Uğur Köker 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 araç yorgun duruyor,hor kullanılmış izlenimi verdi bana,iyice araştırmanızda fayda var Yorum bağlantısı
Oytun Beşikcioğlu 16 Ekim 2015 Yazar Paylaş 16 Ekim 2015 İş yoğunluğumdan ve mevsim geçişi sebebiyle keyifsizliğimden yazamadım öncelikle yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim. Aracı güzelce araştıracağım. Şasi numarasını verdiler dün akşam ancak bir yandan üşüme, bir yandan hapşuruk derken eve zor attım kendimi hiç bakamadım. Yarın da epey yoğun geçecek fırsat olursa pazar günü bir gidip görmek niyetindeyim ya da pazartesi hem görüp hem de sanayiye giderim. Her baktığım aracı computeste malesef sokamayacağım için ilk önce kafama göre aracı bulana kadar bakacağım tüm araçların kaporta kontrol parasını geçen gün peşin alan ustaya gideceğim. Oradan da altına girip ne var ne yok baksın diye diğer alt takımdan anlayan ustaya gideceğim. Tabi en başta sigorta ve 5664'ten geçer not alması lazım, Sanayi ikinci planda. En son da varsa sizlerin önereceği şöyle "Otokoç"tan ayrılma on numara Ford Ustası bir abimiz var ise Ankara'da ona gitmek ya da computest artık bilemiyorum. Tolgahan Bey Tuncay usta demiş benim yukarıda yazdığım gibi kendisi bir Ford ustası mıdır? Öyle ise atölyesi/dükkanı nerede yazarsanız çok sevinirim. Herkese çok teşekkür ederim. Alsam da almasam da bu araçla ilgili son durumu yazacağım. Not: Aracı favorilerime aldığım için fiyatı benim konuyu açtığım gün 41500'den 39000'e düştü diye bildirim geldi malum siteden. Ben de fiyat benim bütçeme uymaya başlayınca hemen sizlerin yardımına başvurdum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts