Aydın Gümüş 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 İyi günler arkadaşlar... Ben 2012 model 90 ps ford t.connect almayı düşünüyorum ancak kafam biraz karıştı. Ruhsatlarda -K200S 1.8 TDCi -K210S 1.8 -K210S 1.8 TDCi -K230L 1.8 TDCi -K210 S Deluxe yazıyor. Bunlardan hangisi 90 PS veya 90 PS Ruhsata yazarmı, birde 1.köprüden hangisi geciyor ve hız limiti 110 km/s 'dir. yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Connectlerin hepsi kamyonet olarak geçtiği için otomobil ruhsatlı olmadıktan sonra (2004 modele kadar olanlarda sonradan otomobile çevrilenleri var) hız limitleri hep düşük olacaktır. Köprü geçişlerini bilmiyorum ancak otomobil ve kamyonet olarak ayrılıyorsa kamyonet sınıfından işlem görecektir. Ayrıca ruhsat bilgilerinden ziyade almak istediğiniz aracın şasi numarasını Ford Etis üzerinden sorgularsanız fabrika verilerinde kaç ps olduğu yazar. Ruhsata değişik şeyler yazabiliyorlar. Daha 2 hafta önce arkadaşa Corsa 1.0 otomatik aldık, ruhsatta 1.3 yazıyordu mesela. Düzelttiler sonrasında ama yanlışlık kaç senedir öyle gitmiş durmuş.. Yorum bağlantısı
Aydın Gümüş 8 Kasım 2015 Yazar Paylaş 8 Kasım 2015 Peki Yeni alacagım araç transit connect kapalı kasa kamyonet ama arkada cam ve koltuk var acaba sonradanmı cam acılmış almamı tavsiye eder misiniz Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Aracın ruhsatında ne yazıyor görmemiz lazım. Bu bilgiler neticede ruhsata giriliyor sonradan da yapılsa.. Benim sattığım 2007 110luk glx modelde de "yanları camlı çift sıra koltuklu kapalı kasa panelvan" yazıyordu. Yorum bağlantısı
Aydın Gümüş 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 ruhsatta transit connect 1.8 tdci cinsi: kamyonet ( Kapalı Kasa ) yük tanımlı-husisi beygir 90 ps yazıyor Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Yanları camlı yazmıyorsa sonradan açılmış olabilir. Şasi numarasını Ford Etis internet sitesinden sorgulatırsanız sonradan mı yoksa fabrikasyon mu anlaşılır. Hoş, araca bakıldığında da anlaşılması lazım. Yorum bağlantısı
haktan sayka 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 valla bende de 2008 model var kapalı kasa yazıyor ama camlı sonradan açılmış gibi durmuyor Yorum bağlantısı
Aydın Gümüş 23 Kasım 2015 Yazar Paylaş 23 Kasım 2015 Peki araçlarda sis farı var nasıl açılıyor acamıyorum takılmamışmı yoksa yakamıyormuyum Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Far anahtarını kendinize doğru 1 kademe çektiğinizde ön sisler, ikinci kademe çektiğinizde arka sisleri çalıştırırsınız. *Eğer aracınızda sis farı ve tesisatı varsa. Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 2010 model 75 ps aracım var ks210s geçiyor ve ruhsatta kapalı kasa kamyonet geçiyor lakin araca baktığınızda camlarda ki seri numaraları hepsi aynı ise eğer problem yoktur cam numara serisi fabrika çıkışlı araçlarda aynıdır sonradan değişirse farklı olur bunu burdan net anlarsınız. diğer sormak istedikleriniz var ise sorabilirsiniz. Yorum bağlantısı
haktan sayka 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Connectlerin hepsi kamyonet olarak geçtiği için otomobil ruhsatlı olmadıktan sonra (2004 modele kadar olanlarda sonradan otomobile çevrilenleri var) hız limitleri hep düşük olacaktır. Köprü geçişlerini bilmiyorum ancak otomobil ve kamyonet olarak ayrılıyorsa kamyonet sınıfından işlem görecektir. Ayrıca ruhsat bilgilerinden ziyade almak istediğiniz aracın şasi numarasını Ford Etis üzerinden sorgularsanız fabrika verilerinde kaç ps olduğu yazar. Ruhsata değişik şeyler yazabiliyorlar. Daha 2 hafta önce arkadaşa Corsa 1.0 otomatik aldık, ruhsatta 1.3 yazıyordu mesela. Düzelttiler sonrasında ama yanlışlık kaç senedir öyle gitmiş ben sorguladım 2.sıra sabit camlı diye çıkıyo galiba orjinal Yorum bağlantısı
Recommended Posts