Sani Gerşon 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Her gün şehrin merkezin'de 100 km yol yapıyorum. Otoban dönemleri çoktan bitti Sani bey, Başkent için Trafik denildimi artık istanbuldan sonra Başkentimiz geliyor. Teşekkurederim. Bu soguklar nedeni ile yakaladığım değerler yazın 3.3 maximum 4 litre görüyorum. Buna bundsn onceki aracim Clio 4 İconumda dahildi. Ben dCİ Euro V motorda maximum sakin kullanim dışında 5.0 ile 5.5 arası gordüm 6 litre yakmak için 5'bin rpm'de bir vites değiştirmek gerekli dCİ motorda sakin kullanımda 5 litreyi asla geçmesiniz. 4.0 ile 4.5 arasi muhakkak görürsünüz. Hiç endişe etmeyin. Buda diğer bir kanıtım. O ortalama hızla ev istanbul, isyeri ankara da galiba diyorum ki, 20km yi ecersem istanbul da öpüp basima koyuyorum Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 İş arkadaşım 2 yıl 110'luk edc megan kullandı. Yakıt olarak sevgili Sani beyin dedikleri harfiyen doğru. Meganı alırsanız önlerde sorun yok ama inşallah arkada yolcu gezdirmezsiniz. Hacimden ve ferahlığından dolayı Meganı satıp Scenic aldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts