İçeriğe Yönlendir

2009 Seat Leon Yardım.

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Geçen corsasını sattığımız arkadaşa başka bir arkadaşın aracını almaya niyet ettik. Araç 2009 model sunroof hariç full. esp 8 airbag v.s v.s. 79 bin km de lpg var ruhsata işli değil işlenecek. lastikler iyi durumda. ağır bakımı yapılmış serviste. satan arkadaş kaputun ve sağ arka kapının değiştiğini söyledi serviste. kaputa geri geri iveco kamyon manevra yaparken vurmuş. tavanda da belli açıyla bakınca dolu vurukları var 20-30 tane minik. az önce arabayı expere soktuk arkadaşın değiştiği dediği parçalara boyalı dedi. ekstra sol ön ve arka çamurlukta boyalı dedi. makina ölçümü ile değil göz ile baktılar. cihaza bağlandı araç arıza vermedi.

tabi kafa karıştı bizim elemanda. 2 parça değişenli dediğimiz araca ustalar 4 parça boya var değişen yok dedi, kaput ve kapı değişmiş dedik mümkün değil dediler vida yerlerini gösterdiler sökülüp takılsa buradan belli olur bak hiç boya atma v.s yok vida yerinde dediler. sahibini aradık anlattık, kaput ve arka kapı kesin değişmiş eminin servis kayıtlı diyor. Neyse alanda satan da yakın iki arkadaş.

sorun şu: diyelim ki bu arabanın kaput ve arka kapı değişmiş sol ön arka çamurluk boyalı. yürürü motoru sağlam 2009 model 79 binde tavanda biraz dolu izi lpg var donanımlı içi temiz. 35 bin tl ye anlaştılar fiyat olarak. Ne yorum yaparsınız alınır mı alınmaz mı? arkadaşımın kafası karışık exper çok içine sinmedi ama bu adamların hepsi böyle emanet iş yapıyor bence. Yorumlarınızı merak ettim fiyat v.s açısından. 

Yorum bağlantısı

Servise beraber gitsinler, kayıtlara baksınlar. Değişip değişmediği yazar mutlaka. Dolu izi yapılabiliyor boyasız ama kaputu değişen araç şaibeli bakılır hep. Kaza fotosu filan varsa fiyat makul gibi. Alınabilir. Ama içinde en ufak şüphe varsa uzak durulmalı.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Değişmediyse sahibi neden ısrarla değişti desin ki. Bu olaya mizahi açıdan şöylede bakabilirsiniz arabanın sahibi alıcıya diyorki benim arabamın piyasası 40 bin tl ama ben keyfimden 35 bin tl ye vereceğim :) ben olsam başka bir yerde baktırırım araca oranın söylediği hiçbirşeyede inanmam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Baktırdığımız yer hatırı sayılır bir seat woswos servisi idi. bilmediğimiz expertiz merkezlerine gitmeyelim dedik ama adamlar güven vermedi. 

Yorum bağlantısı

Daha önce bi arkadaşımında aynı durum olmuştu Çamurluk değiştirildi denildi fakat değiştirilmemiş. Servis onarım yapıp boyamış ama serviste parça siparişi açılmış. Böyle birşey olmuş olabilir mi acaba 

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Daha önce bi arkadaşımında aynı durum olmuştu Çamurluk değiştirildi denildi fakat değiştirilmemiş. Servis onarım yapıp boyamış ama serviste parça siparişi açılmış. Böyle birşey olmuş olabilir mi acaba 

Benim de aklıma direk bu geldi servis değişti deyip onarıp verdi mi acaba fatura yüksek çıksın diye. Çünkü gerçekten kaputun vida yerlerinde hiçbir iz sökme takma izi yok. 

Yorum bağlantısı

Benim de aklıma direk bu geldi servis değişti deyip onarıp verdi mi acaba fatura yüksek çıksın diye. Çünkü gerçekten kaputun vida yerlerinde hiçbir iz sökme takma izi yok. 

Tecrübe ile sabit bizim olay olmuş olabilir bence. Servise de pek güvenmiyorum açıkcası.

Yorum bağlantısı

Anladığım kadarıyla araç Style donanım, 35.000 bence makul bir rakam ama aradaki belirsizliklerin giderilmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Anladığım kadarıyla araç Style donanım, 35.000 bence makul bir rakam ama aradaki belirsizliklerin giderilmesi gerekiyor.

