Mustafa Özdemir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Arkadaşlar açılmış konuyada baktım bir ortak noktada tamamlanmamış. Püskürtmeli sistem evet en güzeli eyvallahda baktım uçuk kaçık paralar. Mikrofiber eldivenden bahsetmişler oda yani çok ucuz değil ve kullanmadığımdan o parayı vermek istemiyorum bir işe yaramıyorda olabilir. Fırça alacağım yok fırça çizer, sünger alacağım ondada işkence koca arabayı elle silmek tamamen. Şampuan desen yok gojo al harika diyen oldu yok mergiues mi ne öyle bir marka var o en babası zaten sanırım onu anladıkda diğerlerinden 5 kat pahalı be arkadaş Arabam zaten sıfır almadım üzerinde azda olsa çizikler var rastgele bir fırça (luna sanırım iyi) alıp gojoyla yıkasam sorun olur mu ? Saygılar 2006 Ford Fieste TCDI Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Arkadaşlar açılmış konuyada baktım bir ortak noktada tamamlanmamış. Püskürtmeli sistem evet en güzeli eyvallahda baktım uçuk kaçık paralar. Mikrofiber eldivenden bahsetmişler oda yani çok ucuz değil ve kullanmadığımdan o parayı vermek istemiyorum bir işe yaramıyorda olabilir. Fırça alacağım yok fırça çizer, sünger alacağım ondada işkence koca arabayı elle silmek tamamen. Şampuan desen yok gojo al harika diyen oldu yok mergiues mi ne öyle bir marka var o en babası zaten sanırım onu anladıkda diğerlerinden 5 kat pahalı be arkadaş Arabam zaten sıfır almadım üzerinde azda olsa çizikler var rastgele bir fırça (luna sanırım iyi) alıp gojoyla yıkasam sorun olur mu ? Saygılar 2006 Ford Fieste TCDI Mustafa Bey; Konunuz uygun bölüme alınmıştır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Veriyorum 15 lira cam gibi oluyor.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 malesef olur şimdi araçta çizikler ola bilir bunları arttırmak derinleştirmek daha vahim sorunlar ola bilir.şampuan mergiues sarı olan dan kullanıyorum neredeyse 1,5 yıl oldu her hafta araç yıkarım ki benim araç şuan 8+1 custom daha 2016 ilk yarısına kadar gider kaliteli mal az tüketim ucuz mal çok tüketim ve maliyet daha fazla yıkama eldiveni yine mergiuers ve onuda 1,5 yıldır kullanırım en aza 2 yıl daha kullanırım araç yıkamak 10 dk da sürer 10 saatte size bağlı beklentinize bağlı şu ana kadar en hızlı 3 saatte bitti ki içini temizlemedim bile Yorum bağlantısı
Mustafa Özdemir 19 Ekim 2015 Yazar Paylaş 19 Ekim 2015 Veriyorum 15 lira cam gibi oluyor.. Buna tamamda kötü maceraları olan arkadaşlarda var çalıştığım yerde 900 kişi var, herkesden bir macera yok kendi arabanı kendin yıka , yok onu kullanma şu mergiues bomba birşey sanırım dün aldım birtane markasını bile hatırlamıyorum en yakın markete gittim ne var abi 2 marka var pahalı olanını aldım oda 10 tl Yorum bağlantısı
Semih İzgi 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 (düzenlendi) Fırça = Hare izi. Gojo güzeldir. bende kullanıyorum mikrofiber eldiven ile. Mikrofiber eldivenler çok da pahallı değil ben 6 TL ye almıştım gayette kaliteli. Komple yıkama sonrası ıslak cila atarsanız faydasını görürsünüz. Kolay gelsin 19 Ekim 2015 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Mustafa hocam sen kafanda bitirmişsin olayı, bize tavsiyelik bişey kalmamış ki. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Açıkçası arabanıza özen göstermek için, mikrofiber bez ve eldiven en güzeli. Ama tabi sabır ve özveri istiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hocam o olmaz, bu olmaz diyorsun geriye bir tavsiye kalmıyor En iyisi yıkatma aracı çizilmesini önlemiş olursun. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Veriyorum 15 lira cam gibi oluyor.. Abi İzmirde çoğu yıkamacı sirke kullanıyor özellikle bornova civarı. Dikkat et bence tüm cilayı almasınlar arabadan.Gerçi çok güzel parlıyor bu şekilde 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 iyice karistirayim ortaligi firca gibi sapli süngerler de var. Hatta bunun sampuan hazneli falan olanlari da var. Hortum baglanani da var Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 En güzeli tüm kir üstünde iken sulu otomatik fırçalı makine [emoji14] Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 En güzeli tüm kir üstünde iken sulu otomatik fırçalı makine [emoji14] Sonra, arabanın üzerinde değişik harita desenleri beğenebiliyoruz. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Ben eldiven kullanıyorum mikrofiberli sünger 5 dk fazla uğraşayım sıkıntı yok hortumu da uzatıyorum evden miss [emoji1] 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hatta bazen para bile vermiyorum, bir çikolataya hallediyorum işi 11 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Hatta bazen para bile vermiyorum, bir çikolataya hallediyorum işi Allah bağışlasın Hayrettin Abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 (düzenlendi) Yeni Bezim, eski Meg Water Magnet az eskidi, zaten istediğim performansta yoktu, arabayı yıkadımmı tek seferde ve bezi sıkmadan silince işin bitmesini isterim, ayrıca silme işleminden sonra bezi sıksamda su çıkmayacak, kısaca tek seferde sil ve bırak kurusun (sıkma yok, sıksanda zaten su çıkmıyor) tarzı bez arayışım bu bezle son buldu Not: über blue falanda hikaye bunun yanında Chemical Guys Woolly Mammoth MF bezim 19 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Efe Özer 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 (düzenlendi) Yeni Bezim, eski Meg Water Magnet az eskidi, zaten istediğim performansta yoktu, arabayı yıkadımmı tek seferde ve bezi sıkmadan silince işin bitmesini isterim, ayrıca silme işleminden sonra bezi sıksamda su çıkmayacak, kısaca tek seferde sil ve bırak kurusun (sıkma yok, sıksanda zaten su çıkmıyor) tarzı bez arayışım bu bezle son buldu Not: über blue falanda hikaye bunun yanında Ali abi bu bezi nerden kaca alacaz mucızevı bısey bu Ben mikrofiber kulllanmama ragmen aracın vernıgınde kılcal cızıkler oluyor malesef. Surekli sıkmasıda cabası 19 Ekim 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 (düzenlendi) Ali abi bu bezi nerden kaca alacaz mucızevı bısey bu Ben mikrofiber kulllanmama ragmen aracın vernıgınde kılcal cızıkler oluyor malesef. Surekli sıkmasıda cabası Arabayı Nasiol ile kapla çizilmez Bez kolay, ahanda http://www.boyassi.com/urun/chemical-guys-woolly-mammoth---en-kalin-yumusacik-bol-tuylu-mikrofiber-kurulama-bezi-63x91cm_1523.aspx?CatId=246 pahalı dersen buda kurtarır... http://www.boyassi.com/urun/chemical-guys-miracle-dryer---buyuk-boy-premium-mikrofiber-kurulama-bezi-63x90cm_1494.aspx?CatId=246 19 Ekim 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 fırçayı basa basa köprüytüyorum . durulmaa sonrası cam çekçeği ile de suyu alıyorum hızlı ve kolay oluyor. tabii alta koruma var 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 fırçayı basa basa köprüytüyorum . durulmaa sonrası cam çekçeği ile de suyu alıyorum hızlı ve kolay oluyor. tabii alta koruma var Koruma zıbartsa fazla bastırma derim Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Ben eldiven kullanıyorum mikrofiberli sünger 5 dk fazla uğraşayım sıkıntı yok hortumu da uzatıyorum evden miss [emoji1] Ankarada mahalle aralarında, yol kenarlarında araç yıkamak, hortum uzatmak vs yasak bazı takıntılı sakinlerin de anlık şikayeti üzerine nöbetçi belediye ekipleri cezai işlem uyguluyor. Bu yüzden şanslısınız [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 şu ürünü kullanmak istiyorum benzinliklerdeki gibi köpük ama neyle püskürtülür ucuz yolu var mı http://urun.n11.com/set-urunler/cbs-6-kg-fircasiz-oto-yikama-sampuani-160-konsantre-8540014-P25521359?cid=604001&gclid=CjwKEAjwzJexBRCa_pGo8IK0ilASJABfGldbXJgpxKdXFCDgwFodECE56qv0kqyycZqmluoQuogOwhoCCLHw_wcB Yorum bağlantısı
Mustafa Özdemir 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Yeni Bezim, eski Meg Water Magnet az eskidi, zaten istediğim performansta yoktu, arabayı yıkadımmı tek seferde ve bezi sıkmadan silince işin bitmesini isterim, ayrıca silme işleminden sonra bezi sıksamda su çıkmayacak, kısaca tek seferde sil ve bırak kurusun (sıkma yok, sıksanda zaten su çıkmıyor) tarzı bez arayışım bu bezle son buldu Not: über blue falanda hikaye bunun yanında Chemical Guys Woolly Mammoth MF bezim abi bu harika birşey miş, kafamda bitirmedim olayı soruyorum ne yapalım ne uygundur diye açıkcası. her kafadan bir ses çıkınca bende sorayım buraya dedim. gojo + mikrofiber bez veya chiemical guys olabilir bugun iş yerinde durduk şu petrollerde bulunan yıkama aletini konuştuk fırçaya sokma, bir kaç arkdaş ısrarla benim arabamı hiç çizmiyor kalitelide var dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts