H.Cenk Bayrakçı 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Malumunuz mevsim itibariyle havalar iyi gitse de, kar ve kış yaklaşıyor. Tiguan'ın üzerinde Bridgestone var . Ben pek sevemedim, ama kullanacağız ve şimdi kışlık lastik arıyorum. Aracım 4 Motion değil ama bazı lastikçiler 4 çeker kışlık lastik tak diyorlar, pek mantıklı gelmiyor bana... 18 jant maalesef pahalı ama, jantlarla beraber küçük boyutlu alsam aynı paraya gelecek. Tanesi yaklaşık 400 TL'den başlıyor. Marka takıntım yok, önereceğiniz lastik var mı? C-Max'de yazlık Barum, kışlık Matador marka lastik vardı, çok memnundum, hatta satarken Mahmut Bey'e de verdim bu lastikleri... Acaba kışlık lastik ne almalıyım, tavsiyeleriniz neler? Yoksa almasam bu kışı çıkarır mıyım ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Kışlık lastik tatlısı zamanı gelmiş demek ki 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) Kışlık lastik tatlısı zamanı gelmiş demek ki Hapşursak tatlı istiyorsunuz kardeşim siz de... 9 Kasım 2015 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Hapşursak tatlı istiyorsunuz kardeşim siz de... Telefon yapılmadı mı abi daha ? Kışın Isparta dışına çıkmıyorsan çok gerek yok bence kış lastiğine ama illa alacağım dersen Petlas iş görür buralarda. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 Bizim burada jantla almaya kalkınca aynı fiyatlara geliyor. Pek fark yok yani... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 15" jant bak hocam. Jant+ lastik daha ucuza gelirsin. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) Telefon yapılmadı mı abi daha ? Kışın Isparta dışına çıkmıyorsan çok gerek yok bence kış lastiğine ama illa alacağım dersen Petlas iş görür buralarda. Yok yapılmadı Tahir, akılsız telefon var, sadece alo diyorum. 9 Kasım 2015 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Yok yaoılmadı Tahir, akılsız telefon var, sadece alo diyorum. I phone 6 di mi bozulan ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-volkwagen-polo-jant-lastik-takimi-238575669/detay 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 I phone 6 di mi bozulan ? Evet... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-volkwagen-polo-jant-lastik-takimi-238575669/detay Sani, iyi güzel hoş da benim araba bunların üzerinde nasıl durur? Polo jantı bu? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) Sürekli jant üzerinden lastik degistirmektense, kislik lastiklerinde kendi janti olursa hem sizin icin daha kolay olur. Ayrica karda, kücük lastikler daha iyi yol tutusuna sahip. Sac jant alip sekil bir kapak bulursaniz hem daha ucuza gelir hem de celik jant gibi tuzdan dolayi kabarmalar olmaz, paslanan yerler olursa biraz zimparalayip, üzerine siyah sprey boya vurur gecersiniz. Celik jantlara kisin bakim yapmak gerekiyor. 9 Kasım 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Cenk Hocam, üzerindeki lastiklerden çokta memnun değilmişsiniz. Eğer aracınıza uygun ebatlarda modeli varsa Michelin Crossclimate serisi alıp 4 mevsim kullanabilirsiniz. Biliyorsunuz bu lastikler, kış koşullarında da kullanılabilen yaz lastiği. Üzerindekileri de paraya çevirebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Michelin Crossclimate daha kış için tecrübe edilmedi. Isparta gibi bir yerde araç her gün kullanılmak zorunda olur ve istenilen kış performansını vermezse kışı eziyete çevirebilir. Özellikle karlı günlerde. Bence kış lastiklerinin çoğu birbirine yakın özellikte sadece ömür problemi var. Kumho gibi uygun fiyatlı bir lastik alınıp kullanılabilir. Ama uzun yıllar dayansın denirse bence continental birdgeston tercih edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Sani, iyi güzel hoş da benim araba bunların üzerinde nasıl durur? Polo jantı bu? Yani hocam? Ekonomi olacaksa 15 olsa ne olur Devir ekonomi devri. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Yani hocam? Ekonomi olacaksa 15 olsa ne olur Devir ekonomi devri. ayni fikirdeyim de 15lik jant tiguana uyar mi? Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Bizim burada jantla almaya kalkınca aynı fiyatlara geliyor. Pek fark yok yani... Cenk Hocam aracınız hayırlı olsun öncelikle. Benim aldığınızdan haberim yoktu konusunu da göremedim ama kaçırmışım demek ki kusura bakmayın. Ben sportage aldığımda aynı şeyleri düşünmüştüm. LAstikçim toyo önerdi. Şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama o zaman için neredeyse yarı fiyat idi diğerleri ile. Bende nasıl olsa arabayı 6-8 ay sonra satarım diye tereddütlü de olsa olur dedim. o kış Ilgazda epey bir gazlama yaptığımı hatırlıyorum. Japon malı bir lastik bence gayette yeterli. Bence düşünebilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 lastikçiler manav kökenli oolunca.... ebat olarak suv klasmanında geçer. o yüzden 4 çeker lastiği diyordur. pahalı bir ebat. ucuz ne bulursan al derim. ne kullandığını biliyorsun sorun çıkmaz 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 2009 fiesta aracıma 195x50x16 bf goodrich lastik siparişi verdim. Bir tavsiye üzerine bu lastikleri seçtim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Yani hocam? Ekonomi olacaksa 15 olsa ne olur Devir ekonomi devri. Peki 15 inç janta hangi ebat lastik lastik takıcak ? 17 janttan küçük jant bu araca uyuçagını sanmıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts