İçeriğe Yönlendir

D2S Led.

Servet Aydın

Recommended Posts

Servet Aydın

Şu benim h7 uzunları ne zaman led'leyeceğiz? Farı söküp göndereyim mi :D

Led hazır zaten seni bekler ;)
H4 için philips led yaptı. Rakam akıllara ziyan. Yaklaşık 190 sterlin. Ürün türünün tek örneği. 700 tl rakam yüksek şu an için

d1s bekliyoruz

D2S direk oluyor abi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

Led hazır zaten seni bekler ;)

H4 için philips led yaptı. Rakam akıllara ziyan. Yaklaşık 190 sterlin. Ürün türünün tek örneği. 700 tl rakam yüksek şu an için

D2S direk oluyor abi

O fiayata bi-xenon yaptırmak daha mantıklı servet abi  :)

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Merceğin bu ampüle göre. D1S ile D2S yuvaları aynı zaten. Kesin bi-xenon dimi ? Her mercekli far bi-xenon değil çünkü. H7 halojen mercekli olabilir. Aynı ampülün H7 sokewtlisi alınır

Evet abi. Far kesinlikle bi xenon mercekli orjinal. D1s d2s ayni ise sikinti yok. Biliyorum abi. Mesela mondeo mk4 de adaptif olan h7 mercekli. Peki abi son bi soru. Forza'nin nette 4300k d2s xenon takimi var,250 lira,bunu siparis gecsem,bahsi gecen mondeo fara montajini yapabilir miyim? Sikinti yasar miyim? Cok bilgim yok konularda,kusura kalma :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Evet abi. Far kesinlikle bi xenon mercekli orjinal. D1s d2s ayni ise sikinti yok. Biliyorum abi. Mesela mondeo mk4 de adaptif olan h7 mercekli. Peki abi son bi soru. Forza'nin nette 4300k d2s xenon takimi var,250 lira,bunu siparis gecsem,bahsi gecen mondeo fara montajini yapabilir miyim? Sikinti yasar miyim? Cok bilgim yok konularda,kusura kalma :)

Olur montajı ehil biri yapar.

d2s de yıkama lazım led ile lazım değil mi peki?

Led aydınlatmada yıkama ve otomatik eğim şartı yok hocam
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Olur montajı ehil biri yapar.

Led aydınlatmada yıkama ve otomatik eğim şartı yok hocam

benim passata takalım o zaman.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Takalım hocam ama iş biraz sıkıntılı passatta. Arka kısım dar. Farı sökmek gerek. Onun için tampon vs inecek. Biraz uzun işi

Ampulün klipsi uygun değil direk montaja. Osmanın orada yaparız

Yorum bağlantısı

Yakın zamanda balast almamış olsam tam benlikmiş, ne muayene derdi var, soğuk şarj süper, balast ı sabitle oradan kablo çek vs bir sürü dert varken çok iyi olurdu

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Focus 3 farları sanırım tampon falan sökülmeden rahat çıkıyor.. far elimizdeyken bunların sığmama durumu olur mu ?

Yorum bağlantısı
Bekir  Bilge

Ayhan, farların beş dak, söküldüğünü yani çok kolay olduğunu gördüm, detay bilgim yok,

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Focus 3 farları sanırım tampon falan sökülmeden rahat çıkıyor.. far elimizdeyken bunların sığmama durumu olur mu ?

İç kısım önemli Ayhan. Bu tip ampullerin arka kısımları irice
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Servet abi ben h4 led de kullandım berlingoda 4200Lm Merceksiz vasat yani sis kullan daha iyi ama mercekle harikalar çıkar ama ben 6 ay kullanabildim 6 ay sonrası pırpırladı ve tırtladı

sonra kendı aracımda focusda h11 3600Lm kullandım aynı şeyler başıma geldi ve karar kıldım mercekli sis alcam sonra ledlicem sisleri yolladığın 10400Lm kısa farlara gerek bırakmaz yollucam ilan nolarındaki mercek tiplerinden sadece 90mm lik mercek uyuyormus benim focusa sence nasıl olur yorumunu beklıyorum abi

Linkler

H 1 ampul tipi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-100mm-mercekli-modul-yardimci-sis-lambasi-226213089/detay/ 

h7 ampül tipi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-100mm-mercekli-modul-sis-lambasi-kisa-aydinlatma-226212091/detay/

h7 ampül tipi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-90mm-mercekli-modul-sis-lambasi-kisa-aydinlatma-226210266/detay/

HB4 9005 60watt ampül tipi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-60mm-mercekli-modul-sis-lambasi-kisa-aydinlatma-226167153/detay/

HB 9005 60watt ampül tipi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-60mm-mercekli-modul-sis-lambasi-uzun-aydinlatma-226167601/detay/

Abi ben bunlardan hangisini sis farına uygulasam hem geniş açılı hemde uzun mesafeli aydınlatma sağlarım led veya xenon uygularım ampül olarak

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Servet aga aldık gazını verdik siparişi  :D  dur bakalım ne olacak, üstüne sifonu çekmeyiz inşallah  :D

http://www.aliexpress.com/snapshot/7152610432.html?orderId=71406562640455

ahanda bunu aldım...

Şimdi bunu nasıl takacağız, farım h4 olduğundan bi-xenon mercek var biliyorsun, mercek perdesi içinde ayrıca röle ve ek tesisat var, şimdi bunu bu röleye bağlayacağız, merceğin uzun perdesini kontrol eden kablo aynen kalacak, yani sadece xenon beynine giden kabloyu bu led ampüle takacağım o kadar değilmi?

balast soketlerinin ucunu led ampülün balastına bağlayacağız.

1set-35W-55W-H4-high-and-low-HID-Bixenon

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Xenon balast hangi kabloya bağlı ise ampulün modül soketi oraya bağlanacak. Hayırlı olsun. Beğeneceksin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Xenon balast hangi kabloya bağlı ise ampulün modül soketi oraya bağlanacak. Hayırlı olsun. Beğeneceksin :)

Ufak bir sorun var, bu ampülü nasıl sabitleyeceğiz, d1s d2s farketmez yuvaya girerde d1s aparatının yayları bunu tutmaz, ne yapacağız kafayı sökeceğiz sanırım...

şuan böyle buna sabitlenirmi?

post-5-1291119826.jpg

yoksa d1s çeviriciyi söküp d2s moda mı alacağız

post-5-1190885453.jpg

dipteki halka d1 dede d2s tede aynı, bu halkadan sabitleniyor ve sonra led buna geçiyor, yandan vidasını alyanla sıkıyorsun sabitleniyor, sanırım d1s e çevirip tutucuyla yapacağız...

iLumimax-TM-D2-D2S-LED-Canbus-10400Lm-P6

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yan yaylardan fanın üzerine ufak bi baskı yapılabilir. Yada D2S kelepçesi kullanabilirsin. Önce bi ledler gelsin bakalım :yes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...