Fiyat uygun değil mi gerçekten?  Çünkü en son arkadaş yani belirsizlik var tamam ona rağmen alayım ama gerçekten bu fiyat uygun mu diye sorgulamaya başlamıştı. Hem belirsiz hemde piyasa fiyatında alıyor olmaktan kortu haliyle

Yorum bağlantısı

Fiyat uygun değil mi gerçekten?  Çünkü en son arkadaş yani belirsizlik var tamam ona rağmen alayım ama gerçekten bu fiyat uygun mu diye sorgulamaya başlamıştı. Hem belirsiz hemde piyasa fiyatında alıyor olmaktan kortu haliyle

2006 ve 2013 olmak üzere iki kere leon sahibi oldum. 2006 stylance'ı 27.750TL ye vermiştim 3 sene kadar önce ve sizin belirttiğiniz araç makyajlı olan kasa ve 3 seneden bu yana fiyatlar epey arttı. Yani fiyat gayet makul

Şahsım adına konuşayım 2 parça değişen ve 2 parça boyalı arabayı uzun seneler binmeyi düşünmüyorsam almam, boya kontrolü gözle yapıldıysa ona hiç güvenmem. Check up yapan yerlerde değişen ve boya kontrolü yapılırsa iyi olur.

Bir de tramerde hasar kaydı ne gözüküyor?

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Geçen hafta arabamı sattım, aracı alırken kendim expertiz yaptırdım ve aldığım kişinin de yaptırdığı expertiz raporu dahil tüm evrak ve kayıtları mevcuttu. Sadece sol arka kapı sacı değişikti. Alıcı arkadaş expertiz yaptırdı sol arka kapı için komple değişmiş dediler, bir de sol ön çamurluk da boya var dediler, ben itiraz ettim kapı sacı haricinde değişen ve boya yok 2 adet expertiz raporu var elimde diye, ordaki usta da senin hatan yok makina ile bakınca boya kalınlığı olması gerektiği gibi ama gözle bakınca boya pislikleri var, boyanmış dedi. Adam gözüne makinadan daha çok güveniyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Alıp uzun yıllar bineceksen boyaya kaportaya fazla takılma derim. yürüyeninde direklerinde sorun yoksa alınır binilir fiyat gayet makul.Benim aracında ön kaput ve sağ far değişik.Kaskodan değişmiş.  Sorun oluyor mu dersen tınnnn...

Yorum bağlantısı

Geçen hafta arabamı sattım, aracı alırken kendim expertiz yaptırdım ve aldığım kişinin de yaptırdığı expertiz raporu dahil tüm evrak ve kayıtları mevcuttu. Sadece sol arka kapı sacı değişikti. Alıcı arkadaş expertiz yaptırdı sol arka kapı için komple değişmiş dediler, bir de sol ön çamurluk da boya var dediler, ben itiraz ettim kapı sacı haricinde değişen ve boya yok 2 adet expertiz raporu var elimde diye, ordaki usta da senin hatan yok makina ile bakınca boya kalınlığı olması gerektiği gibi ama gözle bakınca boya pislikleri var, boyanmış dedi. Adam gözüne makinadan daha çok güveniyor.

Bizim burda bi boya ustası var komple yaptığı boya da makinayla bak 160-180 çıkıyor ki komple kazıyarak yapıyor boyayı ama işten iyi anlayan adam gözüyle boyandigini dediği gibi üstündeki toz parcaciklarindan anlayabiliyor makinada hata yapabilir kul yapımı sonuçta
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Baktırdığımız yer hatırı sayılır bir seat woswos servisi idi. bilmediğimiz expertiz merkezlerine gitmeyelim dedik ama adamlar güven vermedi. 

Hangi servis acaba tam ad olarak?

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Hangi servis acaba tam ad olarak?

Gaziemir 6. Sanayi uceller di galiba arkadaş bulmuş netten. Büyük bir yerdi.
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Gaziemir 6. Sanayi uceller di galiba arkadaş bulmuş netten. Büyük bir yerdi.

Bende geçen seat baktırdım bir tane. Sabri Abi'm yardımcı oldu. Zaten Ustaeller'in yanında Alpay Oto var. Eskpertizinden memnun kaldım ben, tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...