İçeriğe Yönlendir

Gaziantep Buluşması Fotoğrafları 26 Kasım 2015

Ali Eren

Recommended Posts

Ali Uymaz

Bende şanlıurfa da ikamet ediyorum bulusmalarinizi ilgiyle izliyorum inşaallah nasip olurda bizler de katiliriz :-) maşallahiniz var hepinizin :-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Karaoğlu

Harika bir buluşma olmuş...allah nasip ederse ve mesaimizde uyarsa bir dahakine aranızda olmak isterim... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bende şanlıurfa da ikamet ediyorum bulusmalarinizi ilgiyle izliyorum inşaallah nasip olurda bizler de katiliriz :-) maşallahiniz var hepinizin :-)

Bekleriz Ali Bey.

Harika bir buluşma olmuş...allah nasip ederse ve mesaimizde uyarsa bir dahakine aranızda olmak isterim...

Teşekkür ederiz Murat Bey. Gaziantep üyelerimiz giderek artıyor. Sizinle de tanışmaktan memnun oluruz
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Muhabbetiniz bol olsun, ayaklarınıza sağlık arkadaşlar. Görüntüler harika  :bravo:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Muhabbetiniz bol olsun, ayaklarınıza sağlık arkadaşlar. Görüntüler harika :bravo::bravo:

Abi 2012 de Yaptığımız bölgesel buluşmayı hatırlarsın. Sadece ben ve Semih vardık. Şimdi 15-16 kişi toplanabildik. Bu hızla giderse üç beş sene sonra buluşmaları düğün salonlarında falan yaparız. :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık
(düzenlendi)

Abi 2012 de Yaptığımız bölgesel buluşmayı hatırlarsın. Sadece ben ve Semih vardık. Şimdi 15-16 kişi toplanabildik. Bu hızla giderse üç beş sene sonra buluşmaları düğün salonlarında falan yaparız. :)

Aslında güzel fikir ali hocam, hem buluşuruz hem de davul zurna eşliğinde halaylar çekip eğleniriz[emoji3] tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık
(düzenlendi)

Buluşmanın bir nevi meyvesi :)

Çok güzel durmuş [emoji4] tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halil Özer Kara

Çok güzel durmuş [emoji4]

Güzelliği ortaya çıkarmak için camı biraz silmek gerekti :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hamza Kaan

üstadlar bizde antepliyiz ama buluşmadan hiç haberimiz yok ;(

Yorum bağlantısı
Ali Eren

üstadlar bizde antepliyiz ama buluşmadan hiç haberimiz yok ;(

Hamza Bey, forumu takip edin. Ocak ayında yine toplanırız muhtemelen. Katılırsanız memnun oluruz.
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ayhan Asil

bi daha, bi daha, bi daha :bravo:  :flowers:  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Hamza Bey, forumu takip edin. Ocak ayında yine toplanırız muhtemelen. Katılırsanız memnun oluruz.

Abi bencede bir daha [emoji3]
Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
İsa Ülkümen

Bencede abi bi daha

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...