TamerErdoğan 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Önemli olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Çoğumuzun aracında cam filmi oldüğunu düşünüyorum Geçen hafta Fsm gişelerde polis çevirmesine girdim ve cam filminden ceza yedim 189 TL..Ceza makbuzunda 7 gün içinde cam filminin çıkarılması ve kontrolünün yapılması için izin verildi şeklin yazıyor. 30/1b şeklinde duymuş olanlar vardır cam filmi cezası için verilen kod. ilk işim cam filmini söktürmek oldu. yolda rasladığım trafik polisine sordum ne yapmalıyım diye boğaziçi köprüsündeki trafik denetleme şub. müd. git dedi.bu sabah uğradığımda 7 gün içinde geldiğim için aracıma uygulanan CEZA'dan ve uygulanacak trafikten MEN kaldrma işlemini yaptılar. Men işleminin kaldırılıcağını biliyodum ama cezanın kalkacağını düşünmemiştim sabah sabah mutlu oldum..Bilmeyen arkadaşlara örnek olabilir. 4 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 cezanın kalkması güzel haber,kanun düzenlemesinin getirdiği yenilikmi acaba bu? cezayıda ödemeden kurtuldunuz,geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 (düzenlendi) Geçtiğimiz aylarda bende cam filminden ceza yemiştim. Hemen söktürüp kontrole gittim ama sizdeki gibi cezayı iptal etmediler... (İzmir) Çok şaşırdım valla bu duruma. Acaba yeni bir uygulama yada kanun değişikliği mi yapıldı? Önemli olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. Çoğumuzun aracında cam filmi oldüğunu düşünüyorum Geçen hafta Fsm gişelerde polis çevirmesine girdim ve cam filminden ceza yedim 189 TL..Ceza makbuzunda 7 gün içinde cam filminin çıkarılması ve kontrolünün yapılması için izin verildi şeklin yazıyor. 30/1b şeklinde duymuş olanlar vardır cam filmi cezası için verilen kod. ilk işim cam filmini söktürmek oldu. yolda rasladığım trafik polisine sordum ne yapmalıyım diye boğaziçi köprüsündeki trafik denetleme şub. müd. git dedi.bu sabah uğradığımda 7 gün içinde geldiğim için aracıma uygulanan CEZA'dan ve uygulanacak trafikten MEN kaldrma işlemini yaptılar. Men işleminin kaldırılıcağını biliyodum ama cezanın kalkacağını düşünmemiştim sabah sabah mutlu oldum..Bilmeyen arkadaşlara örnek olabilir. 18 Kasım 2015 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Geçmiş olsun, şu cam filmi olayına bir düzenleme getirilmesi ne zaman düşünülecek acaba? Tüv onay veriyor, satışı serbest, yasa olarak cam filmi ile ilgili belirsizlikler var ( araç için görünmesine engel olacak şekilde) , ceza kesme durumu polisten polise göre değişiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Cezanın iptalini ilk defa duydum . Teşekkürler Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 18 Kasım 2015 Yazar Paylaş 18 Kasım 2015 Geçtiğimiz aylarda bende cam filminden ceza yemiştim. Hemen söktürüp kontrole gittim ama sizdeki gibi cezayı iptal etmediler... (İzmir) Çok şaşırdım valla bu duruma. Acaba yeni bir uygulama yada kanun değişikliği mi yapıldı? Kanun olarak bilmiyorum ama istanbulda ceza olayı..cok yoğunlaşacak dediler..Açıkçası önce anlamadım sistemlerinde bir işlemi yapıyordı en son sordum bana 7 gün içinde geldiğin için dediler..cezada kalktı yanii.6-7 ay önce başka aracımla ceza yedim aynı şekilde veonda bu tarz şeyler yazmıyordu.. cezanın kalkması güzel haber,kanun düzenlemesinin getirdiği yenilikmi acaba bu? cezayıda ödemeden kurtuldunuz,geçmiş olsun Teşekkür ederim..dediğim gibi beklemiyordum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Ceza iptalini bende ilk kez duyuyorum.. Yanlış bir anlama olmasın ? 1 Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 18 Kasım 2015 Yazar Paylaş 18 Kasım 2015 Geçmiş olsun, şu cam filmi olayına bir düzenleme getirilmesi ne zaman düşünülecek acaba? Tüv onay veriyor, satışı serbest, yasa olarak cam filmi ile ilgili belirsizlikler var ( araç için görünmesine engel olacak şekilde) , ceza kesme durumu polisten polise göre değişiyor. Doğuş şu kadarını söyleyebilirim.Memur arkadaşlar çok yardımcı oldu hatta gazeteci olduğumu ve bu konuyu dile getirmek istediğimi belirttim ama kendilerinin yardımcı olamadğını söylediler..Kısa zamanda çözüm bulanacak gibi durmuyor ama enazından 7 gün içinde cezanı silmesi de iyi birşey bence..Tuv olayını da söylediler ama emniyet bir konda haklı cam filmi olan araçta kim olduğunu göremiyoruz ancak sadece bu değil özellikle üstüne basarak söledikleri şey bu camların havalı cam olduğu ve cam filminin kaza anında camın kırılmasını engellediği gibi kaza anında cama vurulan neresiyse kafa kol yüz vs.yapışma olduğuve ayrılamadığı için tehlikeli olduğunu bildirdiler.. Ceza iptalini bende ilk kez duyuyorum.. Yanlış bir anlama olmasın ? ceza makbuzu ile gittim aracın cam filmsiz halinin fotosunu cektiler ve cezanın iptalini onayladılar Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Doğuş şu kadarını söyleyebilirim.Memur arkadaşlar çok yardımcı oldu hatta gazeteci olduğumu ve bu konuyu dile getirmek istediğimi belirttim ama kendilerinin yardımcı olamadğını söylediler..Kısa zamanda çözüm bulanacak gibi durmuyor ama enazından 7 gün içinde cezanı silmesi de iyi birşey bence..Tuv olayını da söylediler ama emniyet bir konda haklı cam filmi olan araçta kim olduğunu göremiyoruz ancak sadece bu değil özellikle üstüne basarak söledikleri şey bu camların havalı cam olduğu ve cam filminin kaza anında camın kırılmasını engellediği gibi kaza anında cama vurulan neresiyse kafa kol yüz vs.yapışma olduğuve ayrılamadığı için tehlikeli olduğunu bildirdiler.. ceza makbuzu ile gittim aracın cam filmsiz halinin fotosunu cektiler ve cezanın iptalini onayladılar Ben sistemin yanlışlığından bahsediyorum, satışını serbest bırak, muayeneden geçir ama yolda görünce bas cezayı..neyse boşa konuşuyorum zaten neremiz doğru ki bu düzgün olsun zaten Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 biraz önce bu ceza konusunu trafik polisine sordum ceza işleminin kalkmadığını sadece ilk 7 gün içinde gelindiğinde sadece aracın men durumunun kalktığını söyledi..ilginç bir durum.... 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Bazı yetkililer kanunları bile bilmiyorlar. Bi trafik polisi arkadaşıma monoküler ehliyet hakkında soru sordum ama olumsuz cevap aldım. Daha üst rütbeye sordum ama ondan da olumsuz cevap aldım. Baktım olmadı bilgi edinme kapsamında Genel Müdürlüğe sorunca olumlu (bildiğim ve beklediğim) cevabı aldım. arkadaşıma yazının tarih ve sayısını söylediğimde ise, "haaa ben onu biliyorum ama sonuna kadar okumadım" cevabını almıştım Sonuç olarak bilgilendirme için teşekkürler hocam... Ben sistemin yanlışlığından bahsediyorum, satışını serbest bırak, muayeneden geçir ama yolda görünce bas cezayı..neyse boşa konuşuyorum zaten neremiz doğru ki bu düzgün olsun zaten 10 numara yağ mevzusunu ne yapacaksınız Doğuş hocam, adamlar göstere göstere satıyor, her şey serbest ama yasak Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 biraz önce bu ceza konusunu trafik polisine sordum ceza işleminin kalkmadığını sadece ilk 7 gün içinde gelindiğinde sadece aracın men durumunun kalktığını söyledi..ilginç bir durum.... tam da benim anlattığım konu, okumuyorlar hocam Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Çok şaşırdım,bende ödemiştim cezayı. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Aynı cam filmlerinden kendi araçlarında da var cezayı yazan polislerin. Enteresan Doğuş şu kadarını söyleyebilirim.Memur arkadaşlar çok yardımcı oldu hatta gazeteci olduğumu ve bu konuyu dile getirmek istediğimi belirttim ama kendilerinin yardımcı olamadğını söylediler..Kısa zamanda çözüm bulanacak gibi durmuyor ama enazından 7 gün içinde cezanı silmesi de iyi birşey bence..Tuv olayını da söylediler ama emniyet bir konda haklı cam filmi olan araçta kim olduğunu göremiyoruz ancak sadece bu değil özellikle üstüne basarak söledikleri şey bu camların havalı cam olduğu ve cam filminin kaza anında camın kırılmasını engellediği gibi kaza anında cama vurulan neresiyse kafa kol yüz vs.yapışma olduğuve ayrılamadığı için tehlikeli olduğunu bildirdiler.. ceza makbuzu ile gittim aracın cam filmsiz halinin fotosunu cektiler ve cezanın iptalini onayladılar Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 tam da benim anlattığım konu, okumuyorlar hocam tezatlık bi yere kadar,ceza iptalinin varmı acaba evrağı? varsa trafik polisine göndereyim öğrenmiş olurlar Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 3 yıldır cam filmi ile kullanıyorum. 2 numara ama aracım siyah ve 3 numara gibi duruyor. Bir çok çevirmeye girdim çok şükür cezai işlem görmedim. Fakat şöyle bi durum da var Bir arkadaşım güneşten çok etkileniyor. Çocuk sarı hatta kızıl tenli ve güneşte yüzünde kabarmalar oluşuyor sivilce tarzında. Doktordan rapor aldı ve aracına cam filmi yaptırdı. Bi kaç kere ankarada denk geldiğini raporunu göstererek rahatsız olduğunu belirttiğini ve işlem yapılmadığını biliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Aynı cam filmlerinden kendi araçlarında da var cezayı yazan polislerin. Enteresan Onlara kaza anında birşey olmuyor demekki, sis farıda yakarlar onların sis farıda özel karşıdan gelenin gözünü almıyor Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 tezatlık bi yere kadar,ceza iptalinin varmı acaba evrağı? varsa trafik polisine göndereyim öğrenmiş olurlar mutlaka var, yönetmelik falan her neyse, kafasına göre ceza iptali yapamazlar. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Ben sistemin yanlışlığından bahsediyorum, satışını serbest bırak, muayeneden geçir ama yolda görünce bas cezayı..neyse boşa konuşuyorum zaten neremiz doğru ki bu düzgün olsun zaten +1500 Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 18 Kasım 2015 Yazar Paylaş 18 Kasım 2015 (düzenlendi) Valla bana söylenen şeyler bunlar bana herhangi bir belge vermedi sistemselbir sorundan dolayı..özellikle 3 kere sordum aynı şeyi..Hatalardan bahsettiğimde kanun olarak var ancak uygulama sıkıntılı dediler.. Valla yolu düşenler istanbul için Boğaziçi köprüsünde gişelerden hemen sonra sağda trafik denetleme var oraya sorabilirler hatta konuştuğum memurun ismine kadar verebilirim. Ayrıca hatalardan bahsedersek satışına onay ver ceza kes derken söylede bir sıkıntı var ..Bahse konu olan 30/1b 'de cam filmi ile ilgili hiçbirşey geçmiyor.. 18 Kasım 2015 tarihinde TamerErdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 10 numara yağ mevzusunu ne yapacaksınız Doğuş hocam, adamlar göstere göstere satıyor, her şey serbest ama yasak Tamam işte diyorum ya boşa konuşuyorum neyimiz düzgün ki Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Gib.gov.tr'den sorguladığınızda bu ceza çıkıyormu ? baktınız mı ? Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 18 Kasım 2015 Yazar Paylaş 18 Kasım 2015 (düzenlendi) Gib.gov.tr'den sorguladığınızda bu ceza çıkıyormu ? baktınız mı ? Bakmadım neden dersen sabah şubeye uğradığımda onlarda cezayı göremedi.sonra yeni ceza girişi yapıp iptal ettiler Bu nedenle rahatlıkla diyorum ceza iptali yapıyorlar diye ..Bende böyle bişey beklemediğimden 3 kere sordum 18 Kasım 2015 tarihinde TamerErdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 ceza makbuzu ile gittim aracın cam filmsiz halinin fotosunu cektiler ve cezanın iptalini onayladılar Geçmiş olsun. Bence siz o cezayı takip edin. Silinen 7 günlük konu olabilir. Onun kaldırılması gerekiyor. Sizin aracın fotosunu çekerek o 7 günlük işlem süresi ve akabinde işlem yapılmazsa Men işleminin iptalini yapmış olabilirler. Siz o cezayı takip edin. İlk defa duyuyorum. Bakmadım neden dersen sabah şubeye uğradığımda onlarda cezayı göremedi.sonra yeni ceza girişi yapıp iptal ettiler Bu nedenle rahatlıkla diyorum ceza iptali yapıyorlar diye ..Bende böyle bişey beklemediğimden 3 kere sordum Tamam siz öyle diyorsanız Öyledir. Ama temkinli olmakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 18 Kasım 2015 Yazar Paylaş 18 Kasım 2015 Teşekkürler Mehmet beytabiiki en kısa zamanda tekrar gidicem soruşturucam bakalım ne olmuş görücez.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts