İçeriğe Yönlendir

Kapi Kilitlerken Sinyaller Yanmıyor

Alper Dalga

Recommended Posts

Alper Dalga

Arabayi kilitledikten sonra bir kere sinyaller yanip sonuyordu ama simdi yanip sonmuyor sadece acarken yanip sonuyor neden olabilir?

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

vesile ile benim fiestada da kumandadan sadece bagajı açtığımda ne bir ses var ne de sinyaller yanıyor ama işimi bitirip bagaj kapağını kapattığımda, hem kendini tekrar kilitliyor, hem de sinyaller iki kere yanıp sönüyor. açma kısmında sinyallerin yanmayıp uyarı vermemesi normal midir?

ayrıca diğer marka araçların kapıları kilitlenince neredeyse 30 kere sinyallerin yanıp sönmesi çok gıcık bir durum  :nea:

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

vesile ile benim fiestada da kumandadan sadece bagajı açtığımda ne bir ses var ne de sinyaller yanıyor ama işimi bitirip bagaj kapağını kapattığımda, hem kendini tekrar kilitliyor, hem de sinyaller iki kere yanıp sönüyor. açma kısmında sinyallerin yanmayıp uyarı vermemesi normal midir?

Bizim fiestada da böyleydi. Şuanki golftede aynı anlattığınız şekilde. Olması gereken bu.

Nerde okumuştum hatırlamıyorum ama uzaktan bagajı açtığınızda arabanın yanındakiler farketmemesi için bu şekilde, kapattığınızda yanmasıda kilitlendiğini bildiriyor demişti biri.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Arac icindeki sigortalardan biri. Benim basima gelmisti, sigortayi cikartip yerine taktiktan sonra duzelmisti. Ama focus 1 de hangi sigorta oldugunu bilmiyorum.

Duzeltme... Acarken yandigini yazdiginizi aonradan gordum. Yukaridakini dikkate almayin.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...