Ali Eren 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Çok güzel bir Bulusmaydı herkesin ayağına yüreğine sağlık fazla ara acmadan tekrarlarında Bulusma ümidiyleİsa kardeşim çok memnun olduk seni tanıdığımıza. Yenge de Antepliymiş. Bekliyoruz bundan sonraki buluşmalara. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum gerçekten çok eğlenceli bir buluşmaydı ilk katılan arkadaşlarımızda inşallah bize ısınmışlardır ben şahsıma yeni katılan arkadaşlarımı çok sevdim gerçekten büyük bir aile olduğumuzu kanıtlamış olduk bir dahakine inşallah arayı açmayız size sesleniyorum ali eren hocam [emoji6][emoji6] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Ayaklarınıza sağlık. Çok güzel olmuş. Afiyet Olsun. 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Afiyet olsun.Nohut nerde nohut[emoji1]Abi senin navigatörü almadan önce yengeyi alışverişe götürme hikayeni anlattım arkadaşlara Afiyet olsun pazar günü ben de tek başıma gürcistan buluşması yapayım. Bu arada yemekler acayip lezzetli gözüküyor.Mehmet, bir üye bul. Olmadı bir arkadaşını üye yap. Patlat buluşmayı (örnek: benim Muş'taki ilk buluşmam) Bizde burda et yiyoruz diyelim Hay maşallah. Ayaklarınıza sağlık Kardeşim gel, etin binbir çeşit halini yiyelim beraber. off off Afiyet olsun.Ayaklarınıza gönlünüze sağlık hey maşallah İçin eridi di mi hadi itiraf et OfffoffffOfffofff derken başkanım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Kardeşim gel, etin binbir çeşit halini yiyelim beraber. İnşallah birgün yolumuz düşer abi. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Ali Hocam teşekkürler .FCTR'de sadece bir otomobil klübü potansiyeli yok. Benim gördüğüm portföyündeki insan faktörü Türkiye'yi kucaklayan organizasyonlara imza atabilir. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Katılan canlara selam olsun.Ayaklarına sağlık,keselerine bereket 2 Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Eyvallah ali abi bundan sonra antebe gelişlerimi buluşmalara göre ayarlarım Bende cook memnun oldum herkes cok iyi cok cana yakın herkese canı gönülden teşekkür ediyorum iyiki varsınız =) 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 (düzenlendi) ayaklarınıza sağlık, afiyet olsun. ekmek bile ne güzel görünüyor mubarek Afiyet olsun yemekler harika☺ Ooofffff oooffffff onlar ne öyle öldüm bittim eridim Maşallah çok güzel olmuş Ayaklarınıza sağlık Ayaklarınıza sağlık. Çok güzel olmuş. Afiyet Olsun. Katılan canlara selam olsun.Ayaklarına sağlık,keselerine bereket Çok teşekkür ederiz abilerim 26 Kasım 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Tüm formdaşların ayaklarına yüreklerine sağlık sıkı nezih can dostluklar ve muhabbet lerinizle iyiki varsınız güven samimiyetlik le büyük bir aile olmanın hazını sizle paylaşmak çok güzel teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum gerçekten çok eğlenceli bir buluşmaydı ilk katılan arkadaşlarımızda inşallah bize ısınmışlardır ben şahsıma yeni katılan arkadaşlarımı çok sevdim gerçekten büyük bir aile olduğumuzu kanıtlamış olduk bir dahakine inşallah arayı açmayız size sesleniyorum ali eren hocam [emoji6][emoji6]En kısa zamanda kardeşim. Sen mekanı hazır et. Her türlü toplanırız. Ali Hocam teşekkürler .FCTR'de sadece bir otomobil klübü potansiyeli yok. Benim gördüğüm portföyündeki insan faktörü Türkiye'yi kucaklayan organizasyonlara imza atabilir.Kesinlikle Fedai Hocam. [emoji122] [emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 En kısa zamanda kardeşim. Sen mekanı hazır et. Her türlü toplanırız. Kesinlikle Fedai Hocam. [emoji122] [emoji122] Mekan 24 saat emrinizde abi isterseniz bu pazara rezervasyon yapayım ali eren abi [emoji3] Yorum bağlantısı
İsa Ülkümen 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 (düzenlendi) Katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum gerçekten çok eğlenceli bir buluşmaydı ilk katılan arkadaşlarımızda inşallah bize ısınmışlardır ben şahsıma yeni katılan arkadaşlarımı çok sevdim gerçekten büyük bir aile olduğumuzu kanıtlamış olduk bir dahakine inşallah arayı açmayız size sesleniyorum ali eren hocam [emoji6][emoji6] İsmail kardeşim emin ol cok memnun olduk inşallah katılabilirim diğer buluşmalara ayağına yüreğine sağlık 26 Kasım 2015 tarihinde İsa Ülkümen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Mekan 24 saat emrinizde abi isterseniz bu pazara rezervasyon yapayım ali eren abi [emoji3]Bu hafta sonu bekar değilim, anladın sen onu. [emoji12] Bak bazı evliler hala foruma giremedi. Hesap verme işlemleri bitmedi daha. [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Bu hafta sonu bekar değilim, anladın sen onu. [emoji12] Bak bazı evliler hala foruma giremedi. Hesap verme işlemleri bitmedi daha. [emoji3] Abi ben ekrem abiden korkuyorsum ama sende az değilsin valla kayserinin adı çıkmış adı [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Abi ben ekrem abiden korkuyorsum ama sende az değilsin valla kayserinin adı çıkmış adı [emoji3][emoji3]Tabi yengem okumuyor bunları evdede yok rahat rahat söyle abi [emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Bu saatte kebap yedirteceksiniz bize 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Maşallah, ne güzel olmuş. Afiyetler olsun. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Ayaklarınıza sağlık, çok güzel olmuş. Afiyet olsun. 2 Yorum bağlantısı
Halil Özer Kara 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Yayında ve yapımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Kasım 2015 Yazar Paylaş 26 Kasım 2015 Maşallah, ne güzel olmuş. Afiyetler olsun. Ayaklarınıza sağlık, çok güzel olmuş. Afiyet olsun. Teşekkür ederiz abilerim. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun çok memnun oldum sizlerle tanıştığımaBiz de seni tanıdığımız için çok mutlu olduk kardeşim. İlk mesajını buluşma konusuna yazarak bir ilki gerçekleştirdin. Bundan sonraki buluşmalara da bekliyoruz mutlaka. 2 Yorum bağlantısı
Halil Özer Kara 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Teşekkür ederiz abilerim. Biz de seni tanıdığımız için çok mutlu olduk kardeşim. İlk mesajını buluşma konusuna yazarak bir ilki gerçekleştirdin. Bundan sonraki buluşmalara da bekliyoruz mutlaka. İnşaallah abi. Elimden geldiğince katılmaya çalışacağım. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Yüreğinize sağlık, yine mehşur bir Antep toplantısı olmuş... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts