Çağlar Bayur 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 bir özelliği olmalı o plastik parçanın neyin parçası idi mesela Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 bir özelliği olmalı o plastik parçanın neyin parçası idi meselahp printerdi rahmetli sağlığında Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 Esnek plastikte abi olay.Mesela meşhur yesil kapak filan da böyle.Denedim oda fena. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 ABS malzemeden galiba eski yazıcılar... Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 toplamalı eskileriBilirsin kapı içi sunta.Onun üzerinde mermer yapıştırıcı dahil herşeyi denedim .Bu muazzam Yorum bağlantısı
Burak Kara 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Ben o saçma klips yerlerini en son sunfix ile birleştirmiştim yüzeye şimdilik sorun yok. Ayrıca başka başlıkta yazdım ama cevap alamadım hazır bilgiler buradayken araya kaynatsam Yağ kapağına giren hortumun adı sanı nedir ? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 ABS malzemeden galiba eski yazıcılar...Eski de değil aslında.Geçen sene aldım kartuşu bitince çöp oldu. Ben o saçma klips yerlerini en son sunfix ile birleştirmiştim yüzeye şimdilik sorun yok. Ayrıca başka başlıkta yazdım ama cevap alamadım hazır bilgiler buradayken araya kaynatsam Yağ kapağına giren hortumun adı sanı nedir ? Görememişim kusura bakmayın.Mekanik elektronik yok bende hocam malesef Yabancısıyım o konuların 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 karter havalandırma olabilir mi? yağ buharını emmeye yollar? 1 Yorum bağlantısı
Burak Kara 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 karter havalandırma olabilir mi? yağ buharını emmeye yollar? Tamam yarın bi kaç parçacıya böyle sorayım o zaman teşekkürler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Musa bey kapı döşemesinin takılı hali var mıdır acaba? Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 Musa bey kapı döşemesinin takılı hali var mıdır acaba? Ellerinize sağlık. Tırnakların karşılıklarını yapıyorum henüz takamadım. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 4 kez kalıp almaya farklı bir malzemeyle başladım döşeme için.Haydi rastgele. 2 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 abi sen bu konuyu modifiye kısmıne açsaydın aynılarını ben de yaptım ben kapı kartonlarına elyaf attım kazık gibi oldu plastik kaynağının atıp atmayacağından emin değilim.. bu konu güzel. ben şimdi arabayı topladıktan sonra tekrar döşeme yapıcam çünkü daha önceden beyaz yaptığım döşemeler tamircilerde geze geze ziftgibi oldu.. çok kötü ustaların elinden geçtiği için bu parçaları o kadar mı kırık dökük olur toparlaması çok zahmetli oluyor. ben kapı döşemeleriyle birlikte koltukları da yeni diktimdi. sen düz gri mi yapacaksın? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 20 Eylül 2016 Yazar Paylaş 20 Eylül 2016 abi sen bu konuyu modifiye kısmıne açsaydın aynılarını ben de yaptım ben kapı kartonlarına elyaf attım kazık gibi oldu plastik kaynağının atıp atmayacağından emin değilim.. bu konu güzel. ben şimdi arabayı topladıktan sonra tekrar döşeme yapıcam çünkü daha önceden beyaz yaptığım döşemeler tamircilerde geze geze ziftgibi oldu.. çok kötü ustaların elinden geçtiği için bu parçaları o kadar mı kırık dökük olur toparlaması çok zahmetli oluyor. ben kapı döşemeleriyle birlikte koltukları da yeni diktimdi. sen düz gri mi yapacaksın?siyah olacak da dikiş işi zahmetli direkt kaplayacağım deriyi. Yorum bağlantısı
Burak Fidan 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 (düzenlendi) siyah olacak da dikiş işi zahmetli direkt kaplayacağım deriyi. sen benim çalışmayı görmüş müydün? modif kısmında vardı. sırf dikiş yaptım ben. bide beyazlara turuncu baklava desen diktim. ama bodikitte olduğu gibi onlara da çok yorum alamadım , hele ön panel vs toparlansın tekrar gircem iç döşemelere ama bu sefer sırf gri yapcam ben. bide dikişini yuvarlak hatlı değil düz yapıcam bu kez. yapıştırma işlemini pek beceremediğim için ben gerdirme yöntemi deniyorum. 20 Eylül 2016 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 20 Eylül 2016 Yazar Paylaş 20 Eylül 2016 sen benim çalışmayı görmüş müydün? modif kısmında vardı. sırf dikiş yaptım ben. bide beyazlara turuncu baklava desen diktim. ama bodikitte olduğu gibi onlara da çok yorum alamadım , hele ön panel vs toparlansın tekrar gircem iç döşemelere ama bu sefer sırf gri yapcam ben. bide dikişini yuvarlak hatlı değil düz yapıcam bu kez. yapıştırma işlemini pek beceremediğim için ben gerdirme yöntemi deniyorum. Senin döşemeleri gördüm.Siyah döseme kuması bulamadım hepsi desenli yoksa tercihim kumaştan yana olacak.Düşündügüm gibi klipslerden de kurtulsam süper olacak o döşemenin sallanmadan yerinde durması en büyük dileğim Yorum bağlantısı
Musa Değerli 21 Eylül 2016 Yazar Paylaş 21 Eylül 2016 Kapıların boyası da tamamdır.Deriyi beceremeyince üst kısımlara düz siyah döseme buldum onu kaplayacağım Hoparlörler metalik siyah. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Eylül 2016 Yazar Paylaş 22 Eylül 2016 Aldığımda eğik duran panzot alt kısmını söktüğümde 3 yerinden kırıktı.Alt kısma bir çıta koyarak yapıştırdım.Sonra üzerini kapı döşemelerinden kalan kuması kapladım.Şimdi panzot oldu 2 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Aldığımda eğik duran panzot alt kısmını söktüğümde 3 yerinden kırıktı.Alt kısma bir çıta koyarak yapıştırdım.Sonra üzerini kapı döşemelerinden kalan kuması kapladım.Şimdi panzot oldu abi paylaşımları birini bitirmeden diğerine geçiyon hepsi yarım gibi görünüyor. hepsi aynı anda mı bitçek nolcak valla merak da ediyom işçiliğini. benim gibi böyle uğraşan birini görünce mutlu oluyom esasen ha uğraşılcak araba mı kesinlikle hayır. herkes deli misin bunlan uğraşıyon diyor bana mutalaka sana da diyorlardır. ben güzel yapamadım bari sen güzel yap Yorum bağlantısı
Musa Değerli 22 Eylül 2016 Yazar Paylaş 22 Eylül 2016 abi paylaşımları birini bitirmeden diğerine geçiyon hepsi yarım gibi görünüyor. hepsi aynı anda mı bitçek nolcak valla merak da ediyom işçiliğini. benim gibi böyle uğraşan birini görünce mutlu oluyom esasen ha uğraşılcak araba mı kesinlikle hayır. herkes deli misin bunlan uğraşıyon diyor bana mutalaka sana da diyorlardır. ben güzel yapamadım bari sen güzel yap Kapılar hazır yalnız boyanın kurumasını bekliyorum.Bitirmediğim kalmadı şu an :)Hangisinin bitmişi lazım.Ben 43 yıldır kimseyi dinlememek gibi bir özelliğe sahibim.Uğraşılacak araba budur ,bir de Alfa. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 Kaplamadan ve boyadan sonra birleştirme de bitti.Kaplamalar idare eder oldu dikişli kapı içi bulana kadar gider.Ama boya içime sindi güzel oldu.Yarın arabaya takarız artık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 pütürlü hali çok güzel. isteyerek mi oldu boyası Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 kendi dokusu abi plastiğin.Mat boya üzerine yanlışlıkla parlak verniği atmış bulundum o da artık gitti Yorum bağlantısı
Recommended Posts