İçeriğe Yönlendir

2011 Focus Sağ Ön Çamurluk Davlumbazı

Alp Arslan

Recommended Posts

Alp Arslan

Selamlar...

Aracımın sağ ön kısmında kaldırım köşesine çarpma ile oluşmuş resimdeki gibi bir sorun var. Marşpiyel düzeltme ve boyama işi mini onarım tarafından karşılanıyor fakat iç kısımdaki plastik kısım ellerinde olmadığı için dışarıdan temin edilmesi gerektiğini söylediler. Sadece sağ ön çamurluk davlumbazı siparişi vermek yeterli olur mu yoksa ek bir parça gerekir mi diye danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

25dYpE.jpg

9Ez9O8.jpg

3P51dp.jpg

rR4m7P.jpg

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun. Davlumbazda pek bir hasa görünmüyor. Eğer kasko dışından yada mini onarım ile yaptırdıysanız, işlemler bittikten sonra iyi bir ustaya gidin. O kısmı söküm yeniden taktığından düzelir bence..

Yorum bağlantısı
Alp Arslan

Öncelikle geçmiş olsun.

Sadece davlumbaz almanız yeterlidir bence.

İyi dilekleriniz için teşekkürler... Yetkili servis parça için biraz yüksek bir fiyat çıkardı. Araştırdığım kadarı ile orijinal parçayı da yetkili servis dışında bir yerden temin etmek pek mümkün görünmüyor. Genelde yan sanayi ya da çıkma parçalar mevcut. İnşallah sorun çıkarmayacak parçayı bulabilirim. Tekrar teşekkür ederim...

Geçmiş olsun. Davlumbazda pek bir hasa görünmüyor. Eğer kasko dışından yada mini onarım ile yaptırdıysanız, işlemler bittikten sonra iyi bir ustaya gidin. O kısmı söküm yeniden taktığından düzelir bence..

İyi dilekleriniz için teşekkürler... İkinci resimde daha açık görünüyor sanırım. Ucu tekerleğe doğru giden kırık bir parça var ve pek düzeltilecek gibi durmuyor. Mini onarım yapılacak servisin yetkilisi istenirse marşpiyel tamir olduktan sonra da davlumbazın takılabileceğini söyledi ama ben de her ikisininde aynı yerde düzgün bir şekilde yapılmasını istiyorum. Biraz daha araştırıp orijinal parçayı temin edebilirim inşallah. Tekrar teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı

İyi dilekleriniz için teşekkürler... Yetkili servis parça için biraz yüksek bir fiyat çıkardı. Araştırdığım kadarı ile orijinal parçayı da yetkili servis dışında bir yerden temin etmek pek mümkün görünmüyor. Genelde yan sanayi ya da çıkma parçalar mevcut. İnşallah sorun çıkarmayacak parçayı bulabilirim. Tekrar teşekkür ederim...

İyi dilekleriniz için teşekkürler... İkinci resimde daha açık görünüyor sanırım. Ucu tekerleğe doğru giden kırık bir parça var ve pek düzeltilecek gibi durmuyor. Mini onarım yapılacak servisin yetkilisi istenirse marşpiyel tamir olduktan sonra da davlumbazın takılabileceğini söyledi ama ben de her ikisininde aynı yerde düzgün bir şekilde yapılmasını istiyorum. Biraz daha araştırıp orijinal parçayı temin edebilirim inşallah. Tekrar teşekkür ederim...

O zaman servisten temin edebilirsiniz orjinal davlumbazı. 

Yorum bağlantısı
Alp Arslan

İyi dilekleriniz ve yardımınız için teşekkür ederim... Servis parça fiyatı olarak kdv dahil yaklaşık 300 TL gibi bir fiyat verdi. Eğer ürün orijinal ise N11 aracılığı ile alınabilir gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İyi dilekleriniz ve yardımınız için teşekkür ederim... Servis parça fiyatı olarak kdv dahil yaklaşık 300 TL gibi bir fiyat verdi. Eğer ürün orijinal ise N11 aracılığı ile alınabilir gibi duruyor.

Rica ederim. Eğer İstanbul'daysa elden almaya bakın. Kargo işi davlumbazda sıkıntılı olabilir.

Yorum bağlantısı
Alp Arslan

Rica ederim. Eğer İstanbul'daysa elden almaya bakın. Kargo işi davlumbazda sıkıntılı olabilir.

Ben İstanbul'dayım. Bugün aracın bakımlarını yaptırdım ( 40000 Km ) yetkili serviste. Daha sonra mini onarım için özel servise gittim. Bilseydim böyle bir durum olacağını oturur pazarlık yapardım :) Bakalım artık... Uygun fiyat ve orijinal ürün için biraz daha araştırmak lazım sanırım. Olmadı diğer seçenekleri değerlendirmek gerekecek...

Yorum bağlantısı
Alp Arslan

Gecmis olsun. Allah beterinden korusun.

Teşekkür ederim... Hepimizi inşallah...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...