İçeriğe Yönlendir

Muayeneden Kaldım ( Far Yükseklik Ayarlayıcısı Yüzünden )

Bayram Aktaş

Recommended Posts

Çağlar Bayur

bakacağı tek yer far ve sonra muayene bitecek. bakacağı takacağı var ise.. balastlar burada diyerek kusur yzarsa fena.. balastı alıp çıkaracaksınız ya vida ya da cırt ile tuturulmuştur? neden söküğlmediki?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kansu

Çağlar abi bende Xenon beyinlerini farın altında bırakıp gitmiştim söküp bakmamışlardı sadece xenon varmı diye sordular bende yok dedim bişey olmadı zaten yalanda söylemedim o an farlar sarı halojendi önemli olanda o anki görüntü deilmi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

takacağı varsa.... balast ta ortada gözüküyor ise. para yanacak.

diğer yanda cırtı kesip balastı bagaja koyarak garantiye almak var işi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Montaj dahil yazmış ama yine de pahali eğer osram nb gibi performans ampulü takmadiysa.

Parklar beyazsa değişmesine gerek yoktu. Turuncu sarı falan okursa sıkıntı sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

bakacağı tek yer far ve sonra muayene bitecek. bakacağı takacağı var ise.. balastlar burada diyerek kusur yzarsa fena.. balastı alıp çıkaracaksınız ya vida ya da cırt ile tuturulmuştur? neden söküğlmediki?

Sonun da geçtik abi muayeneden. Senin söylediğine sonuna kadar katılıyorum abi işi garantiye almak varken yapmadık, ama geçtik yinede.

Dedim muayeneden sonra tekrardan takarım diye söktürmedim abi,

70 lira 4 ampül montajı için mi?

Valla hiç acımadan 70 lira aldı. Sağ sol ampul 30 lira dedi, parklar da tanesi 7,50 TL'den 15 lirada o tuttu. İşciliğede sanırsam 25 lira aldı.

Normalde bana da çok geldi ama hani bir an gözüm görmedi biran önce bitsin gitsin diye.

Montaj dahil yazmış ama yine de pahali eğer osram nb gibi performans ampulü takmadiysa.

Parklar beyazsa değişmesine gerek yoktu. Turuncu sarı falan okursa sıkıntı sanırım.

Bana oradaki arkadaş geçmez dedi bende değiştir dedim, belki yine problem çıkarırlar diye düşündüm değişmişken onu da değiştirelim dedim.

Herkese yardımları ve nazik tavırları için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Kemal Işık

Ben photon beyaz led park ambulu ve ayarlı amerikanlari kapatıp girdim modülü kaputu açıp görmesine rağmen tek kusur bile yazmadı araca. Sanırım istasyondan istasyona değişiyor bu işler sans meselesi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Ben photon beyaz led park ambulu ve ayarlı amerikanlari kapatıp girdim modülü kaputu açıp görmesine rağmen tek kusur bile yazmadı araca. Sanırım istasyondan istasyona değişiyor bu işler sans meselesi :)

Valla şansın varmış kardeşim :) Ama dediğin doğru istasyondan istasyona göre değişiyor.

O xenonlari tekrar takmayın olur mu?

Neden hocam ?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Gözümüzü alıyor o merceksiz "çakma" diye tabir ettiğimiz xenonlar. Forum olarak da genel bir tepki vardır.

İkincisi siz de önünüzü göremezsiniz, yani farlarınız esas görevini yerine getirmez. Özellikle yağmurlu havada sıkıntı çekersiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Çünkü yasal değil, o yüzden muayaneden geçemediniz. Sizce bir sebebi yok mu geçememenizin ?

Mercekli bi-xenon da geçmiyor ona bakılırsa. Ölçü muayeneden geçememesi olmamalı bence. Cidden karşımdan gelen bu farlar beni çok rahatsız ediyor bu yeterli bir sebep takılmaması için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Gözümüzü alıyor o merceksiz "çakma" diye tabir ettiğimiz xenonlar. Forum olarak da genel bir tepki vardır.

İkincisi siz de önünüzü göremezsiniz, yani farlarınız esas görevini yerine getirmez. Özellikle yağmurlu havada sıkıntı çekersiniz.

Haklısınız hocam, zaman zaman görmede problem yaşıyordum çoğu zaman da sellektör yedim farlardan dolayı.

O zaman insanların hayatını tehlikeye ve kendi hayatımı tehlikeye atmaktansa takmam daha iyi.

Çünkü yasal değil, o yüzden muayaneden geçemediniz. Sizce bir sebebi yok mu geçememenizin ?

Haklısınız hocam, takmamaya karar verdim.

Geçmiş olsun.. Bence de tekrar xenonları takmayın.. 

Halojen farlarımla devam edeceğim hocam takmayacağım.

Mercekli bi-xenon da geçmiyor ona bakılırsa. Ölçü muayeneden geçememesi olmamalı bence. Cidden karşımdan gelen bu farlar beni çok rahatsız ediyor bu yeterli bir sebep takılmaması için.

Evet hocam haklısınız. O yüzden takmamaya karar verdim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...