İçeriğe Yönlendir

Ka - Oto Döşeme Kaplama

Musa Değerli

Recommended Posts

Musa Değerli

bir özelliği olmalı o plastik parçanın neyin parçası idi mesela

hp printerdi rahmetli sağlığında :)
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Esnek plastikte abi olay.Mesela meşhur yesil kapak filan da böyle.Denedim oda fena.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

:wub: toplamalı eskileri

Bilirsin kapı içi sunta.Onun üzerinde mermer yapıştırıcı dahil herşeyi denedim .Bu muazzam
Yorum bağlantısı
Burak Kara

Ben o saçma klips yerlerini en son sunfix ile birleştirmiştim yüzeye şimdilik sorun yok.

Ayrıca başka başlıkta yazdım ama cevap alamadım hazır bilgiler buradayken araya kaynatsam :) Yağ kapağına giren hortumun adı sanı nedir ?

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

ABS malzemeden galiba eski yazıcılar...

Eski de değil aslında.Geçen sene aldım kartuşu bitince çöp oldu.

Ben o saçma klips yerlerini en son sunfix ile birleştirmiştim yüzeye şimdilik sorun yok.

Ayrıca başka başlıkta yazdım ama cevap alamadım hazır bilgiler buradayken araya kaynatsam :) Yağ kapağına giren hortumun adı sanı nedir ?

Görememişim kusura bakmayın.Mekanik elektronik yok bende hocam malesef :) Yabancısıyım o konuların
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kara

karter havalandırma olabilir mi? yağ buharını emmeye yollar?

Tamam yarın bi kaç parçacıya böyle sorayım o zaman teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Musa bey kapı döşemesinin takılı hali var mıdır acaba?

Ellerinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Musa bey kapı döşemesinin takılı hali var mıdır acaba?

Ellerinize sağlık.

Tırnakların karşılıklarını yapıyorum henüz takamadım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

47a6a193fbb2d26e93d460454404a0ae.jpg

4 kez kalıp almaya farklı bir malzemeyle başladım döşeme için.Haydi rastgele.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

abi sen bu konuyu modifiye kısmıne açsaydın aynılarını ben de yaptım ben kapı kartonlarına elyaf attım kazık gibi oldu  plastik kaynağının atıp atmayacağından emin değilim.. bu konu güzel. ben şimdi arabayı topladıktan sonra tekrar döşeme yapıcam çünkü daha önceden beyaz yaptığım döşemeler tamircilerde geze geze ziftgibi oldu.. çok kötü ustaların elinden geçtiği için bu parçaları o kadar mı kırık dökük olur toparlaması çok zahmetli oluyor. ben kapı döşemeleriyle birlikte koltukları da yeni diktimdi. sen düz gri mi yapacaksın?

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

abi sen bu konuyu modifiye kısmıne açsaydın aynılarını ben de yaptım ben kapı kartonlarına elyaf attım kazık gibi oldu plastik kaynağının atıp atmayacağından emin değilim.. bu konu güzel. ben şimdi arabayı topladıktan sonra tekrar döşeme yapıcam çünkü daha önceden beyaz yaptığım döşemeler tamircilerde geze geze ziftgibi oldu.. çok kötü ustaların elinden geçtiği için bu parçaları o kadar mı kırık dökük olur toparlaması çok zahmetli oluyor. ben kapı döşemeleriyle birlikte koltukları da yeni diktimdi. sen düz gri mi yapacaksın?

siyah olacak da dikiş işi zahmetli direkt kaplayacağım deriyi.
Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

siyah olacak da dikiş işi zahmetli direkt kaplayacağım deriyi.

sen benim çalışmayı görmüş müydün? modif kısmında vardı. sırf dikiş yaptım ben. bide beyazlara turuncu baklava desen diktim. ama bodikitte olduğu gibi onlara da çok yorum alamadım :D

,

hele ön panel vs toparlansın tekrar gircem iç döşemelere ama bu sefer sırf gri yapcam ben. bide dikişini yuvarlak hatlı değil düz yapıcam bu kez. yapıştırma işlemini pek beceremediğim için ben gerdirme yöntemi deniyorum.

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

sen benim çalışmayı görmüş müydün? modif kısmında vardı. sırf dikiş yaptım ben. bide beyazlara turuncu baklava desen diktim. ama bodikitte olduğu gibi onlara da çok yorum alamadım :D

,

hele ön panel vs toparlansın tekrar gircem iç döşemelere ama bu sefer sırf gri yapcam ben. bide dikişini yuvarlak hatlı değil düz yapıcam bu kez. yapıştırma işlemini pek beceremediğim için ben gerdirme yöntemi deniyorum.

Senin döşemeleri gördüm.Siyah döseme kuması bulamadım hepsi desenli yoksa tercihim kumaştan yana olacak.Düşündügüm gibi klipslerden de kurtulsam süper olacak o döşemenin sallanmadan yerinde durması en büyük dileğim
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

77a2f26728a9275c4e8b626a210e32b7.jpg

Kapıların boyası da tamamdır.Deriyi beceremeyince üst kısımlara düz siyah döseme buldum onu kaplayacağım

5fd89a2eebebd1c2a42e0cc7c68dec63.jpg

Hoparlörler metalik siyah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

8241b5326ba36081e12545ca0e41a7d2.jpg

Aldığımda eğik duran panzot alt kısmını söktüğümde 3 yerinden kırıktı.Alt kısma bir çıta koyarak yapıştırdım.Sonra üzerini kapı döşemelerinden kalan kuması kapladım.Şimdi panzot oldu :)

3345f70ad9a2397a60b786f8493cdc9b.jpg

04b5a3332431532e1b94a84979e3a583.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Aldığımda eğik duran panzot alt kısmını söktüğümde 3 yerinden kırıktı.Alt kısma bir çıta koyarak yapıştırdım.Sonra üzerini kapı döşemelerinden kalan kuması kapladım.Şimdi panzot oldu :)

abi paylaşımları birini bitirmeden diğerine geçiyon hepsi yarım gibi görünüyor. hepsi aynı anda mı bitçek nolcak :D valla merak da ediyom işçiliğini. benim gibi böyle uğraşan birini görünce mutlu oluyom esasen :D ha uğraşılcak araba mı kesinlikle hayır. herkes deli misin bunlan uğraşıyon diyor bana mutalaka sana da diyorlardır. ben güzel yapamadım bari sen güzel yap :p

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

abi paylaşımları birini bitirmeden diğerine geçiyon hepsi yarım gibi görünüyor. hepsi aynı anda mı bitçek nolcak :D valla merak da ediyom işçiliğini. benim gibi böyle uğraşan birini görünce mutlu oluyom esasen :D ha uğraşılcak araba mı kesinlikle hayır. herkes deli misin bunlan uğraşıyon diyor bana mutalaka sana da diyorlardır. ben güzel yapamadım bari sen güzel yap :p

Kapılar hazır yalnız boyanın kurumasını bekliyorum.Bitirmediğim kalmadı şu an :)Hangisinin bitmişi lazım.Ben 43 yıldır kimseyi dinlememek gibi bir özelliğe sahibim.Uğraşılacak araba budur ,bir de Alfa.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

73746edf2a5fee23564f97d10e079327.jpg

da9f82341f263d88d15dba15f92decfe.jpg

Kaplamadan ve boyadan sonra birleştirme de bitti.Kaplamalar idare eder oldu dikişli kapı içi bulana kadar gider.Ama boya içime sindi güzel oldu.Yarın arabaya takarız artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

kendi dokusu abi plastiğin.Mat boya üzerine yanlışlıkla parlak verniği atmış bulundum o da artık gitti :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...