Abdurrahman Tekin 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Tamponu pasta kurtarır sanırsam çamurluk ağzı boyanacak gibi sanki Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Fatih Bey; Konu uygun bölüme alınmıştır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Aracımın orjinalliğini bozmak istemiyorum. O yüzden parayı önemsemeden yaptığı işe değer veren bir kaportacı adam gibi adam tanıyan var mı Ankara da? O boyanın attığı yer mecbur boyanacak oraya yapacak birşey yok ama 1-2 yere sordum çamurluğu yarısından boyuyor adamlar! Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Aracımın orjinalliğini bozmak istemiyorum. O yüzden parayı önemsemeden yaptığı işe değer veren bir kaportacı adam gibi adam tanıyan var mı Ankara da? O boyanın attığı yer mecbur boyanacak oraya yapacak birşey yok ama 1-2 yere sordum çamurluğu yarısından boyuyor adamlar! Renk tutsun diye rötuş yapılmayacaksa boyayı kuşak şeklinde atmaları normal. Önemli olan altında macun olmaması. Eğer 1'den faza kaportacı çamurluğun yarısı boyanacak dediyse doğrudur. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Fotoğrafı göremiyorum ama Şaşmaz'da irfan oto var bu işlerle uğraşan, ordan bir fikir alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Altında macun olmayan boya orjinal boyayla aynı mı ölçülür peki? Yani ustanız çok iyiyse boyandığı belli olur mu? Bir de bu resimler bende mevcutken aracı satacağım zaman sıkıntı çeker miyim dersiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Altında macun olmayan boya orjinal boyayla aynı mı ölçülür peki? Yani ustanız çok iyiyse boyandığı belli olur mu? Bir de bu resimler bende mevcutken aracı satacağım zaman sıkıntı çeker miyim dersiniz? Biraz daha kalın olur ama macunu kalınlığı olmadığı için elinizdeki fotoğraflarla sorun yaşamazsınız. Çok ince işçilikle çalışıldığında belli olmayacak kadar ince atan ustalar var. Ancak sizinkinde zaten çok ince işçilik gerektirecek bir durum yok. Belki de aracın diğer noktalarında fabrikasyon kalın bölümlerle aynı çıkar makine de ama usta gözüyle bakıldığında ince de kalın da olsa boya anlaşılır. Tanıdığınız yer yoksa tavsiyede bulunabilirim ama 200-250TL arası çıkacaktır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 (düzenlendi) Tavsiyenizi alabilirim.. ERGAZİ MAH. YEŞİLCAM SANAYİ SİTESİ A BLOK D:13 şaşmaz. Noterin karşısında lovato distirbütörü damla otogaz var. Onun sırtında 2. dükkam. Roma KAporta. Hacı veya Oğuz Usta'yı bulun. Kaporta işini onlar yapacak. İsmimi verin. Boyayı da Boyacı Mehmet yapacakmış derseniz onlar irtibata geçirirler. Saygılarımla. 30 Kasım 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 çamurluk ağzındaki okadarcık yer için bence boya işine girmeyin derim malum arabayı götüren motor değil boyadır zihniyetiyle yaşayan kardeşlerimiz çok olduğu için o araba o noktadan darbe alıp takla atmış muamelesi yapacaklardır şiddetle öneriyorum oraya çok ince rutuş attırın araç rengi beyaz olduğu için dikkatli bakılmadıkça belli olmayacaktır ki benim aracım koyu lacivert olduğu halde bile daha büyük çizikleri kendim rutuşladım dikkatle bakıp dokunmadıkça anlaşılmıyor bile.. tabi bu dediklerimi göçük kısmı boyaya hasar vermeden onarıldığını düşünerek söyledim Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Göçük kısmı çektirme ile rahatça düzeltilir hiç iz kalmaz.Ben kendim bile çekerim o göçüğü.Tamponla birleşme yerinede bence rutuş yaptırın renk beyaz olduğu için çok göze batmayacaktır.Üstüne birde pasta cila çekin bence hiç boyatmayın. Hatta boyasız göçük düzeltme işlemi yapan firmalara resmi atın size fikir versinler.Rutuşuda onlar halleder aracınız boyasız olarak kalmaya devam eder. Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Bende sizin gibi düşünüyorum ve fikirleriniz için de teşekkür ediyorum demek ki benim gibi düşünen insanlarda varmış buna sevindim ama götürdüğüm yerlerde çamurluğun yarısını boyuyo adamlar. Demin 2 tane boyasız göçük düzeltme ustasına resmini attım buraya getirin öyle bakalım diyolar yani iş ticari.. Adam akıllı ilgilenen pek yok. Size de çok teşekkür ediyorum Evren Bey çok sağolun. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Bende sizin gibi düşünüyorum ve fikirleriniz için de teşekkür ediyorum demek ki benim gibi düşünen insanlarda varmış buna sevindim ama götürdüğüm yerlerde çamurluğun yarısını boyuyo adamlar. Demin 2 tane boyasız göçük düzeltme ustasına resmini attım buraya getirin öyle bakalım diyolar yani iş ticari.. Adam akıllı ilgilenen pek yok. Size de çok teşekkür ediyorum Evren Bey çok sağolun. Size bir öneri.Ben kendim 3 aracımın göçüğünü kendim düzelttim.İnternettten PDR boyasız göçük düzeştme eğitim videolarını izleyin .Ufak tefek ekipmanlar ile bu işi siz kendinizde yapabilirsiniz.Tabi eliniz biraz bu işlere yatkın olmalı. Göçük kısmında metalde herhangi bir uzama söz konusu değil saç kurutma makinası ile kapalı bir ortamda o kısmı ısıtırsanız bile belkide eski haline gelebilir.Gelmese arka kısmından çamurluk davlumbazı sökülerek veya far sökülüp uygun bir cisimle genelde çelik çubuk kullanılıyor ittirerek o kısmı çıkartabilirsiniz.Her halükarda o bölgeyi ısıtırsanız göçük çok daha rahat geri gelecektir.Bence denemeye değer en kötü gider boyatırsınız 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Boyasız düzelir, Ankara'da mı yaşıyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Evet Hayrettin Bey Ankara da yaşıyorum. Bu kadar emin misiniz? Ahmet Hocam çok sağolun eyvallah.. Dedikleriniz mantıklı geliyor Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 https://www.facebook.com/Göçük-Timi-Ankara-349416191918178/?fref=ts bu sayfaya mutlaka bakın çok iyi işler yapmışlar fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı
Hami Erışık 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Evet Hayrettin Bey Ankara da yaşıyorum. Bu kadar emin misiniz?Ahmet Hocam çok sağolun eyvallah.. Dediklerinizmantıklı geliyor Hayrettin niye emin olmasın ki kendisi İzmirde ve mesleği zaten bu..Bende yanına göçük için gidecektir,hala gidemedim.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 (düzenlendi) Mesleği mi.. Ben bilmiyordum. Mesleğe hiç bakmamışım Şimdi sevindim bu işten anlayan birinden bunu duyduğuma Boyasız düzelir, Ankara'da mı yaşıyorsunuz? Hayrettin Bey, Ankara da bi tanıdığınız ve ya önerebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim gerçekten. 30 Kasım 2015 tarihinde Fatih Hanoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Mesleği mi.. Ben bilmiyordum. Mesleğe hiç bakmamışım Şimdi sevindim bu işten anlayan birinden bunu duyduğuma Hayrettin Bey, Ankara da bi tanıdığınız ve ya önerebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim gerçekten. Alet edevatı alıp çıkıp gelsin. Müşteri velinimettir, üçe beşe bakmaz gelir bence.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 30 Kasım 2015 Yazar Paylaş 30 Kasım 2015 Alet edevatı alıp çıkıp gelsin. Müşteri velinimettir, üçe beşe bakmaz gelir bence.. Haklısınız Serkan Hocam Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Mesleği mi.. Ben bilmiyordum. Mesleğe hiç bakmamışım Şimdi sevindim bu işten anlayan birinden bunu duyduğuma Hayrettin Bey, Ankara da bi tanıdığınız ve ya önerebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim gerçekten. Özel mesaj ile bildirdim kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Hayretin bey.telefonunuz varda..iş adresinizi özelden alabilirmiyim abi..bu hafta içi geleyim..gelmeden alo derim..saygılar Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Hayretin bey.telefonunuz varda..iş adresinizi özelden alabilirmiyim abi..bu hafta içi geleyim..gelmeden alo derim..saygılar Mesaj kutun dolmuş abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts