İçeriğe Yönlendir

D2S Led.

Servet Aydın

Recommended Posts

Servet king bilmediğimsen soruyorum, bu led teknojül alâ'da balast var mı ? Yoksa sadece ampül mü ? Bir arkadaşın fluence'ine düşünüyoruz farlar oem mercekli nasıl olur ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

bi xenon merceğe tak bunu, uzunlara da normal led, üüüfff

Bunu anlatmak 1 günümü aldı. Koito mercekle müthiş oluyor dedim. Anlatana kadar 1903 deveye hendek atlattım :D

Bi-xenon'un papucunu dama atar bu.

Yorum bağlantısı

Bunu anlatmak 1 günümü aldı. Koito mercekle müthiş oluyor dedim. Anlatana kadar 1903 deveye hendek atlattım :D

Tersten anlattın hep,ayrıca yine yanlış saymışsın o 1907 idi  :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Normal h11 uzunlar için bu LED (D2S değil tabiki) lerden alsam sıkıntı olur mu Servet abi?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Mercekli araçlar için şimdilik. Mercek yoksa ciddi ışık sapmaları oluyor. Bir güzel yanıda mercek modifiyesi yapılan araçların tümü xenonlu ve muayenede sıkıntı oluyor. Led takılınca sorun ortadan kalkıyor. Başka iyiliği ise ısınmaması. Merceklerin ömrü çok uzuyor

bi xenon merceğe tak bunu, uzunlara da normal led, üüüfff

Servet abi şimdi bende bi-xenon far var ya onun ampulleri bozulunca bunlardan alıp taksak olur mu ? Başka bir işlem gerekir mi.. birde yeri gelmişken sorayım şimdi mevcut ampuller bozulsa yenileri çk mu pahalı ?

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

şaşırır da mk2 alalım dersen bizde daha ucuz.. :=)

Bizde beş lira ;)

Mk3 verelim  :tongue:

En benzinlisinden mi ;)

Peco alcam ben

106 al quicksilver  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Evet bi-xenon mercekli orjinal. Fakat ampul ve balastları yok.Farın arkası hakkında bilgim yok işte abi onu sordum :) Farklı bir xenon kit alsam eğer netten falan h7 mi alacağım d2s mi?

Merceğin bu ampüle göre. D1S ile D2S yuvaları aynı zaten. Kesin bi-xenon dimi ? Her mercekli far bi-xenon değil çünkü. H7 halojen mercekli olabilir. Aynı ampülün H7 sokewtlisi alınır

Servet king bilmediğimsen soruyorum, bu led teknojül alâ'da balast var mı ? Yoksa sadece ampül mü ? Bir arkadaşın fluence'ine düşünüyoruz farlar oem mercekli nasıl olur ?

Balast adı altında driveri mevcut. Fluence farını iyi incelemek gerek. Alternatif verimli ledler var daha ucuza.

Normal h11 uzunlar için bu LED (D2S değil tabiki) lerden alsam sıkıntı olur mu Servet abi?

Olmaz. Yerine uyması önemli ledlerde. Arka kısımlar daha iri bunların

Servet abi şimdi bende bi-xenon far var ya onun ampulleri bozulunca bunlardan alıp taksak olur mu ? Başka bir işlem gerekir mi.. birde yeri gelmişken sorayım şimdi mevcut ampuller bozulsa yenileri çk mu pahalı ?

En mantıklısı bunlar. Xenon+balast daha pahalı.

D1S ve D2S, ikiside aynı. Sadece soğuk başlangıç lümenleri farklı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Şimdi şunu alsak muayeneden nasıl geçecek, elemana bu led diyince ne diyecek, led geçermi peki diye sağa sola sormasın :)

http://www.aliexpress.com/item/iLumimax-TM-D1-D1S-LED-Canbus-10400Lm-P6-LumiLED-Car-Bulb-Auto-Lamp-Headlight-Fog-Light/32498724300.html?spm=2114.01020208.3.1.90e1wD&ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_8

ve 4000k mı 5000k mı alalım :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benim iki aracimda geçti. Gaz deşarjlı olmadığından sıkıntı yok. 4000 tadından yenmez :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Benim iki aracimda geçti. Gaz deşarjlı olmadığından sıkıntı yok. 4000 tadından yenmez :)

Ne diyorlar görünce, hiç ses etmiyorlarmı ?

270 tl. gümrükten geçer sanırım...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İlk an xenon sanılıyor ancak yanma şekli hemen belli ediyor kendini. Fatura düşük kesilecek

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İlk an xenon sanılıyor ancak yanma şekli hemen belli ediyor kendini. Fatura düşük kesilecek

Tamamdır, o zaman bunu alayım ben, son karar bu mudur :)

http://www.aliexpress.com/item/iLumimax-TM-D1-D1S-LED-Canbus-10400Lm-P6-LumiLED-Car-Bulb-Auto-Lamp-Headlight-Fog-Light/32498724300.html?spm=2114.01020208.3.1.90e1wD&ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_8

warm white 4000k alacağım...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Al. Mis gibi olacak

Satıcıyla temastayım şuan, çetleşiyoruz :)

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Tesekkur ederim Servet bey. Bu urun gercekten dikkatimi cekti. OEM bi-xenon'da sikinti olmaz degil mi (Focus 2) ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun şimdiden. Trde ilk olacak bilinen :)

Sağol :) yalnız 93 dolar 75 eur sınırını geçiyor, hadi adam unuttu 93 dolar yazdı, gümrükte takılırmı yoksa vergimi öderim, bilgin varmı :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tesekkur ederim Servet bey. Bu urun gercekten dikkatimi cekti. OEM bi-xenon'da sikinti olmaz degil mi (Focus 2) ?

Olmaz, mercek ömrü artar.

Sağol :) yalnız 93 dolar 75 eur sınırını geçiyor, hadi adam unuttu 93 dolar yazdı, gümrükte takılırmı yoksa vergimi öderim, bilgin varmı :)

Yaklaşık 500 tl masraf çıkar. Mutlaka düşük yazsın

Gürçay, mercek arka kisminda iyi kontrol gerekir. Ledlerin arka kısımları iridir. Sağa sola carpabilir. Farı yukarı aşağı hareket ettirip boşluklara bakmak gerekir. Bunları atlamayalım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Olmaz, mercek ömrü artar.

Yaklaşık 500 tl masraf çıkar. Mutlaka düşük yazsın

Gürçay, mercek arka kisminda iyi kontrol gerekir. Ledlerin arka kısımları iridir. Sağa sola carpabilir. Farı yukarı aşağı hareket ettirip boşluklara bakmak gerekir. Bunları atlamayalım

Abooo  :shok:

benim fara sığar sanırım, arka hangar, mercek Bosch, dev gibi ve arkada koca d1s var :)

Adama yazdım, bakalım ne diyecek?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şu benim h7 uzunları ne zaman led'leyeceğiz? Farı söküp göndereyim mi :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...