Onur Ergül 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Merhaba. Uzun uzun bütün sitelerde aradım yanıt bulamadım. 2004 ghia fiesta almak üzereyim alacağım adam da anlamıyor. Demek istediğim ghia ile comfort ne fark var 2004 de. Focuslarda bayağı fark var ama ben hiç bi fark görmedim. Kaç beygir, abs varmıdır. Önerirmisiniz ghia. Yoksa comfort daha mı iyi. Piyasada cok comfort onun için soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 O kasada 1.6 TDCi'de Ghia var sanırım, detay bilmemekle birlikte Ghia donanım seviyesi mevcut olduğu araçlarda Ford'un en dolu donanımıdır. Yorum bağlantısı
Onur Ergül 8 Aralık 2015 Yazar Paylaş 8 Aralık 2015 İlginç kimse bilmiyor. Neyse hayırlısı bakalım. Ben fark olarak sadece ön sis far gördüm. Araç benzinli. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Sis farı, çelik jant, deri direksiyon, gövde rengi tamponlar ilk aklıma gelenler. Yorum bağlantısı
Murat Bozok 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Ustte yazan arkadasima ek olarak cd calar kadife koltuk kilifi ve abs Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 zannetmiyorum ama makyajlı kasaların donanımı ile aynıysa ben ekleyeyim 2007 basım broşürünü Yorum bağlantısı
Onur Ergül 8 Aralık 2015 Yazar Paylaş 8 Aralık 2015 İnanın comfort ile farkı yok. Yada ruhsata yanlış yazılmış bakdığım araç. Abs yok kılıflar kumas. Kaset calar. Neyse teşekkürler herkese. Vazgecdım o aracdan. Yine focusa bakıcaz artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts