Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Arkadaşlar merhaba. Aradım benzer konu var mı diye ama bulamadım varsa kusuruma bakmayın silerken. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-44-binde-hatasiz-c4-sedan-232927555/detay Şu araçlar ilgimi çekiyor. Bunun rakamı uçuk gerçi ama örnek olsun diye ekledim. Bir tane alıp 5 - 6 yıl kullanmayı düşünüyorum nasipse. İstediğim kasa sedan. Bu ve 307 1.6 hdi arasında kararsızım. Fikirleriniz önemli. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Bir Fransız kullanıcısı olan,Önder Özcan abimizi buraya bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Arkadaşım 8 seneye yakın kullandı bundan. Çok memnundu. Zaten bildiğimiz psa motoru mevcut. Ancak kaskosu inanılmaz yüksek. Senelerce evvel 2binTL kasko parası ödeyip ilk hasarını aldıktan sonra 7binTL kasko fiyatı çıkınca, kaskosuz bindi araca. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Arkadaşım 8 seneye yakın kullandı bundan. Çok memnundu. Zaten bildiğimiz psa motoru mevcut. Ancak kaskosu inanılmaz yüksek. Senelerce evvel 2binTL kasko parası ödeyip ilk hasarını aldıktan sonra 7binTL kasko fiyatı çıkınca, kaskosuz bindi araca. Kaskosu ne kadardır nasıl öğreniriz? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Kaskosu ne kadardır nasıl öğreniriz? Emmi'ye sor istersen bir İlkay. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 (düzenlendi) arac güzel bence. citroen-peugeotun bos olani bile dolu oluyor. kasko olayini anlamadim, markadan markaya degisiyor mu? 1.6 focusla,1.6 c4 ün kaskosu farkli mi? 29 Eylül 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Sedanı ilk Türkiye'de lanse edilmiş araç. Piyasası düşük, donanımı bol. Sigortalımız 0 km almıştı ve çok km yapmadan ön dingil tekerlekten çıktığı için bize epey kötülemişti. O gün bugün bu araçları beğenmeme rağmen o olay aklıma geliyor görünce. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 (düzenlendi) bende c4ün 3 kapılısı olan vtr modeli vardı.3 seneye yakın kullandım. kaskosu gayet makuldü,sonradan arttırıldı ise bilemiyorum.500-600 TL civarında idi indirimlerimle birlikte. amortisörleri çok serttir. kasislerden geçerken tak tak diye vurur. ama yol tutuşu iyidir. yakıt tüketimi şehirlerarası için 3.8 lt civarı olması lazım. 2005 yılı için yılın otomobili ödülü vardır. yalnız sedanları çok tipsizdir bence malesef 307 ise hatchback,sedan istiyorum demişsiniz. aklıma gelmişken ekleyeyim. ön iki çamurluk kaput bakalit denen malzemedendir. hatta vtrnin bagaj kapağı da bakalitti. sedanı hakkında fikrim yok 29 Eylül 2015 tarihinde Erhan Karaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Sedanı ilk Türkiye'de lanse edilmiş araç. Piyasası düşük, donanımı bol. Sigortalımız 0 km almıştı ve çok km yapmadan ön dingil tekerlekten çıktığı için bize epey kötülemişti. O gün bugün bu araçları beğenmeme rağmen o olay aklıma geliyor görünce. Saygılarımla. 2002-2003 olabilir bu olayın aynısını daha 5 kilometredeki ford transitte yaşadı arkadaşım. Bayiden aracı teslim aldı benzinlige girerken ön tekerlek girmemekte ısrar etti. Montaj kaynaklı bir sıkıntıdır bence. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Eğer bagaja çok ihtiyaç duyulmazsa heçbekleride bakılabilir. Tatminkar bir bagaj hacmi var. Motor olarak güzel araçlar. Ekonomik ve performanslı. Donanım olarak tatminkar. Bulunabilirse SX PK modellerine bakılmalı. Sabit göbek direksiyona alışmak zor. Abs sensörü arızası kronik diye biliyorum. Trim sesi çok fazla. İç plastik aksam aşırı dandik. Klipsli kapakların hemen hemen hepsi bozuluyor. Dışında güzel araç. Ayrıca aşağıdaki konulara da göz atabilirsin.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235404-citro%C3%ABn-c4-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fleriniz-tavsiyeleriniz/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236969-peugeot-308-fabia-focus-c4-hangisini-almal%C4%B1/ Dışında 2006 model ve üzeri 307 ler güzel. Sorunsuz. Motor aynı zaten. Premium donanım olarak oldukça güzel. Bir dönem stationları çok ilgili çekmişti. Vw gurubu gibi bazı özellikler sonradan ilave edilebiliyor. (Hız sabitleme vb) Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Ben 307 derdim kullanma şansımda oldu gayet güzel bir araç . Donanım olarak ta en boşları bile tatmin edecek düzeyde . Yol tutuşu iyi bir araç 307 kesinlikle tavsiyem olur Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Benzinli hatchbak olan versiyonu yakın bi arkadaşımda vardı, bayada kullanmışlığım var. Güzel araçtır, ben focus kullanırken yol tutuşunda bi fark görmemiştim, kullanırken bi sorun çıkarmadı arkadaşıma, 4 sene sonra sattı otomatik araç alıcam diye. Yorum bağlantısı
Gazi Kuşcu 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 citroenler güzel arabadır. fiesta almadan önce hb kasa cam tavanlı düşük km'li bulsaydım alacağım araçtı. çok kişi burun kıvırır ama çoğuda binmemiştir. bizim insanlarımızı bilirsiniz , hem doktor ,hem siyatsetçi , hemde çok iyi bir oto eksperidir. neden kötü diye sorduğunda fener tutulmuş tavşan gibi bakar. ön yargıyı severler. 40 kişiye sorun ama yinede bildiğinizi yapın , eğer alma niyetindeyseniz aracı deneyin,ekspertiz yapın temizse alın. binen arkadaşım var benzinliğin yolunu unutuyor inanın ve memnun. arıza çıkarmayan araç var mı lütfen söyleyin ve şunu unutmayın her araç satılır. ama uzun vadede ama kısa vadede. bugun bile hurda niteliğinde araçları al , sat yapıp para kazanan insanlar var. Allah kaza bela vermesin gerisi yalan. 3 Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 2005 model hatcback olan kasasını kullandık 3-4 sene kadar yakıt olarak gercekten muhtesemdi, sedan olarak kullanmadım ama su kadarını sölim km olarak iyi ancak ben olsam hatcback tercih ederdim..bu paralar verilmez ama o arabaya onu sölim.Ama Araç gerçekten kullanımda cok rahat,..Hayırrlısı olsun Yorum bağlantısı
Fırat Önal 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Bu aracın hb olanına sahiptim. Hatta abimde sahipti. O benden daha fazla kullandı. 4 sene. 2009 da makyaj yedi. Sizin baktığınız makyajsız. Makyajlı olsaydı hdi sx 90 bg olurdu. Genel olarak hb olanları tutulur. 110 bg olanların yakıtı daha azdır. Ben abs beyin hatası yaşadım. Elazığ ve Ispartada beyin değişiminden başka çözüm bulamadılar. Ağabeyim onca yıl bakım hariç sanayiye gitmeden kullandı. C4 lerin hepsinde hız sabitleyici ve soğutmalı torpito bulunuyor. Bagaj harbiden 2+1 gibi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 İlkay alınacaksa bu aracın hb si alınmalı sedanı çok tipsiz. 1.6 hdi çok ekonomik. c4 ile hiç tecrübem olmadı. servis-usta ve parça konusunu düşünerek karar ver.balıkesir veya yakınlarında servis var mı,en azından araçtan anlayan var mı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 İlkay bence de sedanı çok tipsiz. Hb olanlar güzel. İlla sedan istiyorsan c5 bakabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 İlkay bence de sedanı çok tipsiz. Hb olanlar güzel. İlla sedan istiyorsan c5 bakabilirsin. Mehmet sedandaki bagaj Robert Deniro nun filmindeki replik ile 5 tane ceset alacak boyutta Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Mehmet sedandaki bagaj Robert Deniro nun filmindeki replik ile 5 tane ceset alacak boyutta Hangi filmmiş bu? Hepsini tek tek seyrettirme şimdi. Adını de hele? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 İlkay bence de sedanı çok tipsiz. Hb olanlar güzel. İlla sedan istiyorsan c5 bakabilirsin. İlkay,şeyse c5 şeyaparız hani.şeyolmaz yani sen gene bi şey yap,şeyaparız. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 İlkay,şeyse c5 şeyaparız hani.şeyolmaz yani : :D sen gene bi şey yap,şeyaparız. Ahanda konu mındar.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Mehmet sedandaki bagaj Robert Deniro nun filmindeki replik ile 5 tane ceset alacak boyutta Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Hangi filmmiş bu? Hepsini tek tek seyrettirme şimdi. Adını de hele? Hadi anlat bakalım mıydı neydi Yorum bağlantısı
Recommended Posts