İçeriğe Yönlendir

Gaziantep Buluşması Fotoğrafları 26 Kasım 2015

Ali Eren

Recommended Posts

Ali Eren

Çok güzel bir Bulusmaydı herkesin ayağına yüreğine sağlık fazla ara acmadan tekrarlarında Bulusma ümidiyle

İsa kardeşim çok memnun olduk seni tanıdığımıza. Yenge de Antepliymiş. Bekliyoruz bundan sonraki buluşmalara.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum gerçekten çok eğlenceli bir buluşmaydı ilk katılan arkadaşlarımızda inşallah bize ısınmışlardır ben şahsıma yeni katılan arkadaşlarımı çok sevdim gerçekten büyük bir aile olduğumuzu kanıtlamış olduk bir dahakine inşallah arayı açmayız size sesleniyorum ali eren hocam [emoji6][emoji6]

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ayaklarınıza sağlık. Çok güzel olmuş.

Afiyet Olsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Afiyet olsun.Nohut nerde nohut[emoji1]

Abi senin navigatörü almadan önce yengeyi alışverişe götürme hikayeni anlattım arkadaşlara

Afiyet olsun pazar günü ben de tek başıma gürcistan buluşması yapayım. Bu arada yemekler acayip lezzetli gözüküyor.

Mehmet, bir üye bul. Olmadı bir arkadaşını üye yap. Patlat buluşmayı (örnek: benim Muş'taki ilk buluşmam) :)

Bizde burda et yiyoruz diyelim :D Hay maşallah. Ayaklarınıza sağlık :bravo::nazar:

Kardeşim gel, etin binbir çeşit halini yiyelim beraber.

off off Afiyet olsun.Ayaklarınıza gönlünüze sağlık hey maşallah :nazar:

İçin eridi di mi hadi itiraf et :)

Offfoffff

Offfofff derken başkanım [emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kardeşim gel, etin binbir çeşit halini yiyelim beraber.

İnşallah birgün yolumuz düşer abi. :)

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Ali Hocam teşekkürler .FCTR'de sadece bir otomobil klübü potansiyeli yok. Benim gördüğüm portföyündeki insan faktörü Türkiye'yi kucaklayan organizasyonlara imza atabilir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen

Eyvallah ali abi bundan sonra antebe gelişlerimi buluşmalara göre ayarlarım :D

Bende cook memnun oldum herkes cok iyi cok cana yakın herkese canı gönülden teşekkür ediyorum iyiki varsınız =)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

ayaklarınıza sağlık, afiyet olsun. ekmek bile ne güzel görünüyor mubarek :D

Afiyet olsun yemekler harika☺

Ooofffff oooffffff onlar ne öyle öldüm bittim eridim :rolleyes:

Maşallah çok güzel olmuş

Ayaklarınıza sağlık

Ayaklarınıza sağlık. Çok güzel olmuş.

Afiyet Olsun.

Katılan canlara selam olsun.Ayaklarına sağlık,keselerine bereket :bravo:

Çok teşekkür ederiz abilerim tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tüm formdaşların ayaklarına yüreklerine sağlık sıkı nezih can dostluklar ve muhabbet lerinizle iyiki varsınız güven samimiyetlik le büyük bir aile olmanın hazını sizle paylaşmak çok güzel teşekkür ediyorum

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum gerçekten çok eğlenceli bir buluşmaydı ilk katılan arkadaşlarımızda inşallah bize ısınmışlardır ben şahsıma yeni katılan arkadaşlarımı çok sevdim gerçekten büyük bir aile olduğumuzu kanıtlamış olduk bir dahakine inşallah arayı açmayız size sesleniyorum ali eren hocam [emoji6][emoji6]

En kısa zamanda kardeşim. Sen mekanı hazır et. Her türlü toplanırız.

Ali Hocam teşekkürler .FCTR'de sadece bir otomobil klübü potansiyeli yok. Benim gördüğüm portföyündeki insan faktörü Türkiye'yi kucaklayan organizasyonlara imza atabilir.

Kesinlikle Fedai Hocam. [emoji122] [emoji122]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

En kısa zamanda kardeşim. Sen mekanı hazır et. Her türlü toplanırız.

Kesinlikle Fedai Hocam. [emoji122] [emoji122]

Mekan 24 saat emrinizde abi isterseniz bu pazara rezervasyon yapayım ali eren abi [emoji3]
Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen
(düzenlendi)

İsmail kardeşim emin ol cok memnun olduk inşallah katılabilirim diğer buluşmalara ayağına yüreğine sağlık :)

tarihinde İsa Ülkümen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Mekan 24 saat emrinizde abi isterseniz bu pazara rezervasyon yapayım ali eren abi [emoji3]

Bu hafta sonu bekar değilim, anladın sen onu. [emoji12]

Bak bazı evliler hala foruma giremedi. Hesap verme işlemleri bitmedi daha. [emoji3]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bu hafta sonu bekar değilim, anladın sen onu. [emoji12]

Bak bazı evliler hala foruma giremedi. Hesap verme işlemleri bitmedi daha. [emoji3]

Abi ben ekrem abiden korkuyorsum ama sende az değilsin valla kayserinin adı çıkmış adı [emoji3][emoji3]
Yorum bağlantısı

Abi ben ekrem abiden korkuyorsum ama sende az değilsin valla kayserinin adı çıkmış adı [emoji3][emoji3]

Tabi yengem okumuyor bunları evdede yok rahat rahat söyle abi [emoji3]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Ayaklarınıza sağlık, çok güzel olmuş. 
Afiyet olsun. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halil Özer Kara

Yayında ve yapımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Maşallah, ne güzel olmuş. Afiyetler olsun.

Ayaklarınıza sağlık, çok güzel olmuş.

Afiyet olsun.

Teşekkür ederiz abilerim.

Yayında ve yapımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma

Biz de seni tanıdığımız için çok mutlu olduk kardeşim. İlk mesajını buluşma konusuna yazarak bir ilki gerçekleştirdin. Bundan sonraki buluşmalara da bekliyoruz mutlaka.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halil Özer Kara

Teşekkür ederiz abilerim.

Biz de seni tanıdığımız için çok mutlu olduk kardeşim. İlk mesajını buluşma konusuna yazarak bir ilki gerçekleştirdin. Bundan sonraki buluşmalara da bekliyoruz mutlaka.

İnşaallah abi. Elimden geldiğince katılmaya çalışacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Yüreğinize sağlık, yine mehşur bir Antep toplantısı olmuş... :mangal:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...