Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 En kısa zamanda tekrarını yapalım derim.Çok güzeldi. Yorum bağlantısı
Kerim Karagün 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) herkese afiyet olsun.devamı gelir inşallah.ayrıca FORT SERVİSİ.İPRAHİM DAİ.ustamıza saygılarve sevgiler.gerçekten mükemmel bir etkinlik olmuş.emegi geçenlerin.eline saglık.saygılar 27 Kasım 2015 tarihinde Kerim Karagün tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 İçin eridi di mi hadi itiraf et : Hemde nasıl kurudum burada resmen amanın kardeşimmmm .Ama kardeşlerim abilerim bir araya gelmiş mis gibi olmuşş. yinede neydi o masa öle ayyyyyyyyyyyyy aboooooooo yanıyom 3 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Afiyet olsun Gaziantebin güzel insanları 4 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hepinize kocaman Maşallah arkadaşlar. 16x Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık. Afiyet bal şeker olsun. Selamlar, sevgiler.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Harika bir katılım olmuş,katılanların ayaklarına sağlık Kendimi bir an,en güzel et yemekleri konusunda sandım Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Katılan herkesin ayaklarına sağlık.. Süper bi buluşma olmuş yine bu arada Ali abi Hesap ödenirken ekmeklerin parasını verin gerisi bizden olsun mu dediler Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Kıymetli Ali hocam.İmrenerek baktım fotograflara tebrik ederim. Su hususu merak edıyorum affınıza sıgınarak;ben de kurumumuza baglı arkadaslarla organzsyonlar yapıyorum, ortak hesap usulu oluyor genellıkle. Sizin bulaşmalardakı prensibiniz nedir.selamlarmla. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) Çok güzel bir buluşma oldu arkadaşlar.emeği geçen,katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Katılım oldukca yuksekti. Yeni arkadaslarimizla tanıştık. Beyran icimizi ısıttı,hatta gribim geçti diyebilirim. Kerem ustanın uyarladığı mekan çok güzeldi evimizde gibi hissettik. sohbet, çay ve tabiki katmer harikaydi. Ali hocam stickerlarimizi dağıttı, teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki bulusmalarda da artik karli havada mangal, sucuk,kebab semaver çay mı olur olur mu olur daha neler olur bu ekiple[emoji4] [emoji4] 27 Kasım 2015 tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Abi ben ekrem abiden korkuyorsum ama sende az değilsin valla kayserinin adı çıkmış adı [emoji3][emoji3] Biri Gayseri mi dedi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hay Maşallah yine Antep,yine ağız sulandıran fotoğraflar,herkesin ayağına sağlık, afiyet olsun Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Maşallah Katılan arkadaşların ayaklarına sağlık. O masa ne de güzel gözüküyor Afiyet olsun 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) Yüreğinize sağlık, yine mehşur bir Antep toplantısı olmuş... Hepinize kocaman Maşallah arkadaşlar. 16x Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık. Afiyet bal şeker olsun. Selamlar, sevgiler.. Harika bir katılım olmuş,katılanların ayaklarına sağlık Kendimi bir an,en güzel et yemekleri konusunda sandım Teşekkür ederiz abilerim kardeşlerim Afiyet olsun Gaziantebin güzel insanlarıTeşekkür ederiz Antepli güzel insan. 27 Kasım 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Nerde hani Hakan hocam ben Gayseriliyim, Ahanda burdayım. Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) Katılan herkesin ayaklarına sağlık.. Süper bi buluşma olmuş yine bu arada Ali abi Hesap ödenirken ekmeklerin parasını verin gerisi bizden olsun mu dediler Ekmekler masada sabitti canım benim. [emoji12] O kadar et varken ekmek mi yenir [emoji3] Kıymetli Ali hocam.İmrenerek baktım fotograflara tebrik ederim. Su hususu merak edıyorum affınıza sıgınarak;ben de kurumumuza baglı arkadaslarla organzsyonlar yapıyorum, ortak hesap usulu oluyor genellıkle. Sizin bulaşmalardakı prensibiniz nedir.selamlarmla. Teşekkür ederim Fatih Bey, evet tüm forum buluşmalarında ortak hesap usulü ödeme yapıyoruz.Hay Maşallah yine Antep,yine ağız sulandıran fotoğraflar,herkesin ayağına sağlık, afiyet olsun Maşallah Katılan arkadaşların ayaklarına sağlık. O masa ne de güzel gözüküyor Afiyet olsun Teşekkür ederiz abilerim kardeşlerim 27 Kasım 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Buda masamızın yakışıklı fordu [emoji3] Dün akşam clup in simgesi olan küçük Taunus tam olarak ford ailesi ile özleştiren arkadaşlara teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Katmer fotosundan sonrasına odaklanamadım , afiyet olsun Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hakan hocam ben Gayseriliyim, Ahanda burdayım. Vay bir toprağımda oldu forumda Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Vay bir toprağımda oldu forumda Kayserililer çok uyanık olur diyorlar hakan abi, sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun [emoji3] [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Kayserililer çok uyanık olur diyorlar hakan abi, sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun [emoji3] [emoji3] Öyle bir olay varmış evet Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Ayaklarınıza yüreğinize sağlık.. Çok güzel bir etkinlik olmuş gerçekten.. 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) herkese afiyet olsun.devamı gelir inşallah.ayrıca FORT SERVİSİ.İPRAHİM DAİ.ustamıza saygılarve sevgiler.gerçekten mükemmel bir etkinlik olmuş.emegi geçenlerin.eline saglık.saygılarKerim Bey bu 7.-8. buluşmamız oldu, sizleri de görmek isteriz buluşmalarda. Katmer fotosundan sonrasına odaklanamadım , afiyet olsun MAŞAALLAH Ayaklarınıza yüreğinize sağlık.. Çok güzel bir etkinlik olmuş gerçekten.. Teşekkür ederiz arkadaşlar 27 Kasım 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Sigara dumanı hariç her şey güzeldi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts