Saim Ulaş Yılmaz 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Bir süredir 2011 Selective Mondeo kullanıyorum. Aracın içi çok sessiz. Ancak aracın şasisinin esnediği durumlarda garc gurc sinir olduğum sesler geliyordu. Bir süre sonra araçtan soğumaya kadar gidiyor bu sesler kafaya taktıkça. İlk bakımımı yaptırırken Otokoç Antalya servisine bu şikayetimi bildirdim. Yalıtım malzemesi kullanılarak bir çözüm arandı. İlk bir ay ses azdı sonra artarak gelmeye devam etti. Aradıkça delirdim, delirdikçe bulamadım. Minik bir göçüğü onartmak için göçük ustama gittim. Saatlerce göçük üzerinde uğraştık. Uğraştıkça laf lafı açtı. Dedim böyle sesli araba mı olur. İnceledi baktı sesin kapı fitillerinden geldiğini söyledi. Kapı kapalıyken kapıya bastırıyor, bastırdıkça yolda duyduğum garc gurc sesleri duyuluyordu. Nasıl çözüm bulurum diye düşünürken şu mucizevi ürünü buldum. Sonax gummi pfeleger olarak geçiyor. Ürünü 17 TL ye aldım. Bütün fitillere uyguladım. Önce sol kapılar ve bagaja uyguladım. ve test sürüşüne çıktım. Solda ses kesilmişti, sağda ise semfoni devam ediyordu. Kulaklarıma inanamadım. Ardından sağ kısma da uyguladım. Şu an araç sessiz ötesi oldu. Ürünü şiddetle tavsiye ederim. Uygulama ise 10 dakikanızı almıyor. 6 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Büyük rahatsızlıkların ufak çözümleri olduğunu keşfetmek hem sevindirici hem üzücüdür. Yağsız silikon sprey sıkarım arar ara, hiç ses gelmez. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 sorunu çözdüğünüz için sizin adınıza sevindim,tr sitelerine baktım göremedim nerden aldınız? Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Yapı marketen bulmuştum. Yakınlarda satan yer yoksa şuradan istenebilir. Daha önce alışverişim olmuştu, sıkıntısız firma. http://www.hizlial.com/sonax-lastik-parlatici-ve-koruyucu-100ml/10390481 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Geçen bende ilgili konuya yazmıştım ürün pek önemli değil sadece kaliteyle doğru orantılı sorunun tekrarlama süresini uzatıyor . Sıkıntı en dıştaki yüzeyi kadifemsi fitilin zamanla aşınarak özelliğini kaybetmesi ve ses çıkarması. O fitil iki katman dıştaki kısım ve iki fitilin ortasındaki kısıma o güzelce uygulayınca ses kesiliyor. Bu arada ben würth marka kullandım aşağıda fotoları tekrar ekliyorum.. 3 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 (düzenlendi) Sıvı gres uygulasak nasıl olur aceba? 1 Aralık 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ben düzenli olarak Tunap 104 kullanırım,hem ses hemde sertleşmeye karşı çok iyidir. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Her yıkama sonrası fitiller de plak2 kullanıyorum, hiç fitil sesi problemi yaşamıyorum. Sürekli kullandığım için dayanımı ne olur bilemem tabi. Eski aracımda Wurth kullanmış ve memnun kalmıştım epey bir kalıcı idi hatta fitilleri kalıcı olarak yumuşatmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ford bu sesi hiç eksik olmuyor. Hadi bu trim sesi lastik sesi bunlara alıştıkda benim araçda rüzgar seside çok fazla o insanın zoruna gidiyor Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Saim bey faydalı bilgi için teşekkürler. Ben her aldığım araca WÜRTH ün slikon spreyini kullanıyorum. Yılda bir olmak üzere çok faydalı oluyor. Bahsettiğiniz ürünü de denemekte fayda var... 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Yapı marketen bulmuştum. Yakınlarda satan yer yoksa şuradan istenebilir. Daha önce alışverişim olmuştu, sıkıntısız firma. http://www.hizlial.com/sonax-lastik-parlatici-ve-koruyucu-100ml/10390481 Teşekkür ederim bakıcam Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Bizim fiestalarda arabanın kasa bölümündeki fitillerde körük yoktu onları değiştirmiştim ses ve rüzgara karşı baya etkili olmuştu. Sonradan taktığım fitillerde zamanla alışıp eskiyince sesler yine artmıştı bu sefer forumda gördüğüm akvaryum hortumu uygulamasını yaptım sese ve rüzgara yine çok etkisi oldu ama tek taraflı yaptım. Çift taraflı yapılsa belki dahada etkili olur. Akvaryum hava hortumu olarak petshoptan metresi 0,5krs dan aldım 20-25 metre arası yeterli oluyor 4 kapı ve bagaj için. Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ford bu sesi hiç eksik olmuyor. Hadi bu trim sesi lastik sesi bunlara alıştıkda benim araçda rüzgar seside çok fazla o insanın zoruna gidiyor bende rüzgar sesini duyuyorum. belki de biz fazla incelediğimiz için fazla detaycı olduğumuz için olabilir benimde şoför koltuğum bildiğin minibüs koltuğu gibi gıcırdıyor araç hareket halindeyken. bakma fırsatı bulamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum. geçenlerde arka kolonların çalmadığı için arka kapı kaplamasını söktük. herhalde güzel takamadık artık oradanda zırıltı geliyor şaka gibi. ben sessiz olsun istedikçe sesler çoğalıyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Mükremin abide olması lazım, hem Slikon hemde motor parlatıcı gibi ürünlerden vardı bi ara. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Benim kullandığım ürün würth lastik bakım ve tazeleme spreyi olarak geçiyor.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 bende rüzgar sesini duyuyorum. belki de biz fazla incelediğimiz için fazla detaycı olduğumuz için olabilir benimde şoför koltuğum bildiğin minibüs koltuğu gibi gıcırdıyor araç hareket halindeyken. bakma fırsatı bulamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum. geçenlerde arka kolonların çalmadığı için arka kapı kaplamasını söktük. herhalde güzel takamadık artık oradanda zırıltı geliyor şaka gibi. ben sessiz olsun istedikçe sesler çoğalıyor Hocam koltuk büyük ihtimalle paslanmıştır. Focus 2ve 2.5 kasada diğerleri nasıl bilmiyorum. çoğu parçası çok çabuk deforme oluyor özelliklede iç kısımdaki . Arabanın rüzgar alması çok komik eskiden kartalımız vardı onu andırıyor . Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Fitillere ses için akvaryum hortumu oluyor galiba ama genişliği ne kadar aceba?aşağıdaki türünden alsam olur mu?http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/akvaryum-hava-hortumu-39-krs-195424977#product-detail 2 Aralık 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ben düzenli olarak Tunap 104 kullanırım,hem ses hemde sertleşmeye karşı çok iyidir. bu urunu nerden aldınız aceba? nette aradım tr de yok e bayde var... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Fitillere ses için akvaryum hortumu oluyor galiba ama genişliği ne kadar aceba?aşağıdaki türünden alsam olur mu?http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/akvaryum-hava-hortumu-39-krs-195424977#product-detailBen fitillere hortum uygulaması yaptım rüzgar açışından çok faydası olmadı başka biryerden geliyor herhalde. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 bu urunu nerden aldınız aceba? nette aradım tr de yok e bayde var... Fİrmanın sahibinden.com'da ürün satış sitesi var. http://tunap.sahibinden.com/ 2 adet almak avantajlı. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-tunap-mp-104-sentetik-arac-bakim-tazeleme-spreyi-ikili-paket-207311326/detay 1 adette fiyatı pahalıya geliyor. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-tunap-mp104-tam-sentetik-arac-ic-bakim-spreyi-202331293/detay Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 http://tunap.sahibinden.com/Abi slikon spreymi bu. Fiyatı iyiymiş Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Abi slikon spreymi bu. Fiyatı iyiymiş Ona benzer bir ürün,ama daha da iyisi diyebiliriz.özellikle fitilleri inanılmaz temizliyor ve sertleşmeyi önlüyor,araba ilk günkü gibi oluyor dersem şaşırma. Ürün içeriğinde yazan notlar. Tam sentetik yüzey bakımıdır. Kir ve toz itici, ipeksi parlaklı anti statik özellikli ürün Özellikleri: Temizler ve etkin bir biçimde tekrar kir ve toz tutmamasını sağlar UV – koruması ile plastiklerin matlaşma aşamasındaki plastiklerde tazeleme sağlar Stres altında kalmış plastikleri yeniler Lastik ve plastik parçaları korur Araç içindeki plastik aksamlarındaki gıcırdama seslerini giderir Yaygın kullanılan plastikler ile uyumlu. Yağsız kaydırıcı koruması ile aşınmayı yüksek seviyede azaltır Kullanım alanı: Takılması zorlaşmış emniyet kemerlerinde Özellikle aracın iç kısmında meydana gelen sesleri yok etmek için Direnç gösteren cam fitilleri Lastik ve plastik parçaların bakımında Kapı fitillerin donarak yapışmalarını önlemek için Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Ona benzer bir ürün,ama daha da iyisi diyebiliriz.özellikle fitilleri inanılmaz temizliyor ve sertleşmeyi önlüyor,araba ilk günkü gibi oluyor dersem şaşırma. Abi bide bunu deneyelim. Olmadı komple slikona batırıp çıkaracam bu arabayı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Abi bide bunu deneyelim. Olmadı komple slikona batırıp çıkaracam bu arabayı Emin ol memnun kalacaksın. Uygulamasıda basit zaten. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Abi slikon spreymi bu. Fiyatı iyiymiş Bence çok pahalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts