Sani Gerşon 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Kalıp işin en zahmetli kısmı ölçüp biçip deneme ile yaptım.Bu son halinden 2-3 deneme önce.İzolasyon için malzeme bakıyorum. Detaylı anlatım ve foto'ları bekliyoruz Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Detaylı anlatım ve foto'ları bekliyoruz Aslında pek detayı yok üzerinden kartona kalıp alıp 10 kez prova ediyorsunuz.Gerisi parçaları birleştirmek.Bulduğum halının rengi plastiklerle çok uyumlu oldu ( mavili gri) Şimdi sıra Taban kısmına bir plaka kestirip taban halısında. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 otomotiv terzisi kavramı gelmiş halının da rengi muhteşem 1 Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Musa Bey vallahi elinize sağlık harika olmuş. Benim de aklıma girdiniz yapana kadar rahat durmam şimdi. Yalnız sadece kumaş kullanırsanız bükülmez mi? Nasık dik ve sert durmasını sağladınız? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 otomotiv terzisi kavramı gelmiş halının da rengi muhteşemSağol abi.Tamamı bitince bagajı açmaktan utanmayacağım artık.Sanayiyi alt üst ettim o halı için.Sonunda buldum Musa Bey vallahi elinize sağlık harika olmuş. Benim de aklıma girdiniz yapana kadar rahat durmam şimdi. Yalnız sadece kumaş kullanırsanız bükülmez mi? Nasık dik ve sert durmasını sağladınız? Bunun fikir babası arkadaşım.O yapınca aklıma kurt düşmüştü benim de.Halı kalın bir halı.Bu hali desteksiz ama içine yalıtım malzemesi ile destek yapacağım o zaman daha iyi duracak.Görünen dikişleri kapatma yöntemini ilerleyen zqmqnlarda paylaşacağım.Hem komik hem şaşırtıcı Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Sağol abi.Tamamı bitince bagajı açmaktan utanmayacağım artık.Sanayiyi alt üst ettim o halı için.Sonunda buldum Bunun fikir babası arkadaşım.O yapınca aklıma kurt düşmüştü benim de.Halı kalın bir halı.Bu hali desteksiz ama içine yalıtım malzemesi ile destek yapacağım o zaman daha iyi duracak.Görünen dikişleri kapatma yöntemini ilerleyen zqmqnlarda paylaşacağım.Hem komik hem şaşırtıcı Merakla ve ilgiyle bekliyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Musa bey, İzolasyon malzemesini metale yapışan ürünler vardı. Forumda çokça görmüştüm. Bir de onları da araştırın derim. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 8 Mart 2016 Yazar Paylaş 8 Mart 2016 Siyah bir malzeme var ısıtrak yapışan.Çok da ucuz diyorlar ama malzemeyi bulamadım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Siyah bir malzeme var ısıtrak yapışan.Çok da ucuz diyorlar ama malzemeyi bulamadım Köksal bey ile irtibat geçer misiniz forumdan? Kesin bilir o. Şu olabilir: 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 8 Mart 2016 Yazar Paylaş 8 Mart 2016 Köksal bey ile irtibat geçer misiniz forumdan? Kesin bilir o. Şu olabilir: ... Bu sanırım.Tabana tavana kapılara bagaja 2016 Ka yolda 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Köksal bey ile irtibat geçer misiniz forumdan? Kesin bilir o. Şu olabilir: Bituself - simself denilen yapışkan yalıtım malzemesi sanırım sorulan. Bir de yerli erkurt diye bir malzeme var o daha iyi, ses sistemi kuranlar kullanıyor, bulması biraz zor ama. Dynamat marka ithal, pahalı ve zirve sanırım bu malzemede. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 8 Mart 2016 Yazar Paylaş 8 Mart 2016 Erkurt diye bir aratayım o zaman yapacak yer çok,bitüself pahalı benim için Teşekkür ederim Köksal Bey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 yapışanları sevmem ben şahsen. kayıtlar için açayım kendimi. petrol bazlı asfalyımsı ları sevmem Yorum bağlantısı
