Çağlar Bayur 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 onu şeettim... nefis bence.. sanki sonradan ellenmemiş dokusu görünüm zemin hazırlığı nasıl yapıldı? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 onu şeettim... nefis bence.. sanki sonradan ellenmemiş dokusu görünüm zemin hazırlığı nasıl yapıldı? Bir gün sırf ince ince zımparası sürdü.Sonrasında polisanın gri plastik sprey boyasını astar yaptım üzerine yine polisan mat boya 2 kat 2 kat vernik.Tırmalama testini bile geçti Mat olsaydı vernik hoparlör kapaklarının metalik siyahı daha güzel çıkacaktı.Ona üzüldüm 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 boya azar azar atılmış sanırım. temel de çok başarılı. araç içinde güzel duracak bence gösterecek kendini. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Eline sağlık enfes olmuş, takılmış halini merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 boya azar azar atılmış sanırım. temel de çok başarılı. araç içinde güzel duracak bence gösterecek kendini.Spreyin ayarına yeni yeni alıştım.Sinek ilacı sıkar gibi basmamak gerekiyormuş :)Mesafeyi filan deneye deneye çözdüm.Yavaş yavaş torpidoyu ve diğer plastikleri sökeceğim bu iş oldu.İnşallah dediğin gibi olur abi bakalımEline sağlık enfes olmuş, takılmış halini merak ediyorum.Sağolasın.Ben asıl yaptığım tırnaklı sistemin sonucunu merak ediyorum.Düşündüğüm gibi olursa jilet gibi oturacak. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Çok ama çok beğendim kapıları. Enfes 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 25 Eylül 2016 Yazar Paylaş 25 Eylül 2016 Çok ama çok beğendim kapıları. Enfes En azından temiz oldu Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Araç üzerindeki halini bekliyorum. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 25 Eylül 2016 Yazar Paylaş 25 Eylül 2016 Abi ellerine saglik süper olmus.Teşekkür ederim.Araç üzerindeki halini bekliyorum. İstediğim kalitede olmadı.Ama renk süper uydu.Ka nın ići ne kadar siyah olursa o kadar güzel duruyor.Karanlıkta bitti montaj o yüzden çekemedim. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Eskisinden güzel olduğu kesin. Siyah bende düşünmüştüm, asil renk Ka'ya yakışacak. Yarına o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 25 Eylül 2016 Yazar Paylaş 25 Eylül 2016 beyaz plastikler tuttu muPlastik tuttu tutmasına da tırnak sistemi olmadı.Bir ara yaylı birşeyler yapacağım belki o zaman olabilir.Eskisinden güzel olduğu kesin. Siyah bende düşünmüştüm, asil renk Ka'ya yakışacak. Yarına o zaman. Yavaş yavaş iç kısmı parlak siyah mat siyah ve krom ile renklendirmeyi düşünüyorum.Eminim çok yakışacak. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 yaylı ben de düşünmüştüm galiba aynı mantık ama zor iş o 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 25 Eylül 2016 Yazar Paylaş 25 Eylül 2016 yaylı ben de düşünmüştüm galiba aynı mantık ama zor iş oYurtdışından temizini bulana kadar böyle gitsin.Şimdi 6000cd yi buna nasıl takarım ile uğrâşıyorum Yorum bağlantısı
Musa Değerli 26 Eylül 2016 Yazar Paylaş 26 Eylül 2016 Böyle birşey oldu.İdare eder şimdilik 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 Ooo, arka döşemeyi ne zaman boyuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 26 Eylül 2016 Yazar Paylaş 26 Eylül 2016 Ooo, arka döşemeyi ne zaman boyuyoruz O yüzden şimdilik sadece arabanın ön kısmına bakıyorum.Arkaya dönünce gözlerimi kapatıyorum Yavaş yavaş döndüreceğim.Aslında boyamaktan ziyade ebaydan parça parça alma niyetindeyim.Sportka da plastiğin siyahı tam aradığım 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 (düzenlendi) O yüzden şimdilik sadece arabanın ön kısmına bakıyorum.Arkaya dönünce gözlerimi kapatıyorum Yavaş yavaş döndüreceğim.Aslında boyamaktan ziyade ebaydan parça parça alma niyetindeyim.Sportka da plastiğin siyahı tam aradığım abi dikkat et araba heryeri siyaha doğru gidiyor ford ka orjinal plastiklerindeki morumsu gri olan rengiyle boyadığın siyah parçalar gözüne çok batacak. ben o yüzden tüm dashboardu ve kapıları siyah boyadığımda ön göğüsü beyaz boyamıştım. beyaz da çok mantıklı değil kirleniyor gri en iyisi araba renginde boyamaktan hoşlanmıyorum o parçaları insanlar araç rengine boyuyor. sende orası da siyah.. 26 Eylül 2016 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 26 Eylül 2016 Yazar Paylaş 26 Eylül 2016 abi dikkat et araba heryeri siyaha doğru gidiyor ford ka orjinal plastiklerindeki morumsu gri olan rengiyle boyadığın siyah parçalar gözüne çok batacak. ben o yüzden tüm dashboardu ve kapıları siyah boyadığımda ön göğüsü beyaz boyamıştım. beyaz da çok mantıklı değil kirleniyor gri en iyisi araba renginde boyamaktan hoşlanmıyorum o parçaları insanlar araç rengine boyuyor. sende orası da siyah..Torpido mat siyah olacak o kesin Aradaki detayları mat krom yaparsam istedigim olmuş olacak Boyamadığın yer göze batıyor evet. Yorum bağlantısı
Bahadır Tan 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Torpido mat siyah olacak o kesin Aradaki detayları mat krom yaparsam istedigim olmuş olacak Boyamadığın yer göze batıyor evet. Aynı arabadan bende de var. Koltuk ve kapı döşemelerini yeniletmek istiyorum. Bu arabalar için bildiğiniz hazır dikilmiş döşeme satan var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Aynı arabadan bende de var. Koltuk ve kapı döşemelerini yeniletmek istiyorum. Bu arabalar için bildiğiniz hazır dikilmiş döşeme satan var mı? Ankara'da bu işi yapan İlker Döşemecioğlu mevcut. http://ankaraotokilif.com/iletisim.html Kapılar için ziyaret etmek gerekecektir. Bu arada: Avatarınızdaki ufaklığı kurallar gereği silmek durumundayım. Sadece yüzünüzün seçildiği resimler kullanılabilir. Ama ufaklıkla beraber resminiz var ise, kabul ederiz tabi Yorum bağlantısı
Bahadır Tan 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Ankara'da bu işi yapan İlker Döşemecioğlu mevcut. http://ankaraotokilif.com/iletisim.html Kapılar için ziyaret etmek gerekecektir. Bu arada: Avatarınızdaki ufaklığı kurallar gereği silmek durumundayım. Sadece yüzünüzün seçildiği resimler kullanılabilir. Ama ufaklıkla beraber resminiz var ise, kabul ederiz tabi Arayıp görüştüm kendileriyle fakat KA için çalışmaları yokmuş malesef. Yorum bağlantısı
Recommended Posts