Osman Bilgin 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 güzel... http://www.haber7.com/foto-galeri/36187-yeni-bir-luks-marka-dogdu-genesis?utm_content=buffer8f929&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Muhakkak izleyin Bu video yu daha öncede izlemiştim, çok güzel bi test olmuş. Günümüzdeki şerit takip asistanları bu kadar gelişmiş değil malesef en fazla birkaç saniye şeritte tutup direksiyon titretiyolar. Bu adamlar gerçekten o virajı döndürebiliyolarsa helal olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 açık mavi ve koyu gri dehşet gözüküyor. şu vergi sistemi değişse de bizde 1.6 otomobillerden kurtulsak... Yorum bağlantısı
Murat Birinci 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 İlk bakınca Mercedes ve Ford karışımını gördüm sanki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 havada süzülerek gitse..... bomboş merc veya bmw kadar yeri olmaz vale gözünde 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Baktım hepsinin tadına zamanında. Bizim memlekete hitap eden araçlar değil ki sorun araçlarda değil. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/263099-Hyundai-Sponsorluğunda-Kore-Gezisi-2014 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Aynen Köksal Bey. Bu araclarda degil sorun. Amerikan pazarina hitap eden araclar bizde cok deger kaybediyor ve yine de ikinci eli efektif degil. V6 motorlar ya zengin oyuncagi ya da keyif ehillerinin olabilir ancak bizde. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ön farlar 508, panjur mondeo. İlk bakınca Mercedes ve Ford karışımını gördüm sanki. hangisi özgün ki? 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 hele iç tasarımlar. hepsinde ortada 7 ınch ekran ..... karakter??? Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 subaru iyi gibi bu resimdeBu nasıl? [emoji4] Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Moda meselesi... Az cok olsa butun arabalar birbirine benziyor. Bir ara kopek baligi stili, onda once yuvarlak hatli arabalar tutuluyordu. Daha eskilere gidersek abartili sekiller vardi ama hep ayni zamanin arabalari birbirine benzemistir. Farkli cizgi buyuk risk. Buyuk ihtimal tutulmaz ama tutulursa da kral olur. Gunumuzde araclar para kazanmak icin uretildigine gore, guclu bir marka da degilseniz en iyisi ortama ayak uydurmak. Her yeni araba tanitiminda ayni muhabbet oluyor. Önden şu, arkadan bu, aynasi sundan arak, tamponu bundan arak. Neden boyle bilmiyorum da bu araba guzel olmus. Ama rakiplerinin yaninda kolay kolay tutulacagini zannetmiyorum. Yalniz logo bentleye gercekten cok benziyor. Hatta ben arabayi bentley zannettim ilk bakista. Hatlarin benzemesini anliyorumda logoyu benzetmek sacma olmus. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Fiyatı simdi nedir bilmem ama yaklaşık 3-4 yıl önce 202bin lira gibi bir fiyatı vardı mağazada baya bir kurcalamistim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts