Fırat İzgi 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Merhabalar.. Dün Allah korudu bi kaza atlattım bi vatandaş yüzünden kaldırıma vurdum aracın on tekerini.. Dün sol iki jant aldım araca catladi, tabla rutil aldım değiştirdik araç gayet iyi yürüdü yalnız hızım 80-90lardayken araçtan muazzam ses geliyor on soldan. Pedal kısmında titreşim hissediyorum. Aradim balancimi bilyadandir gel degiselim dedi. Yalnız artık pek ilgi ve bakım yapmıyor veya yapsa da başka bi yerden yine bi sorun oluyor. Kısaca sıkıntım şu hızım 80-90 iken bilya sesi gibi ses geliyor ve pedal kısmında ayağım titreşim hissediyor ama direksiyonu hafif sağ yaptığım an sanki bir şeye surtuyormus gibi sesler geliyor. Bunun bilya ile alakası var mıdır? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden sakınsın.rulmanlar olma olasılı yüksek Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 (düzenlendi) Benim araçtan da düzde değilde sadece hafif sağa viraja girince sol ön tekerden mi yoksa dikiz aynasından mı çözemediğim bi rüzgar uğultusu sürtme sesi gibi bi ses geliyor. bu arada Çok büyük geçmiş olsun. Edit Ekleme 26 Kasım 2015 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Porya bilyasıdır muhtemelen +1 Bende öyle tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Fırat İzgi 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Yorum yazan herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun. Katla atmadigim için çok sukrediyorum. Çünkü hızım 100 km iken 100 metre boyunca arkayi sallayarak durabildim. Ama Allaha Şükür ki fazla masraf etmeden canıma bir şey gelmeden sonuç yaşadım. Bugün dediginiz gibi porya bilyasini da degistirecegim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Viraj demir çubukları vardı focus 1 lerde.. Fiestada var mı bilemiyorum. Eğer yerinde kaymışsa benzer sürtme sesi yapabiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Bununla geçmiş olsun. Maddi sıkıntılar hallolur. Size birşey olmasın. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Belki mantıksız gelebilir orta revüje çıkmıştım konusu olacaktı bulursam linkini atarım dediğiniz gibi direksiyonu hafif kırdığımda sağa doğru takır takır sesler geliyordu ama herşeyi yapılmıştı kaçması falan güzeldi sizin gibi araştırdım biraz ve sağ ön helezon yayının kırıldığını farkettik bir bakmanızda fayda var Yorum bağlantısı
Fırat İzgi 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Tum herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Aracı yaptırdım jantlar ve bilyalar değişti şükür ses falan kalmadı. Sadece arkadan gelen ses var kaldirimdan önce de vardı o ses ama sesin kaynağı nedir tam emin değilim.. Rot balansci lastikten diyor ama onleri arkaya aldığımda da yine aynı ses devam etmişti lastiklerin hepsi kötü diyor. Emin olamıyorum alacağım ama.. Artık bir özel servise gitmeyi düşünüyorum. Düşük hızda 20/km daha belirgin sanki arkadaki lastik bi sağ bi sol yapıyor gibi. Hızım 50/60 iken pek gelmiyor 110 larda daha çok geliyor ses. Ne yapacağım karar veremedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts