Süleyman Kaya87 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Merhabalar ; 2006 siyah renk ghia aracımda bu yaz oluşan güneş yanığı var. Aşırı dikkat çekmiyor fakat özellikle aracı yıkayıdıktan sonra yukardan bakınca çok göze batıyor. Acaba bunun çözümü mevcut mu? Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Boyatmaktan baska care yok malesef. Ayni renk abimin aracinda da bunun ayni derecesinde yanik vardi. Sonaxta boya koruma ve farkli bit uygulama yaptirdi yanik izi goze batmayacak derecede giderildi fakat bir sure sonra yeniden meydana cikiyor... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Folyo veya boya gerekiyor. Boyatmaya karar verirseniz öncesinde foto çekip saklamayı atlamayın, satarken alıcıya gösterirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 18 Ekim 2015 Yazar Paylaş 18 Ekim 2015 Anlaşılan başka çare yok O zaman gittiği yere kadar gitsin diyelim. Teşekkür ederim abilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürer 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 malesef tek çözümü boyatmak resimde gördüğünüz gibi tavanda hiç vernik yok yanık arttığı zaman sıfır zımpara ile girdim tavana matta olsa yanıktan daha iyi duruyor.kaputta geçen sene sizin tavan kadardı ama bu sene bu şekile geldi az daha yansın onunda sonu tavan gibi olacak. Bence siz fazla artnadan kaliteli bir araç kaplama folyosu ile kaplayın ki sırıtmasın hem aracın rengide musait siyaha kaplayın geçin. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 18 Ekim 2015 Yazar Paylaş 18 Ekim 2015 2 arada 1 derede kalmış durumdayım. Eşim manuel kullanamıyor bense aracımı çok seviyorum. Otomatik araçla değiştirmeyi düşünürsem hiç dokunmamak daha mantıklı. Yok devam dersem kaplama yaptırmak daha mantıklı. Bakalım hayırlısı artık. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Enes Ayan 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 (düzenlendi) Aynı durum benim aracımda da var renk aynı git gide artıyor folyo ile kaplatsam diye düşündüm kaplama çıkarken alta zarar verip vermeyeceği konusunda kimse garanti veremedi. Ben şimdilik gün boyu o gölge seninbu gölge benim dolaştırıyorum. Bu aralar ciddi ciddi kaplatmayı düşünüyorum. 18 Ekim 2015 tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 pütürlü yüzey kaplanmaz. folyo öncesi astar atarlar 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Fordlarda cilt kanseri şeklinde kronik vernik yanması ve özellikle bazı bölgelerde paslanma sorunu vardır boyatmak dışında çözümü yoktur. Yorum bağlantısı
Özer Yılmaz 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Plastidip te uygulanabilirÇirkin görünebilir plastidip. Ama kullanılan malzemenin kalitesi önemli. En güzeli ellememek. Kaplatınca sırıtıyor bence. Boyatıncada renk farkı oluyor kimi zaman. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Plastidip te uygulanabilirBu nasıl bişey biraz daha açar mısınız? İnternette baktım jant boyama çıktı genelde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Bu nasıl bişey biraz daha açar mısınız? İnternette baktım jant boyama çıktı genelde. boya gibi tüptedir fıslanır. kuruyınca folyo gibi olur. çekip geri soyulabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Bu nasıl bişey biraz daha açar mısınız? İnternette baktım jant boyama çıktı genelde. Şunu bi izleyin boya gibi tüptedir fıslanır. kuruyınca folyo gibi olur. çekip geri soyulabilir. +1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 (düzenlendi) Yüzeyde bozulma yani elini sürünce pütürlenme gelmiyor sanırım, bu durumda Nasiol tarzı seramik kaplama yaparsan solma durur, senede bir yenile devam et, tabii dediğim gibi vernik yüzeyinde pütürlenme başlamadıysa... Kaplama sonrası renktede düzelme görürsün, şeffaf film gibi olduğundan dolayı.... 20 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Yüzeyde bozulma yani elini sürünce pütürlenme gelmiyor sanırım, bu durumda Nasiol tarzı seramik kaplama yaparsan solma durur, senede bir yenile devam et, tabii dediğim gibi vernik yüzeyinde pütürlenme başlamadıysa... Kaplama sonrası renktede düzelme görürsün, şeffaf film gibi olduğundan dolayı.... Pütürlenme yok. Bu Ağustos - Eylül civarı belirgenleşti. Zr53 bi çözüm olabilir mi peki Ali abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Pütürlenme yok. Bu Ağustos - Eylül civarı belirgenleşti. Zr53 bi çözüm olabilir mi peki Ali abi. Durduracağını düşünüyorum, deneme yapmanda fayda var, direk vernik gibi düşün bunu, bariz kaplıyor, aynı vernik gibi, 1 senede banamısın demez, arabanı cilalı şampuanla yıkadığın sürece eskimez, arada bir hızlı cila ile desteklersin Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Durduracağını düşünüyorum, deneme yapmanda fayda var, direk vernik gibi düşün bunu, bariz kaplıyor, aynı vernik gibi, 1 senede banamısın demez, arabanı cilalı şampuanla yıkadığın sürece eskimez, arada bir hızlı cila ile desteklersin 6 ayı geçti zr53 alalı. Fırsat olmamıştı. Artık fırsat yaratma zamanı geldi o zaman Teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 (düzenlendi) 6 ayı geçti zr53 alalı. Fırsat olmamıştı. Artık fırsat yaratma zamanı geldi o zaman Teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim abi. Çok saklanmaz o haberin olsun, 6 ay maks. tı sanırım, hemen kullan, önce tavanı İPA ile güzelce sil, sulandırmadan kullan tam etki olsun ha tabii pütür varsa önce kil uygula... 20 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Çok saklanmaz o haberin olsun, 6 ay maks. tı sanırım, hemen kullan, önce tavanı İPA ile güzelce sil, sulandırmadan kullan tam etki olsun ha tabii pütür varsa önce kil uygula...Abi sen öyle diyince gidip baktım. 5 buçuk ay olmuş rahatladım [emoji1] Bi kaç güne yapayım. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 Ali abi zr53 güneş yanığını kapatmadı. Fakat artık daha az göze batıyor. Umuyorum ki yanığını artmasını önler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Ali abi zr53 güneş yanığını kapatmadı. Fakat artık daha az göze batıyor. Umuyorum ki yanığını artmasını önler.Fotodaki ayni durum benim aracimda vardi. Pasta+cila+ZR53 uygulandi. Uygulama bitince muthis oldu. Cok sevinmistim ama 2-3 ancak surdu. Sonra onceki halinden de kotu oldu. Son care olarak boyatmak yerine folyo kapladim. Satarken folyoyu kaldirip boya kalinligini olcturebilecegimi dusunuyorum. Folyoyu cikarirken boya zarar gorebilir mi? Gorse de onemli degil. Gunes yanigindan daha ne kadar kotu olabilir ki? Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 Hepsinden daha kötüsü ülke koşulları. Boyatsak taklalı derler, kaplatsak boyalı derler.. Derlerde derler.. Bıraksak bu boş işleri de tertemiz arabalara binsek. Rötuş yaptırmaya korkuyorum arabaya. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 (düzenlendi) Dayanmaz ise boyatın gitsin, resmini çekin, sebebi net belli olsun, en tırt usta bile o tavanın hasarsız sadece boyalı olduğunu anlamalı zaten, neden uğraşıyorsunuz bu yanık için ? zevk değilmi, temiz araba olsun, madem bu iş zevk işi boyat gitsin 30 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts