İçeriğe Yönlendir

Megane 2 Rs 225

Orçun İnce

Recommended Posts

Orçun İnce

Kendisini alalı neredeyse 1.5 yıl olacak konusunu açmak şimdiye nasipmiş. Uzun zaman bir doktorda imiş, Bodrum'da güzel günlerinin ardından İstanbul'da benim ellerime düştü. Aldığımda 52.000'deydi şu an 65.000'de. Aldığımda her şey standarttı, ben bir kaç kez de olsa piste çıkarım diye bir şeyler ekledim.

- Downpipe'tan sonra kadar orjinal Milltek egzoz

- Sonda orjinal Varex

- 10 litre intercooler

- Hks hava filtresi

- Stage 1 Fastchip yazılım

- 18 inç orjinal OZ F1 jant

Bu listenin sıfır alındığında maliyeti yaklaşık 11.000tl falan zaten. Anlayacağınız binmek için biraz fazla para harcadım. Evlat oldu yapıştı elimize. :)

Bu da bir tane kısa pist videosu :)

https://www.youtube.com/watch?v=hP4W-8RgXf0

12038818_10153272131352815_181615196562520151021015317.jpg

250364_10152856727097815_55139156023402510440754_10152868953377815_8339873049323

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR
(düzenlendi)

Güle güle kullanın, Maşallah..

Bu arada video kullanılamıyor diyor..

tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kazasız belasız kullan kocaman Maşallah makineye :nazar:

Pistte gözümün önünden bi anda geçip sonra viraja yaklaşırken çatara patara gitmesi ile bolca gördüğüm makine :) bi gün sağ koltuğuna da oturacağım ama haberin olsun ;) körfezde olabilir :)

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Güle güle kullanın, Maşallah..

Bu arada video kullanılamıyor diyor..

Video herkese açık aslında, neden görüntülenemiyor anlamadım. Teşekkürler bu arada.

Kazasız belasız kullan kocaman Maşallah makineye :nazar:

Pistte gözümün önünden bi anda geçip sonra viraja yaklaşırken çatara patara gitmesi ile bolca gördüğüm makine :) bi gün sağ koltuğuna da oturacağım ama haberin olsun körfezde olabilir

Artık Körfez'de binersin, İstanbul Park defterini kapattım. Daha iyi süre gelemez. 

Maşallah güzel araç , güle güle gazlayın.

Teşekkür ederim.

Hay maşallah..Tam bir efsane makinaymış.

Güle güle kullanın.

Çok teşekkürler.

maşallah torka bak  : :D kazasız belasız 

380 Nm'cik, çok değil.

Naylonların hası

Naylon ki ne naylon Sani.

Araciniz faz I RS kasalarin en temizi Maşallah.

Renault forumları beni RS Hunter olarak tanır  sizin aracinizi ilk defa görüyorum yada plaka değişti.

Bildiğim bir kaç adet Siyah Faz I RS 225 var o bunlardan birimi emin olamadım :)

Bir ara 225 RS'leri o kadar çook takip ediyordumki Gümrükteki araçlardan dahi haberim ve bilgim vardı : :) :))))) Ayrıca Trafikte bilinmeyen ve görülmeyen çok RS'leri keşfettim, yakaladım. ( Hem Faz I hem Faz II )

Ciddi bir Megane II RS avcisiyimdir, özellikle Faz II F1 Team

Plakası ilk günden beri aynı, hiç değişmedi. Ben de titizimdir, bundan önce Fiesta S, Fiesta St, Ibiza Cupra hepsine boncuk gibi baktım. Bu pek görülmeyen bir araba, ilana da çıkmadı zaten o yüzden bilmiyor olabilirsiniz, çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Araciniz faz I RS kasalarin en temizi Maşallah.

Renault forumları beni RS Hunter olarak tanır :) sizin aracinizi ilk defa görüyorum yada plaka değişti.

Bildiğim bir kaç adet Siyah Faz I RS 225 var o bunlardan birimi emin olamadım :)

Bir ara 225 RS'leri o kadar çook takip ediyordumki Gümrükteki araçlardan dahi haberim ve bilgim vardı :) :) Ayrıca Trafikte bilinmeyen ve görülmeyen çok RS'leri keşfettim, yakaladım. ( Hem Faz I hem Faz II )

Ciddi bir Megane II RS avcisiyimdir, özellikle Faz II F1 Team

Megane3'le gelin banaaaa :wub:

2015_renault_megane_rs_275_trophy_r_10_1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

:nazar:  :nazar:  :nazar: maşallah allah kaza bela nasip etmesin. Çok güzel araç . Video da tuzu biberi olmuş

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Maşallahı var pistte görüyoruz eski fiesta s ci zaten [emoji6]

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şimdi hatırladım sanki: Bu canavarın Bodrum sonrası bir Ankara turu olmuş olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Kazasız belasız kullan inşallah.. 

Çok teşekkür ederim. :)

Zamanında bir tanesi ile tatlı tatlı kalkmıştık.

Kalkıştan 400 metreye kadar yarım boy önünde gittim.

Ama 50-60 gibi hızda roll yapınca fena harcamıştı beni 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256679-c320-vs-megane-2-rs/

Ben daha hiç sıfırdan kalkmadım, kıyamıyorum ama zaten kalkamaz diye tahmin ediyorum :D

maşallah allah kaza bela nasip etmesin. Çok güzel araç . Video da tuzu biberi olmuş

Teşekkür ederim, çok sağolun :)

Müdür güle güle kullan, güzel makine. 2.35 mi en iyi süre ?

2.33 var en son, iyi bir lastik ile 2.30 belki 2.29 gelir ama o paraya kıyamıyorum. :)

Megane 2 RS efsanedir efsane..güle güle kullanın kazasız belasız  

Güzel araba, çok hisli, kıymetini biliyorum :) Teşekkürler.

Maşallah... 

Çok teşekkürler.

Ahlaksız herif

Ahahaha Servet abi ya :D

Maşallahı var pistte görüyoruz eski fiesta s ci zaten

Fiesta güzeldi az yakıyordu :)

Şimdi hatırladım sanki: Bu canavarın Bodrum sonrası bir Ankara turu olmuş olabilir mi?

Oldu oldu, Can Umut ile bir Ankara macerası var :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
(düzenlendi)

CUB un eski canavar nadide bulunacak bir arabadır hatta bir kere turladığım bile vardır yan koltukta Renault'a bakışımı 360 derece değiştiren arabadır kazasız belasız :nazar:

tarihinde Mustafa Karaaslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Süha abide sıfır yarı silik kumho var :)

Süha abidekileri belki körfez için alabilirim ama bana trofeo, advan falan lazım İstanbul Park için.

CUB un eski canavar nadide bulunacak bir arabadır hatta bir kere turladığım bile vardır yan koltukta Renault'a bakışımı 360 derece değiştiren arabadır kazasız belasız :nazar:

Çok teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...