İçeriğe Yönlendir

Enjektör Arızası Tdci Focus

Süleyman Can Şahin

Recommended Posts

Süleyman Can Şahin

Selamlar bugün yağ bakımı için aracı servise götürmüştüm. Usta enjektörler ses yapıyor dedi enjektör servisine gittik ordaki ustada baktı oda ses var dedi. Söktü makinada test yaptı 2 tane enjektörün şapka mil değişti 4 tane tamir takımı 4ünün kafa ayarları yapıldı ayarlaması filan yapıldı 4de keçe değişti toplamda 600tl ödedim işçilik dahil. Millerin ucunda pas vardı kahverengi pislik gibi. Az çok arabadan anlarım parça fiyatlarından filan yalnız enjektör hakkında hiç bilgim yok . Yapılan işlemler tam olarak nedir fiyat normalmi.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Valla hayatımda çıplak gözle enjektör görmedim. Fakat enjektör deyince ağzını açan 1000 liradan açıyor. O yüzden o tamir olan parça enjektörse ucuza mal olmuş gibi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Valla hayatımda çıplak gözle enjektör görmedim. Fakat enjektör deyince ağzını açan 1000 liradan açıyor. O yüzden o tamir olan parça enjektörse ucuza mal olmuş gibi :)

Abi inşallah görmezsin :) Sökmeden bir fiyat söyleyemiyor zaten benim enjektörler zaten kışın motor ısınana kadar şakırtı yapıyodu zaten bugün hava 20dereceydi iyice ilerledi demekki arıza bende mecbur yaptırdım . Bi tanede araç gösterdi ustam enjektör işemesinden komple motor inmiş motorunu yapıyorlardı 8.500 masrafı çıkmış. Ondanda tırstım biraz yaptırdım hemen
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Çok geçmiş olsun. İnşallah görmeyiz :)

Soğukken gürültülü çalışması normal değil miydi yahu? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Çok geçmiş olsun. İnşallah görmeyiz :)

Soğukken gürültülü çalışması normal değil miydi yahu? :unsure2:

Hocam gürültülü çalışması normalde bu şakırtı şeklinde normal bi ses değil rolantidede gelmiyor vitesde araba yüke binince oluyor video vardı hatta pcden atarım bi ara

kaç binde aracınız

125binde ancak 75 binden beri soğukda olan anlattığım durum vardı .
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Selamlar bugün yağ bakımı için aracı servise götürmüştüm. Usta enjektörler ses yapıyor dedi enjektör servisine gittik ordaki ustada baktı oda ses var dedi. Söktü makinada test yaptı 2 tane enjektörün şapka mil değişti 4 tane tamir takımı 4ünün kafa ayarları yapıldı ayarlaması filan yapıldı 4de keçe değişti toplamda 600tl ödedim işçilik dahil. Millerin ucunda pas vardı kahverengi pislik gibi. Az çok arabadan anlarım parça fiyatlarından filan yalnız enjektör hakkında hiç bilgim yok . Yapılan işlemler tam olarak nedir fiyat normalmi.

Ben 3 yıl önce 4 enjektörün tamir takımını değiştirtmiştim pompacıya. Toplam 320 TL ödemiştim. Siz şapka mil de değiştirmişsiniz. Fiyat normal bence. En önemlisi de kafanız rahatlamıştır. Sıkıntı yapmayın.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Ben 3 yıl önce 4 enjektörün tamir takımını değiştirtmiştim pompacıya. Toplam 320 TL ödemiştim. Siz şapka mil de değiştirmişsiniz. Fiyat normal bence. En önemlisi de kafanız rahatlamıştır. Sıkıntı yapmayın.

Aynen öyle abi uzun süre satmayacağım zaten iyi oldu kafam rahatladı. Çekişide baya farketti arabanın özellikle düşük devirde toplaması filan. Yalnız usta carbon clean filan yaptırma bidaha dedi ona kafam takıldı
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Aynen öyle abi uzun süre satmayacağım zaten iyi oldu kafam rahatladı. Çekişide baya farketti arabanın özellikle düşük devirde toplaması filan. Yalnız usta carbon clean filan yaptırma bidaha dedi ona kafam takıldı

Evet çekişi ve gidişi fark eder. Pompacı o gün denemeye çıktı benim araçla. Kayınbirader önde ben arkada gidiyoruz. Birden gözüm km. göstergesine takıldı. 220 ye dayanmıştı. Sen bizi sağda indir, tek başına devam et dedim. Neyse yavaşladı. :)

Carbon clean konusunda forumumuzda da çok tartışma var, yararlı diyen de var zararlı diyen de. Ben yaptırmadım.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Evet çekişi ve gidişi fark eder. Pompacı o gün denemeye çıktı benim araçla. Kayınbirader önde ben arkada gidiyoruz. Birden gözüm km. göstergesine takıldı. 220 ye dayanmıştı. Sen bizi sağda indir, tek başına devam et dedim. Neyse yavaşladı. :)

Carbon clean konusunda forumumuzda da çok tartışma var, yararlı diyen de var zararlı diyen de. Ben yaptırmadım.

Abi 30 bin kmden beri sürekli servisde yapılmış servis kayıtları var bende yaptırdım . 30binde 60 binde 90 120 bin km carbon clean yapıldı işe yarıyor olsaydı bu kadar pislenmezdi herhalde . Büyüteç gibi ışıklı birşey var onun ile bakıyor ucuna kahverengi bi hal almıştı baya pislik vardı.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Al sana enjektör  :)

Geçen yıl bende bakım yaptırmıştım.

Konusu burada.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/162564-cilamania/?p=2317179

resim

Baktım abi. Bu yaptırdığın bakımın aynısını inşallah ben de yaptırmak istiyorum. Fakat burada bunu bu ucuzlukta bu kadar güzel yapabilecek bir usta bilmiyorum.

Enjektör aç kapa 1000 lira istiyorlar ama enjektörden anlamıyorlar...

Yorum bağlantısı
Misafir

Baktım abi. Bu yaptırdığın bakımın aynısını inşallah ben de yaptırmak istiyorum. Fakat burada bunu bu ucuzlukta bu kadar güzel yapabilecek bir usta bilmiyorum.

Keşke yakın olsan.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Hocam problem mi var enjektörlerde.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Yok benimki tamamen merak :)

Çok şükür problem yok

O zaman hiç dokundurma hocam zamanı gelince kendini belli eder zaten o :)  İyi mazot almaya dikkat et sadece

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Keşke yakın olsan.

Abi üst kapak neden söküldü senin. Enjektörde problemmi vardı

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi üst kapak neden söküldü senin. Enjektörde problemmi vardı

Üst kapaktan yağ kaçakları vardı,onun için açıldı aslında.açılmışkende enjektörleri teste tabii tuttular,çok şükür 4'üde iyi çıktı.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

rakam çok iyi

Abi şapka mil dediği parçalar hangileri farklı bir adı varmıdır.

Üst kapaktan yağ kaçakları vardı,onun için açıldı aslında.açılmışkende enjektörleri teste tabii tuttular,çok şükür 4'üde iyi çıktı.

Bundada enjektör diplerinden yağ kaçırmıştı keçeleri değiştirdiler. Ama böyle kapağı sökmedi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

enjektörde tek değişecek yer var o da memesi zaten tek parçası var. yöresel isim değişik olabilir

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

enjektörde tek değişecek yer var o da memesi zaten tek parçası var. yöresel isim değişik olabilir

Meme değişmedi abi ona eminim. İğne gösterdi onların ucu filan çok kötüydü o olabilirmi. Bir problem kalmadı çok şükür arabada düzeldi ama merak işte benimki [emoji1]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

o zaten tek parçası var ucundaki. başka değişim parçası yok

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

o zaten tek parçası var ucundaki. başka değişim parçası yok

Bana parça değiştim dedi sadece ayarmı yaptı o zaman hatta parça fiyatıda yazmıştı 205tl yazmıştı tanesine iki adet
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...