İçeriğe Yönlendir

Fusion Stop Etme


TEMEL YILMAZ

Recommended Posts

TEMEL YILMAZ

Merhaba arkadaşlar.2005 model 1.6 lux, otomatik vites,tüplü aracım var. Sabahları çalıştırdığımda devir saatinde inmeler çıkmalar oluyor kendiliğinden ve stop ediyor araç.yolda giderken de ayağımı gazdan çektiğimde yine devir saati iniyor ve stop ediyor.bu durum hem benzinde hem de tüpte oluyor.ustalara gittiğimde buji,buji kablosu ve ateşleme bobini dediler. Değiştirdim. Olmadı. Kelebek dediler komple yeni aldım.yine olmadı.yakıtı değiştirdim yine yaptı.

Bu konuda yardımcı olur musunuz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Akü sökülüp yeniden takıldı mı hiç bu sürede? Benzinde de LPG'de de oluyorsa ortak eleman olan ateşleme sistemi ve sensörlere yoğunlaşılmalı derim.

Triger hiç değişti mi yakında?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
TEMEL YILMAZ
(düzenlendi)

Öncelikle yazıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.akü sökülüp takılmadı.yakında triger de değişmedi.bu durum uzun zamandır var.kış aylarında daha çok oluyor.yolda sürüş halınde yani 80-90 km. hızla giderken arabayı boşa alıyorum.devir saatinde iniş ve çıkışlar oluyor.gaza basmazsam araç yine stop ediyor.giresun küçük şehir.servis anlamaz dediler.trabzon ya da samsun' gitmeyi düşünüyorum.bilgisayara bağlandığında hata vermiyor.

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

ÖNCELİKLE YAZIMA CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.AKÜ SÖKÜLÜP TAKILMADI.YAKINDA TRİGER DE DEĞİŞMEDİ.BU DURUM UZUN ZAMANDIR VAR.KIŞ AYLARINDA DAHA ÇOK OLUYOR.YOLDA SÜRÜŞ HALINDE YANİ 80-90 KM. HIZLA GİDERKEN ARABAYI BOŞA ALIYORUM.DEVİR SAATİNDE İNİŞ VE ÇIKIŞLAR OLUYOR.GAZA BASMAZSAM ARAÇ YİNE STOP EDİYOR.GİRESUN KÜÇÜK ŞEHİR.SERVİS ANLAMAZ DEDİLER.TRABZON YA DA SAMSUN' GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.BİLGİSAYARA BAĞLANDIĞINDA HATA VERMİYOR.

Temel Bey;

Kurallar gereği büyük harf kullanmıyoruz,aynı zaman da büyük harf ile yazı yazmak internet ortamında bağırma anlamına gelir.

 

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Erol Ataberk

Arıza yapıldı.Sboplar komple değişti.

Arıza yapıldı.Sboplar komple değişti.

Temel bey size bu işin maliyeti nedir?Devir saatindeki titreme tamamen düzeldimi?
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...