Emrah Altun 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Arkadaşlar merhaba; Mevcut aracımda arkada yolculuk eden eşim ve çocuğum şanzıman çıkıntısından rahatsızlar. Hareket kabiliyetini (özellikle arkayı 3'leyince) çok azaltıyor. Aracımı değiştirirken en önemli kriter bu olacak sanırım. Sizlerden ricam bu çıkıntısı olmayan otomobil ve SUV (c-max hariç) modelleri yazabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Yeni kasa toyota coralla da yok honda civicte de yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 C-Max mı ? Tabiki de S-Max, 3 leyin 5 leyin katlayın, çıkartın, ileri alın, geri alın istediğinizi yapın arka koltuklara. Şimdilik çıkıntıdan memnun değiller arkadakiler, ileride ferahlık rahatlık isteyecekler, ileride bagaj isteyecekler vs.vs 3 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 (düzenlendi) Hatchback kullanıyorsanız Toyota Auris de yok dümdüz orası.Edit: Mondeo Mk3 de vardır kendileri 4 Aralık 2015 tarihinde Salih Erdem SANCAK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 4X4 versiyonu olup ortak şasi kullanan tüm araçlarda var. Hani atıyorum bir arabanın hiç 4x4 versiyonu yoktur ama aynı markanın suv'u da o platformu kullanıyorsa üretimden kar etmek için tek şasi üzerinde çalışıyorlar ve o saçma şaft tüneli ortada oluyor. Ya da egzoz kısmı için fazlaca yer ayırıyorlar yine o kısım şişkin oluyor. Ama mondeodaki tünel bir şahinin veya bmw 1 serisi gibi devasa değil. Benim aklımda da civic kalmış şaft tüneli olmayan araba. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Demekki hiç mercedes yada bmw almayacaksınız. Bu arada mk3 mondeo da gayette var Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 Demekki hiç mercedes yada bmw almayacaksınız. Bu arada mk3 mondeo da gayette var SUV düşünüyorum hocam. Bahsettiğiniz markaların Suvuna da heralde evi satsam anca Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Japonların ekseriyetinde yoktur... Yorum bağlantısı
Özgen Acar 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Honda civicte güzel de kampanya var hocam Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 SUV düşünüyorum hocam. Bahsettiğiniz markaların Suvuna da heralde evi satsam anca Hiç öyle deme kardeşim, çok değil 5 sene önce Mercedes alacaksın hemde 3.200 deselerdi gülerdim. Allah hayırlısını versin cümlemize. Konuya dönersek. 4x4 versiyonu bulunan araçlarda Şasi ortak olduğu için bu kanal oluyormuş. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Araçlarda olmaz otomobillerde olur Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Honda modellerinde yoktu yillardir, yakinlarda çıkan araclarda çoğaldı. Misal i20... Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Sefa bey özendirip durmayin yahu, hanım boşayacak beni SMax aşkından kiskanip Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Tucson, sportage veya rav4 te yok diye hatırlıyorum. Bagaj ları pek devasa değil ama. Yorum bağlantısı
Recommended Posts