Musa Değerli 8 Mart 2016 Yazar Paylaş 8 Mart 2016 kayıtlar için açayım kendimi. petrol bazlı asfalyımsı ları sevmemAraba dediğimiz şey onlardan oluşuyor Bende isterim daldan toplamayı ama gerçek bu Yorum bağlantısı
Musa Değerli 13 Mart 2016 Yazar Paylaş 13 Mart 2016 (düzenlendi) En uygun şekli sonunda buldum.Sıra geldi bundan kalıbı alıp daha az ek yeri ile ayarlamaya 13 Mart 2016 tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 16 Mart 2016 Yazar Paylaş 16 Mart 2016 Daha az parçalı hale getirme işlemi de tamamlandı.Şimdi bunun yanına kriko için fermuarlı bir kapak,sağ tarafa da ilkyardım çantası oturtursam bu şekilde düzenli bir bagaj oluşacak.Bagaj aydınlatması ve içeriden bagaj açmak için de altyapıyı hazırlıyorum.Düğmeli kesmeli biçmeli yapmayacağım.Bunun yerine merkezi kilidin bagaj açma özelliğinden yararlanıp kumandadan açacağım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Daha az parçalı hale getirme işlemi de tamamlandı.Şimdi bunun yanına kriko için fermuarlı bir kapak,sağ tarafa da ilkyardım çantası oturtursam bu şekilde düzenli bir bagaj oluşacak.Bagaj aydınlatması ve içeriden bagaj açmak için de altyapıyı hazırlıyorum.Düğmeli kesmeli biçmeli yapmayacağım.Bunun yerine merkezi kilidin bagaj açma özelliğinden yararlanıp kumandadan açacağım. Bagajı içeriden açmak için arka sileceğe elektiriği götüren 4'lü pinden faydalanabilirsiniz. Orjinal bagaj açma düğmesi ve tofaş merkezi kilit motoru ile halleden çokçaydı. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 16 Mart 2016 Yazar Paylaş 16 Mart 2016 Bagajı içeriden açmak için arka sileceğe elektiriği götüren 4'lü pinden faydalanabilirsiniz. Orjinal bagaj açma düğmesi ve tofaş merkezi kilit motoru ile halleden çokçaydı. Kilit motoru evet standart 2 girişli pompa ile olacak.Fakat 2 li ablo ile merkezi kilit beynine bağlayacağım kumandadan aktif olacak.Kesme delme düğme işi çıkmadan daha kolay geldi 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 Kapı döşemelerini ilk yaparken es geçtiğim üst bölgedeki kırık sebebiyle oluşan düzensiz görüntü can sıkınca söktüm.Burayı neyle doldururum diye düşünürken havyayla plastiği eritip doldurmayı denedim oldu Üzeri biraz zımpara filan şimdi çok sağlam oldu.Aynısını bagaj pandizotuna da uygulamayı düşünüyorum. Herkesin canını sıkan kapı döşemesi klipsleri yerine geçmeli tırnaklı bir sistem düşündüm.Plastiği kesip eritip tırnaklar yaptım.Henüz karşılık kısmını oturtmadım.Burada bir not geçeyim beyaz plastik konusunu bir arkadaşım söylemişti yapıştırma özelliği fena eritince.Vurdum eğdim taş gibi hala. Tırnak burada net görünüyor.Sanırım artık klipslere baybay demenin zamanı geldi. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 Kapı plastiklerini boyamıştım.,fakat kollar sürekli kirlenip boya aşınıyordu.Giysilik deri bulup bally ile kapladım güzel yapıştı derinin dokusu da yumuşak ve güzel oldu. Saatin içini indiglo yapmıştım ama kenar beyaz gözüme güzel görünmeyince iç beyazı ve dış gümüşü siyah meyalik boyadım ön konsol komple siyah olunca göze batmıştı 3 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 beyaz plastik derken? Buna benzer plastik parçaları eritiyorum.Ama sert kırılgan olanlardan ziyade esneyebilenler epoksiydi macundu hikaye kaldı hepsi İyi emek harcıyorsunuz güzel oluyor Zamanında Almanın düşünmediği ve önceki sahiplerinin yaptığı eşşek muamelesinin sonuçlarını ortadan kaldırmak zahmetli oluyor evet 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts