Uğur Çınar 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hmm, bauhaus da var mı?Oto boya cilarda var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Kil ile bunu yok edeceğini düşünüyorum Serkan,keşke dün yanımıza gelseydin.Tamda uygulamanın içinde bulurdun kendini. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Tiner onun tek ilacı tiner.... Oto boyacılarında üstübiye tiner dökün ve temizleyin....Hemen temizlemeye çalışın. Ne kadar kaporta üzerinde kalırsa o kadar çıkarması zor oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Geçmiş olsun. 4-5 yıl evvel Connect'in ön tampona siyah sprey boya sıkmış bebeler.. Kurumuşken tinerle kolayca çıkardım. Hiç bir sıkıntı olmadı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Aralık 2015 Yazar Paylaş 7 Aralık 2015 Geçmiş olsun. 4-5 yıl evvel Connect'in ön tampona siyah sprey boya sıkmış bebeler.. Kurumuşken tinerle kolayca çıkardım. Hiç bir sıkıntı olmadı Teşekkürler.Tiner onun tek ilacı tiner.... Oto boyacılarında üstübiye tiner dökün ve temizleyin....Hemen temizlemeye çalışın. Ne kadar kaporta üzerinde kalırsa o kadar çıkarması zor oluyor. Yarın yapabilirim inşallah. Kil ile bunu yok edeceğini düşünüyorum Serkan,keşke dün yanımıza gelseydin.Tamda uygulamanın içinde bulurdun kendini. Geçmiş olsun. Tühhh, kısmet değilmiş. Teşekkürler Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Tühhh, kısmet değilmiş. Teşekkürler Abi. 5 dakika Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Aralık 2015 Yazar Paylaş 8 Aralık 2015 (düzenlendi) Elimde Decabit olduğu için ilk müdaheleyi decabit ile yaptım. İşe yaradığını görünce devam ettim. Sonuç Gündüz fotolarını yarın atarım. 8 Aralık 2015 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Aralık 2015 Yazar Paylaş 8 Aralık 2015 sprey boya tamamen çıktımı Serkan, bir sıkıntı kalmamıştır umarım.Abi tamamiyle çıktı. Sabah bir daha kontrol edeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Geçmiş olsun abi, fren hidroliği ile boyanın kalmadığı üye geldi de aklıma, Allah korusun, bununla geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Aralık 2015 Yazar Paylaş 9 Aralık 2015 Sabah kontrol ettiğimde küçük damlalar çıkmamış. Onlarıda hallederim inşallah. Gündüz fotoğrafları Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Aralık 2015 Yazar Paylaş 9 Aralık 2015 Hadi gözün aydın.. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Aralık 2015 Yazar Paylaş 9 Aralık 2015 Boyayı halletmişsin, app lazım App nedir üstad? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 App nedir üstad? Büyük karakterli plaka var ya onlardan, 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Aralık 2015 Yazar Paylaş 9 Aralık 2015 Büyük karakterli plaka var ya onlardan, Benim kafam şu an boya koruma da olduğu için acaba yeni boya koruma tekniği galiba diye düşündüm. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Benim kafam şu an boya koruma da olduğu için acaba yeni boya koruma tekniği galiba diye düşündüm. Serkan,ne içtiysen sabah sabah bende istiyorum Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Aralık 2015 Yazar Paylaş 9 Aralık 2015 Serkan,ne içtiysen sabah sabah bende istiyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Benim kafam şu an boya koruma da olduğu için acaba yeni boya koruma tekniği galiba diye düşündüm. Serkan,ne içtiysen sabah sabah bende istiyorum Decabit i bol sıkmış abi kafa güzel olmuş(akşam ben de sıkayım) 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Aralık 2015 Yazar Paylaş 9 Aralık 2015 (düzenlendi) Decabit i bol sıkmış abi kafa güzel olmuş(akşam ben de sıkayım) Decabitin yan etkisini test etmiş oldum. Trafik kontrolünde tespit edemiyorlar 9 Aralık 2015 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Decabit i bol sıkmış abi kafa güzel olmuş(akşam ben de sıkayım) Oooo akşam Koyup deniyeyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts