Akif uzun 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Herkese selamlar..aracımın resimde görüldügü gibi gögsünde bi kırılma oldu... görünce baya şaşırdım nasıl kırıldı diye..bunu nereye götürmem lazım yaptırmak için..yani sanaide hangi bölüme götürmem lazım...yoksa kendim bi yapıştırıcı ile yapıştırsam dügru olur mu ..napayım sizce..yardımınız için şimdiden tşkler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 yapışmaz. yapışıtırıc ertir daha kötü gözükür. folya kaplanır boydan boya göze batmaz.folyo tutarsa tabii Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 yapışmaz. yapışıtırıc ertir daha kötü gözükür. folya kaplanır boydan boya göze batmaz.folyo tutarsa tabii Folyo zor tutar, artık yüzey yapıştırıcı tutacak formu yitirmiştir bence. 2 Yorum bağlantısı
Akif uzun 11 Ekim 2015 Yazar Paylaş 11 Ekim 2015 Bunu yapabilirler mi sizce...döşemeciye mi götüreyim yoksa airbag ci falan mi.... Yaa tam arabada hic bi sorun kalmadi hepsini hallettim derken...bu cikti basima.. arabaya kendi nazarim degiyor valla.. o kadar cok seviyorum keretayi.. ☺ Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Beyaz kısmı maviye boyayın gözünüz takılmaz göğüs tamiri çok zordur kolay kolay çözüm bulunamaz.Ya temiz bulacaksınız ya da komple söktürüp kaplatacaksınız döşemeciye. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 O bölge önce tamir edilmeli ve sonrasında kaplama ile yok edilebilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Akif uzun 12 Ekim 2015 Yazar Paylaş 12 Ekim 2015 Hakan hocam tsk lar yardimin için.. Yorum bağlantısı
Ramazan Kavukçu 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 https://m.facebook.com/profile.php?id=611390412340961 Bu adreste bu işi hakikaten güzel yapıyorlar konya ya yolunuz düşerse bi uğrayın derim herhangi bi kaplama değil direkt onarımla işi hallediyorlar 1 Yorum bağlantısı
Levent Eksen 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 (düzenlendi) Ekranlı park sensörü gibi birşey olabilir, ekran kısmını oraya koyarsınız kapanır.. Mondeo II Ghia sanırım arıcınız, bluetooth kit vs.'de olabilir.. Öncesinde tabiki tamirat gerekecek o bölgeye, en azından tamirat izlerini görmezsiniz.. 12 Ekim 2015 tarihinde Levent Eksen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Herkese selamlar..aracımın resimde görüldügü gibi gögsünde bi kırılma oldu... görünce baya şaşırdım nasıl kırıldı diye..bunu nereye götürmem lazım yaptırmak için..yani sanaide hangi bölüme götürmem lazım...yoksa kendim bi yapıştırıcı ile yapıştırsam dügru olur mu ..napayım sizce..yardımınız için şimdiden tşkler. araçların plastik aksamlarını tamir eden profesyonel yerler var tamir olur benimkide çatlak 1 sene önce göğsü söküp takma onarım ve yalıtım için 300 tl istemişlerdi yaptırmadım teybi değiştireceğim hepsini bir yaptırırım diye teybi de aldım öylece duruyor araca öyle biniyorum internete plastik aksamı onarım diye yazarsanız gelir kaportacılar ve servislerde size yardımcı olur kolay gelsin Yorum bağlantısı
Akif uzun 12 Ekim 2015 Yazar Paylaş 12 Ekim 2015 Ramazan hocam facebook adresine baktimda ustalar gerçekten 10 numara is cikariyorlar..helal olsun... Hamdi abi cok sagol alakan icin.. Levent abi cok mantikli geldi fikrin cok sagol.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts