Kadir Türkeli 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Başlıkta belirttiğim gibi, hareket halinde 2300-3000 devirde ön konsoldan hava sesi (üfleme gibi) duyuluyor. İntercooler hortumu kontrol ettim. Herşey normal görünüyor, nedeni hakkında hiç bir fikrim yok. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Başlıkta belirttiğim gibi, hareket halinde 2300-3000 devirde ön konsoldan hava sesi (üfleme gibi) duyuluyor. İntercooler hortumu kontrol ettim. Herşey normal görünüyor, nedeni hakkında hiç bir fikrim yok. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Kontrol etmişsiniz sanırım ama, gözle kontrol ettiyseniz görememiş olabilirsiniz.. Turbo hortumudur büyük ihtimal. Küçük bir çatlak vardır borunun göremediğiniz bir kısmında. Küçük çatlaklar o bahsettiğiniz sesi çıkarıyor, küçük olduğu için de çok hissedilir bi çekiş kaybı olmaz. Diğer bir ihtimal de hava filtre kabından geliyor olabilir ama ben turbo hortumu seçeneğinde ısrarcıyım. 2 Yorum bağlantısı
Haldun Yaşar 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Merhabalar, Dün sakarya-bursa arası yolculuğuma başlamadan önce yakıt aldım. yalova-orhangazi arasına kadar araçta herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak yokuş yukarı çıkarken normalinden zorlandı daha sonra düzlüğe gelince de performans düşüklüğü devam etti ayrıca motordan üfleme sesi gelmeye başladı (2000 devir üstünde duyulabilir seviyede). dün akşam da motor arıza check ışığı yandı. sanırım bahsettiğiniz problem ile aynı şeyleri yaşıyorum. turbon değişmesi gerekir diyen de var, hortumdadır problem dert etme değiştiririz diyen de 3000 TL sıkışmış araya diyen de. anca ustasına baktırınca anlayacağız. yukarıda problemini paylaşan arkadaş sorununu halletiyse paylaşırsa çok güzel olur. biz de önümüzü görmüş oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 13 Ekim 2016 Yazar Paylaş 13 Ekim 2016 Egr hortumu çatlaktı değiştirdim problem ortadan kalktı çok şükür. Sizde turbo , egr hortumunu kontrol edin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 ışık da yandı ise aslında iyi haber bir boruda çatlak olabilir. turbo pal eğilmesi de ses yapar ama ışığı yakmaz %99 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 13 Ekim 2016 Yazar Paylaş 13 Ekim 2016 Çağlar abi benim hortum çatlak iken ışık falan yoktu , yanmıyordu. Yaklaşık 2 ay o şekilde kullandım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 yanar yanmaz garantisi yok da pal eğilince yanmıyor büyük ortalamada 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tatlı 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Herkese Merhaba, Pazar günü eşim ve çocuklarla eve dönerken ben de turbonun oradan bi üfleme sesi duydum. daha sonra araca gaz verdirerek ön taraftan kontrol ettim.Gaza yüklendikçe hava kaçırmaya başlıyordu ve tabi ki yağ da atmaya başladı. ekli linkteki parçadan geliyordu hava sesi.Sorunun parça değişimi ile giderilceği düşüncesindeyim. https://www.aloparca.com/yedek-parca/YTT/TURBO-HORTUMU/9544/80151887 http://hizliresim.com/PE7Yq6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Bu parça dan ise orjinal tavsiye ederim. Tek sefer değişin bitsin. Yan sanayi lerin ömrü az oluyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tatlı 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Bu parça dan ise orjinal tavsiye ederim. Tek sefer değişin bitsin. Yan sanayi lerin ömrü az oluyor bende parça konusunda kararsız kaldım zaten.Orijinal ürün ile yan sanayi ürün arasında çok fiyat farkı var.yan sanayi 40-50 civarı orjinal 140-150 falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 50 verilince kısa sürede total de 200harcanak.. Yine değişecek.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tatlı 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 (düzenlendi) 50 verilince kısa sürede total de 200harcanak.. Yine değişecek.. Anladım hocam.Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. 28 Kasım 2016 tarihinde Mustafa Tatlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts