İçeriğe Yönlendir

Demir Mondi Muğla'da ;)

Bekir Afşar

Recommended Posts

Bekir Afşar
2 dakika önce, Kemal Mert yazdı:

Geçmiş olsun diyelim. Fiyatlar uygun. Siz Adanalı mısınız? Bende Adanalıyım aslen Ceyhanli. Başaran otoda tanıdık mı var yoksa denkmi geldi. Umarım memnun kalmışsinizdir.

Adanalıyım evet. 

Kayınpederimin ustası. Onun tavsiyesiyle gittim. Memnun kaldım. 

Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Cok guzel bir kasa bu mondeolar. Babacan durusu var. Ve parca konusunda bilmiyorum baskasi ne der ama mondeo ya binmemize ragmen parca konusunda fiyat olarak uzuldugumu hatirlamam. Sadece kapiyi acinca marspiyelde lastik varya o lastigi sabitlemek icin yaptiklari klip var onu degistirmistim tanesine iki sene once 6 7 lira verdim o garibime gitti sadece igne kadar sey o para yutsan yuttugunu anlamazsin[emoji1]

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Adanalıyım evet. 
Kayınpederimin ustası. Onun tavsiyesiyle gittim. Memnun kaldım. 

Kışın krank kasnak keçesinden ayda bir iki damla yağ kaçağı vardı. Keçe değişecek demişlerdi. Ama sonrasında havalar ısınınca damlamayi kesti. Galiba kışın havalar sogudugunda motor sogukken keçe kendini çekiyor o da yağ kaçağına sebep oluyor. Şimdilerde sorun yok ama konuyu görünce merak etmiştim. Benim bir abim var mehmet afşar, çukurova üniversitesi kampus içindeki iş bankasında çalışıyor akrabaniz mıdır?[emoji3]
Yorum bağlantısı
Bekir Afşar
4 saat önce, Kemal Mert yazdı:

Kışın krank kasnak keçesinden ayda bir iki damla yağ kaçağı vardı. Keçe değişecek demişlerdi. Ama sonrasında havalar ısınınca damlamayi kesti. Galiba kışın havalar sogudugunda motor sogukken keçe kendini çekiyor o da yağ kaçağına sebep oluyor. Şimdilerde sorun yok ama konuyu görünce merak etmiştim. Benim bir abim var mehmet afşar, çukurova üniversitesi kampus içindeki iş bankasında çalışıyor akrabaniz mıdır?emoji3.png

Kardeşimin adı da Mehmet ama orada çalışmıyor :) 

Dediğiniz kişiyi tanımıyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Bekir Afşar

Bayramdan önce 10 bin bakımını yaptırdım. Makinenin ciğerleri açıldı çok şükür :) 

175 bin km'yi devridik. 

nWz6JB.jpg

Lastiklerimi değiştirmem lazım artık. Ancak kış lastiği zorunluluğu ikilemde bırakıyor beni. Yaz memleketlerinde yaşıyorum. Uzun yolları da yaz mevsimlerinde yapıyorum. Kar görmüyor yani arabam. Normalde yaz lastiği alacaktım ama bu yeni yasa ile 4 mevsim lastiklere mi yönelsem bilemedim. 4 mevsim lastikler Adana, Muğla gibi yazları oldukça sıcak olan bölgelerde çok yıpranır mı? Performansı nasıl olur? Araştırıyorum. En kısa zamanda 4 lastiği de yenileyeceğim. 

Kazasız belasız sürüşler dilerim ;)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Bekir Afşar

Araç satıldı. Duygusal bı bağ oluşmuş bende. Şu an satıldığı için üzgünüm desem yeridir. Hayırlısı olsun.

Konu kapatılabilir.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...