İçeriğe Yönlendir

İlk Ford (Mondeo 1.6 Titanium 2007)

Mustafa Serhat

Recommended Posts

Mustafa Serhat

Merhabalar,

Benim ilk Ford um, bugüne kadar Fiat harici bir aracım olmadı seriyi bozmuş olduk :) Bir süredir kasa ve donanım olarak Mondeo aklımdaydı. Bir gün ani bir kararla aracımı (Linea Emotion 2010) satmaya karar verdim kısa sürede istediğim fiyata satınca listemdeki araçlara yöneldim. Buralarda bir kaç araç baktıktan sonra aradığımı bulamadım ve Ankara da ki arkadaşıma ön inceleme yaptırarak mantıklı gelen ve şuan sahibi olduğum araç için Ankara ya gittim. Kısa bir ekspertiz sonrası söylenenler tutunca Allahın izni ile aracı aldım. 2007 Model, 68 Binde, 2 parça boyalı, servis bakımlı ve değişensiz bir araç. Üzerinde Lpg olmadığı için aldıktan iki gün sonra Romano marka sistem taktırdım. Yine araçta yaptığım ufak tefek değişiklikleri de bu konu altından paylaşırım.

Araca Polisaj yapmaya vaktim olmadığı için bir iki kılcal çiziğini elle giderdim. Sonrasında Fusso99 uyguladım. Yeterli parlaklığı ve kayganlığı sağladı.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

KM çok iyiymiş hayırlı günler de kullanın. Ford mondeo alışkanlık yapar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Çok güzel. Kazasız, belasız ve de cezasız kullanın. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Güle güle kullanın. Çok tok duruyor maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Hayırlı olsun, kazasız belasız olsun, darısı benim gibi çok isteyenlere olsun... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

maşallahı var çok temiz kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben çok memnun kalmıştım 1.6'dan, umarım sizin de beklentilerinizi karşılar. Hayırlı uğurlu olsun, çok beğendim.

Araç Titanium x mi? Yoksa Titanium+opsiyon mu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin.

Ben çok memnun kalmıştım 1.6'dan, umarım sizin de beklentilerinizi karşılar. Hayırlı uğurlu olsun, çok beğendim.

Araç Titanium x mi? Yoksa Titanium+opsiyon mu?

Xenon, deri koltuk, ve anahtarsız çalıştırma var. X değil opsiyon gibi.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Hayırlı uğurlu olsun,maşallah sorması ayıp kaça mâl oldu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah, Rabbim gönlünce kullanmayı nasip etsin kardeşim.

41 X  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Dahada başkasına binmessiniz heralde.Hayırlı olsun Kazasız cezasız sürüşler dilerim  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...