Özgen Acar 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar Bugün sipariş verdiğim anten geldiği için servise gittim montaja,ben daha hiçbişey söylemeden şase numarasını bilgisayara girince kelebek camların hatalı üretim olduğu için ücretsiz değişeceğini söylediler ben vaktim olmadığı için değişemedim ama şikayeti olanlar varsa uğrasınlar..Ford'u takdir ettim yaptığı hatayı örtbas etmek yerine telafi etmeyi seçmiş 28 Eylül 2015 tarihinde Özgen Acar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 ne gibi bir hata varmış? bizde aldık kayınbabam kullanıyor ona göre servise uğrayalım. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 28 Eylül 2015 Yazar Paylaş 28 Eylül 2015 ne gibi bir hata varmış? bizde aldık kayınbabam kullanıyor ona göre servise uğrayalım. ben arka camları hiç açmadığım için problemden haberim yoktu fakat sanırım mandal bir müddet sonra kırılıyormuş Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 Ticari ahlak davranışı lakin eksik kuryelerin asıl sorunu tirim sesleridir. önce bunu çözmeliler çoğu kullanıcı bundan yakınıyor sadece ses sorunu yüzünden ki buda sadece tirim malzemelerden geliyor bu araç hak etti değeri göremiyor bence. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 28 Eylül 2015 Yazar Paylaş 28 Eylül 2015 Ticari ahlak davranışı lakin eksik kuryelerin asıl sorunu tirim sesleridir. önce bunu çözmeliler çoğu kullanıcı bundan yakınıyor sadece ses sorunu yüzünden ki buda sadece tirim malzemelerden geliyor bu araç hak etti değeri göremiyor bence. Trim seslerinden ben de şikayetçiyim ama arabanın artı yönleri ağır bastığı için satmaya kıyamıyorum ayrıca sorun şu ki trim sesinin tam olarak nerden geldiği belli değil ki servise gidince şuraya bi bakın diyebileyim..herkesin ortak şikayet ettiği bi kısım var mıdır ses çıkaran ben de oraya odaklanayım? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 (düzenlendi) araç mükemmel bence fiyatı ve donanım olarak .sadece sıfır aldığın araçta ses duyunca insanın canı sıkılıyor.genelde gösterge paneli,ön göğüslükle ön cam arasındaki yalıtım süngerinin ince olması nedeniyle oluşan ses,teyp tuşlarında şıkırdama,arka pantizolt tıkırtısı,ve emniyet kemerinin direklere bağlı olan kısımları kemerin tirim içinde kalan kısmı boşta titriyor e üstü kapalı olan kısmın içinde sünger veya yalıtım olmadından çarpıyor böylece kulağının dibinde sinir eden bir ses gibi bunların hepsi çözümlü lakin serviste tirim birimine bakan kişinin yetenekli ve kullağının çok hassas olması gerekli otokoç izmirdeki arkadaş bu konuda malesef pufff çetaştaki genç delikanlı zehir gibi 28 Eylül 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 araç mükemmel bence fiyatı ve donanım olarak .sadece sıfır aldığın araçta ses duyunca insanın canı sıkılıyor.genelde gösterge paneli,ön göğüslükle ön cam arasındaki yalıtım süngerinin ince olması nedeniyle oluşan ses,teyp tuşlarında şıkırdama,arka pantizolt tıkırtısı,ve emniyet kemerinin direklere bağlı olan kısımları kemerin tirim içinde kalan kısmı boşta titriyor e üstü kapalı olan kısmın içinde sünger veya yalıtım olmadından çarpıyor böylece kulağının dibinde sinir eden bir ses gibi bunların hepsi çözümlü lakin serviste tirim birimine bakan kişinin yetenekli ve kullağının çok hassas olması gerekli otokoç izmirdeki arkadaş bu konuda malesef pufff çetaştaki genç delikanlı zehir gibi Kısacası abi ses gelmeyen yeri yok meretin Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Kısacası abi ses gelmeyen yeri yok meretin Yorum bağlantısı
Önder Aldemir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 araç mükemmel bence fiyatı ve donanım olarak .sadece sıfır aldığın araçta ses duyunca insanın canı sıkılıyor.genelde gösterge paneli,ön göğüslükle ön cam arasındaki yalıtım süngerinin ince olması nedeniyle oluşan ses,teyp tuşlarında şıkırdama,arka pantizolt tıkırtısı,ve emniyet kemerinin direklere bağlı olan kısımları kemerin tirim içinde kalan kısmı boşta titriyor e üstü kapalı olan kısmın içinde sünger veya yalıtım olmadından çarpıyor böylece kulağının dibinde sinir eden bir ses gibi bunların hepsi çözümlü lakin serviste tirim birimine bakan kişinin yetenekli ve kullağının çok hassas olması gerekli otokoç izmirdeki arkadaş bu konuda malesef pufff çetaştaki genç delikanlı zehir gibi 19 Eylül de servise bakıma gittiğimde bu trim seslerini ilettim. İlgilenen arkadaşa özellikle göğüsle ön cam arasını söylediğimde bana dediği " Böyle kullan biraz daha nasıl olsa göğüs direklerin ordan aşağı düşecek o zaman gel hallediyim, sakın göğüsü söktürme dedi." diğer seslere ek olarak müzik dinlerken bass yüksek parçalarda ön kapı kartonları titreme yapıyor sanki hoparlör patlakmış gibi bir ses veriyor. Ön kapıları söylediğimde servisteki arkadaşın dediği " Elimizde kazalı bir ambulance var onu toplamak için özel bir sünger getirtecem kendinden yapışkanlı 3mm kalınlığında, kapı döşemelerini ve emniyet kemerlerinin kapaklarını söker içine bu süngeri çekeriz, süngerin üzerine basınca 2mm ye düşüyor böylece sesler kesilir dedi." Ayrıca aracım 19.12.2014 çıkışlı cam değiştirme olayını sordum şaseden kontrol ettiler değişim programında olmadığını söylediler. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 19 Eylül de servise bakıma gittiğimde bu trim seslerini ilettim. İlgilenen arkadaşa özellikle göğüsle ön cam arasını söylediğimde bana dediği " Böyle kullan biraz daha nasıl olsa göğüs direklerin ordan aşağı düşecek o zaman gel hallediyim, sakın göğüsü söktürme dedi." diğer seslere ek olarak müzik dinlerken bass yüksek parçalarda ön kapı kartonları titreme yapıyor sanki hoparlör patlakmış gibi bir ses veriyor. Ön kapıları söylediğimde servisteki arkadaşın dediği " Elimizde kazalı bir ambulance var onu toplamak için özel bir sünger getirtecem kendinden yapışkanlı 3mm kalınlığında, kapı döşemelerini ve emniyet kemerlerinin kapaklarını söker içine bu süngeri çekeriz, süngerin üzerine basınca 2mm ye düşüyor böylece sesler kesilir dedi." Ayrıca aracım 19.12.2014 çıkışlı cam değiştirme olayını sordum şaseden kontrol ettiler değişim programında olmadığını söylediler. tirimcinin becereksizli işte Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 tirimcinin becereksizli işte Ben artık saldım hiç uğraşmıyorum trim seslerini gidermek için kabullendim Yorum bağlantısı
Önder Aldemir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 3 Ekim' e randevu aldım sabah bırakacam aracı bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Ben artık saldım hiç uğraşmıyorum trim seslerini gidermek için kabullendim kardeşim ben ihtiyacım büyük araç oldu için değiştirdim yoksa uzun süre kullanırdım tabi teknik servistede boza pişirirdim o ayrı Yorum bağlantısı
Özgen Acar 30 Eylül 2015 Yazar Paylaş 30 Eylül 2015 araç mükemmel bence fiyatı ve donanım olarak .sadece sıfır aldığın araçta ses duyunca insanın canı sıkılıyor.genelde gösterge paneli,ön göğüslükle ön cam arasındaki yalıtım süngerinin ince olması nedeniyle oluşan ses,teyp tuşlarında şıkırdama,arka pantizolt tıkırtısı,ve emniyet kemerinin direklere bağlı olan kısımları kemerin tirim içinde kalan kısmı boşta titriyor e üstü kapalı olan kısmın içinde sünger veya yalıtım olmadından çarpıyor böylece kulağının dibinde sinir eden bir ses gibi bunların hepsi çözümlü lakin serviste tirim birimine bakan kişinin yetenekli ve kullağının çok hassas olması gerekli otokoç izmirdeki arkadaş bu konuda malesef pufff çetaştaki genç delikanlı zehir gibi serviste öyle bir birim olduğundan haberim yoktu ilk bakımda çöktüm tepesine Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 serviste öyle bir birim olduğundan haberim yoktu ilk bakımda çöktüm tepesine Aynen ben su kaynattım tepelerinde baya severler beni Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Aynen ben su kaynattım tepelerinde baya severler beni Ben cumartesi yine gidiyorum servise komşu kapısı gibi oldu vallahi habire bir yerinden birşey çıkıyor arabanın Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Ben cumartesi yine gidiyorum servise komşu kapısı gibi oldu vallahi habire bir yerinden birşey çıkıyor arabanın Kardeşim benim ara uzamasın diye yapmışlar bunu servislerle olan diaolomuz artıyor Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Kardeşim benim ara uzamasın diye yapmışlar bunu servislerle olan diaolomuz artıyor Çok seviyoruz abi birbirimizi servisten ayrı kalamıyoruz :D 1 ay uğramasam merak ediyorlar abi nerelerdesin sen yahuu diye Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 bu kurye insan ilişkilerin ve piskolojik testlerle adranelin yaşama etkinli yapılsın diye üretilmiş ford bu herşeyi düşünür canım benim fordumm mucuk Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 (düzenlendi) bu kurye insan ilişkilerin ve piskolojik testlerle adranelin yaşama etkinli yapılsın diye üretilmiş ford bu herşeyi düşünür canım benim fordumm mucuk Valla abi bencede öyle. 30 Eylül 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 30 Eylül 2015 Yazar Paylaş 30 Eylül 2015 Aynen ben su kaynattım tepelerinde baya severler beni bakıma gidince hem kelebek camları taktırayım hem de şu trim seslerini bi halledelim yiğitler diyim Ben cumartesi yine gidiyorum servise komşu kapısı gibi oldu vallahi habire bir yerinden birşey çıkıyor arabanın Hayırdır hocam sizde ne var,gitmişken camları da sorun şase numarasını girince çıkıyormuş değişip değişmeyeceği Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 bakıma gidince hem kelebek camları taktırayım hem de şu trim seslerini bi halledelim yiğitler diyim [emoji3] Hayırdır hocam sizde ne var,gitmişken camları da sorun şase numarasını girince çıkıyormuş değişip değişmeyeceği Bakım sonrası yağ degisimi uyarısı veriyor ayrıca ön camdan çıtırtı sesleriyle teybin altından gelen gıcırtılar vs..vs..her zamanki kurye işte Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Ekim 2015 Paylaş 1 Ekim 2015 Bakım sonrası yağ degisimi uyarısı veriyor ayrıca ön camdan çıtırtı sesleriyle teybin altından gelen gıcırtılar vs..vs..her zamanki kurye işte bu kurye insan ilişkilerin ve piskolojik testlerle adranelin yaşama etkinli yapılsın diye üretilmiş ford bu herşeyi düşünür canım benim fordumm mucuk Ne varsa eskilerde var Yorum bağlantısı
Önder Aldemir 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 (düzenlendi) 19 Eylül de servise bakıma gittiğimde bu trim seslerini ilettim. İlgilenen arkadaşa özellikle göğüsle ön cam arasını söylediğimde bana dediği " Böyle kullan biraz daha nasıl olsa göğüs direklerin ordan aşağı düşecek o zaman gel hallediyim, sakın göğüsü söktürme dedi." diğer seslere ek olarak müzik dinlerken bass yüksek parçalarda ön kapı kartonları titreme yapıyor sanki hoparlör patlakmış gibi bir ses veriyor. Ön kapıları söylediğimde servisteki arkadaşın dediği " Elimizde kazalı bir ambulance var onu toplamak için özel bir sünger getirtecem kendinden yapışkanlı 3mm kalınlığında, kapı döşemelerini ve emniyet kemerlerinin kapaklarını söker içine bu süngeri çekeriz, süngerin üzerine basınca 2mm ye düşüyor böylece sesler kesilir dedi." Ayrıca aracım 19.12.2014 çıkışlı cam değiştirme olayını sordum şaseden kontrol ettiler değişim programında olmadığını söylediler.3Ekim' de servise trim sesleri için aracı bıraktım. Çıkan sonuç emniyet kemerleri sesi kesildi ancak müziği açınca kapıdan gelen sesler serviste kesilmişti eve gelince denediğimde bazı şarkılarda yine ses gelmeye başladı. Kapıdan gelen ses kapı cebinin titremesiymiş, kapı cebine dokununca ses kesiliyor. Servisin kullandığı yalıtım malzemesi kendinden yapışkanlı yanmaz epdm akustik süngermiş. Şimdi bu sesi kesmek için uğraşacaz. 4 Ekim 2015 tarihinde Önder Aldemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts