Koray Işık 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Herkese merhabalar, Aranıza yeni katıldım ve forumdaki konuları okuyarak sayenizde çokça bilgi edinebildim, bunun için çok teşekkür ediyorum.. Ben de kendi sorunumdan daha doğrusu merak ettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum (sorun mu değil mi emin olamadım) Aracım 97 model KA, sürüş sonrası kontağı kapatınca 3 adet bip sesi geliyor, videosunu da çekip youtube'a yükledim, link şu şekilde: Sizce nedir bu ses? Bir sorun mu yoksa sıradan bir durum mu acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Bu araçta orjinalden olmayan bir aksesuardan gelen ses. Bu lpg saati olabilir, teyp olabilir, alarm olabilir, cam modülü vs, olabilir. Seçenekler çok. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Araba da lpg varmı? Genelde lpg otomatından geliyor gibi sanki. Sani nin dediği gibi teyptende olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Koray Işık 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 Evet, lpg mevcut araçta. Teyp kafası çıkıkken de geliyor o ses. Bu arada 3 sefer demişim mesajda ama 5 sefer bipliyor. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Kontağı kapatınca o uyarı sesi teypten geliyor. Aslında teybe giden enerji kesildiği için enerji kesilmesi uyarısıdır o teybin verdiği. Teyp menüsünden kapatılabiliyor diye biliyorum. Benim hoşuma gidiyor 2 Aralık 2015 tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Işık 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 Çok teşekkürler Alper Bey, evet öyle rahatsız edici bir ses değil, sadece bir sorun olup olmadığını merak etmiştim Yorum bağlantısı
Alper Keskin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Çok teşekkürler Alper Bey, evet öyle rahatsız edici bir ses değil, sadece bir sorun olup olmadığını merak etmiştim Sorun yok.Teybim de aynısını yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Evet, lpg mevcut araçta. Teyp kafası çıkıkken de geliyor o ses. Bu arada 3 sefer demişim mesajda ama 5 sefer bipliyor. Kontağı kapatınca o uyarı sesi teypten geliyor. Aslında teybe giden enerji kesildiği için enerji kesilmesi uyarısıdır o teybin verdiği. Teyp menüsünden kapatılabiliyor diye biliyorum. Benim hoşuma gidiyor teyp kafası takılı değilken de geliyormuş o ses? benim de şuan evde duran sony radyo-cd çalarımda,kontağı kapatınca "kafayı almayı unutma" anlamında benzer bipleme sesi gelir.kafa yoksa bendekinden ses gelmez.zaten o sesin amacı kafayı yanına al demektir. eğer ki kafa yokken de yapıyorsa,ses başka bir aksesuardan geliyordur.kontağı kapatınca kapanan bir elektrikli aksesuar. 2 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 teyp kafası takılı değilken de geliyormuş o ses? benim de şuan evde duran sony radyo-cd çalarımda,kontağı kapatınca "kafayı almayı unutma" anlamında benzer bipleme sesi gelir.kafa yoksa bendekinden ses gelmez.zaten o sesin amacı kafayı yanına al demektir. eğer ki kafa yokken de yapıyorsa,ses başka bir aksesuardan geliyordur.kontağı kapatınca kapanan bir elektrikli aksesuar. Şunu yükledim kendi aracımdan. Bu sese bayağı benziyor. Hatta aynısı... https://youtu.be/owSadMhgWiU 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 teyp kafası takılı değilken de geliyormuş o ses? benim de şuan evde duran sony radyo-cd çalarımda,kontağı kapatınca "kafayı almayı unutma" anlamında benzer bipleme sesi gelir.kafa yoksa bendekinden ses gelmez.zaten o sesin amacı kafayı yanına al demektir. eğer ki kafa yokken de yapıyorsa,ses başka bir aksesuardan geliyordur.kontağı kapatınca kapanan bir elektrikli aksesuar. Şunu yükledim kendi aracımdan. Bu sese bayağı benziyor. Hatta aynısı... https://youtu.be/owSadMhgWiU videoya göre evet teypten geliyor ama,arkadaş kafa yokken de geliyor demiş.kafa yokken geliyorsa dedim ben.nitekim sizinkinden de kafa yokken ses gelmiyor. demek ki Koray kardeş yanlış hatırlamış.kafa yokken ondan da gelmiyordur bu durumda 1 Yorum bağlantısı
Koray Işık 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 Evet Alper Bey, aynı ses Önder Bey, bugün kafa yokken tekrar denedim ses gelmedi, benim hatam kusura bakmayın lütfen.. İlginize çok teşekkür ederim, eminim ki başka sorularım da olacaktır (keşke hiç sorun olmadan binsek gitsek ama olmuyor maalesef) 3 Yorum bağlantısı
feyza balta 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Merhaba, benim aracım da bazen ilk çalıştırdığımda çalışmıyor, ikinci kez denemem gerektiği oluyor. Stop halindeyken de yaklaşık 3 dk arayla direksiyon tarafından sanki bir kuş sıkışmış da kanadını hareket ettirmeye çalışıyormuş gibi bir ses geliyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 hoparlörler nasıl? merak ettim Merhaba, benim aracım da bazen ilk çalıştırdığımda çalışmıyor, ikinci kez denemem gerektiği oluyor. Stop halindeyken de yaklaşık 3 dk arayla direksiyon tarafından sanki bir kuş sıkışmış da kanadını hareket ettirmeye çalışıyormuş gibi bir ses geliyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? çalışmayınca kontak açın 5 san. bekleyin kapatın tekrar açın 5 san. bekleyip basın. Yorum bağlantısı
feyza balta 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 hoparlörler nasıl? merak ettim çalışmayınca kontak açın 5 san. bekleyin kapatın tekrar açın 5 san. bekleyip basın. normal bir durum mu peki? baktırmam gereken bir şey var mı sizce? aracımı yeni aldım bir kaç problemim var aslında çözmem gereken. Yorum bağlantısı
Recommended Posts