Rıfat Çakar 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Ah Rıfat'ım, bana mevlitin Kur'an'dan olmadığını bilen kaç kişi gösterebilirsin? Neyse, konu din tartışmasına gitmesin. Yasak ya, vurabilirler ikimizi de. O değil de, şimdi kendini Osmanlı sanan günümüz zavallılarını Osmanlı görseydi kılıçtan geçirirdi bence. Yine neyse... Orası kesin abi , bıraksalar ben kılıçtan geçirecem her kesimden bir ton dalkavuğu. Rifat pire icin yorgan yakan mi yoksa yobaz mi hangisiyim Estağfurullah abi. Yorganı sert çırpıyorsun diyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Ah Rıfat'ım, bana mevlitin Kur'an'dan olmadığını bilen kaç kişi gösterebilirsin? Neyse, konu din tartışmasına gitmesin. Yasak ya, vurabilirler ikimizi de. O değil de, şimdi kendini Osmanlı sanan günümüz zavallılarını Osmanlı görseydi kılıçtan geçirirdi bence. Yine neyse... Hocam sen kendini Osmanlı torunu olarak görmüyor musun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Konuyu anladık. Yeter, kapatalım burayı.. Teşekkürler Caner Kardeşim.. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts