç kısımlarında bulunan bir parça. Bozulması şans işi birazda. İlk bozulmadan sonra takılan yan sanayi parça ile araç dikiş tutmuyor. Benim tecrübemle sabit. Eski aracımda bozulmuştu, söküldüğünde parçanın yan sanayi olduğunu gördük. Taktığım da yan sanayi idi gerçi, biraz elim sıkışıktı, düğün sonrası. Gerçi aracı bıraktığım plazaya da söyledim, millet güldü ama olsun en azından kimseyi kandırmadım. Yorum bağlantısı
Şahin Akdolan 29 Eylül 2015 Yazar Paylaş 29 Eylül 2015 Tamamdır Gökhan Bey bilgileriniz için ve zamanınız için teşekkür ederim. Ben ilk önce bir sanayiye gideyim duruma forumu da bilgilendirirm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts