Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Bilmeden yaziyorlar Bi xenon mevzusunu. Fluence Prestij pakette sunulan xenonlar kara düzen. Kesinlikle el ile daha kralı yapilir ben yaptirdim 6 aydir kullaniyorum. Lederi düşünuyorum aldiğim gün konusunu açarim. Siyah Fluence benden uzak dursun :) Neyse artık yapacak birşey yok uzunları da xenon yapar çakar hale getiririz, kara düzen xenon dediğin nedir? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) Düz D1S sadece Bi xenonu yok. Otomatik yükseklik ayarı yikama vs zaten standart. Uzunlara xenon ben yapmadım. Mercek değişimi sonrası hem uzun hem kisa olarak kullanildiği için cok fazla göz kirpmak göz almak istemedim. Fluence ve Bi xenon projeleri olarak yanindayim Doğuş ustam. Şimdi 1 dakika, fabrika çıkışı xenonlu fluenceye bi xenon yapmak istersek ne yapacağız, yani merceklı far sadece kısada var onun üzerinde uzunlarda mı çakacak? Kafamı karıştırdın Kubilay ne güzel bi xenon sanıyordum ben fluenceyi 23 Kasım 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tabi daha balasttı şuydu buydu çeviriciydi daha işin teknik detay kismini yazmadım. Zamanı gelince almak kısmet olursa o dediğinden yaparız. Bu konularda fransızım çünkü Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Birkaç gündür dsg, edc gibi çift kavramalı şanzımanlara takmış durumdayım, kimisi sorunsuzca 200.000 kmleri görebiliyor kimisi daha 2000 kmde sorunlar çıkartmaya başlıyor. Bu tip şanzımanlar için karşıma çıkabilecek olan mekanik sorunlar nelerdir acaba? En kötü kabus senaryosunda mesela ne olabilir? Başına bu tip talihsizlikler gelmiş yada konu hakkında bilgisi olanların yorumlarını rica ederim. Teşekkürler. İşte bende o sebeple düz fites aldım.. Seni kafandaki sorularla, en kötü kabusunla başbaşa bırakmak için.. Bununla birlikte klasik 4 ileri otomatik 1,5 senedir tık demeden kullanıyorum. 163.000 km de hemide. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 İşte bende o sebeple düz fites aldım.. Seni kafandaki sorularla, en kötü kabusunla başbaşa bırakmak için.. Tekirdağ'da yaşasam bende manuel alırım, sizin gibi gençleri manuel vites ile hergün İstanbul trafiğinde görmek isteriz Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Tekirdağ'da yaşasam bende manuel alırım, sizin gibi gençleri manuel vites ile hergün İstanbul trafiğinde görmek isteriz 2007 den beri düz fites alırdım. Ne olduysa evlenince oldu bana.. Dünyam şaştı.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 2007 den beri düz fites alırdım. Ne olduysa evlenince oldu bana.. Dünyam şaştı.. Bende 2007 den beri düz fites kullanıyorum, otomatiğe zinhar karşı çıkardım ta kii 2 ay öncesine, 3 gün sol ayak bileği ağrısı çekinceye kadar. Artık yetti gari manuel Gel sen Edc al iyidir iyi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Bende 2007 den beri düz fites kullanıyorum, otomatiğe zinhar karşı çıkardım ta kii 2 ay öncesine, 3 gün sol ayak bileği ağrısı çekinceye kadar. Artık yetti gari manuel Gel sen Edc al iyidir iyi 15.000 Tl şanzıman farkını verirsen seve seve Edc alırım.. Duacın olurum.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 15.000 Tl şanzıman farkını verirsen seve seve Edc alırım.. Duacın olurum.. 10000 Liracık fark varmış 1.2 edc olanı da turboymuş bu arada 120 hp iyi kaçar Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 10000 Liracık fark varmış 1.2 edc olanı da turboymuş bu arada 120 hp iyi kaçar 2 gündür Renought bayisinde sabahlıyorum. İncelemediğim araç kalmadı. ilk düşüncen Dacia Sandero Steway di. Ancak fiyatta ve kalitede anlaşamadık. Bu araca yönlendirdi beni arkadaş sağolsun. Bu bana 40.000 Tl ye gelecek. Otomatik alsam 55.000 Tl. En bazı yine. Liste fiyatları şuan çok yüksek. Eğer sıfır araç alınacaksa mutlaka birkaç bayiye gidip iyi bir pazarlık yapılmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 2 gündür Renought bayisinde sabahlıyorum. İncelemediğim araç kalmadı. ilk düşüncen Dacia Sandero Steway di. Ancak fiyatta ve kalitede anlaşamadık. Bu araca yönlendirdi beni arkadaş sağolsun. Bu bana 40.000 Tl ye gelecek. Otomatik alsam 55.000 Tl. En bazı yine. Liste fiyatları şuan çok yüksek. Eğer sıfır araç alınacaksa mutlaka birkaç bayiye gidip iyi bir pazarlık yapılmalı. Liste fiyatı 44.000 lira, sen 40.000 e alacaksan güzel indirim yapmışlar, ocaktan sonra 2.elini elini öpene 45 e satarsın valla Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 Liste fiyatı 44.000 lira, sen 40.000 e alacaksan güzel indirim yapmışlar, ocaktan sonra 2.elini elini öpene 45 e satarsın valla 44 değil Doğuş, 49.000 Tl benim alacağım araç. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 (düzenlendi) 44 değil Doğuş, 49.000 Tl benim alacağım araç. O zaman renaultun web sitesinde fiyatlar yanlış hemde baya yanlış senin araba 44 bin lira gözüküyor. Fiyat listesi 6 kasım - 31 aralık diyor ama fiyatlar alakasız. 23 Kasım 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2015 Paylaş 23 Kasım 2015 O zaman renaultun web sitesinde fiyatlar yanlış hemde baya yanlış senin araba 44 bin lira gözüküyor. Fiyat listesi 6 kasım - 31 aralık diyor ama fiyatlar alakasız. Baz fiyat belki doğrudur. Bendekinde oldukça opsiyon var anladığım kadarı ile. Sis farı, fasılalı silecek, tam bop stepne, yan krom çıtalar, park sensörü, Eco mod. vs. Kabaca 1500 Tl yi geçiyor bunlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts