Timuçin Orcan 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Iyı aksamlar herkese. Arkadaşlar jant tan dolayı lastık devamli az az hava kaçırıyor şambrel li ye ceviriyim diyorum fikirlerinizi almak isterim Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 güvenlik için pek tavsiye edilmez, jantı tamir hatta değiştirin ki iç lastik olayına girmeyin derim, yolda iken Allah korusun patladığında çok kötü sonuçlar doğurabilir.. kaldı ki her araç dublexe döndü gibi bir şey... 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 12 Aralık 2015 Yazar Paylaş 12 Aralık 2015 Jantı tamir ettirin.Jantlar tamir gordü malesef olmadı güvenlik için pek tavsiye edilmez, jantı tamir hatta değiştirin ki iç lastik olayına girmeyin derim, yolda iken Allah korusun patladığında çok kötü sonuçlar doğurabilir.. kaldı ki her araç dublexe döndü gibi bir şey... Teşekkürler haklısınız yakın zamanda deyiştireceğim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Jantlar demek ki dogru tamir edilmedi ya da baska yerden kacak var. Su testi yapilmadi mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 olmaz. teknik olarak çok sakıncalı 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Şambrelsiz lastiklerin adı dublex değil tubeless. Başlık bile hala "dublex"... Yönetim ne iş yapar? Çalışmayacaklarsa bıraksınlar canım! Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Başlık bile hala "dublex"... Yönetim ne iş yapar? Çalışmayacaklarsa bıraksınlar canım! Şimdi sokağa çıksam "Tebüles" diye bağırsam kim anlar Sn. Murat Dere? Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Şimdi sokağa çıksam "Tebüles" diye bağırsam kim anlar Sn. Murat Dere? "İç lastiksiz" dersen anlarlar sanırımsa. Al bi de tokat sana. Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 olmaz. teknik olarak çok sakıncalıHocam torna ile tamiri oldu jant ların. Şimdi pres ile yapıyorlar mış sağlıklı olurmu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 jant tamiri yapanın işçilik kabiliyetine kalmış durum. hava kaçırma bitecek ise başarılı olacak. ancak lastik denendi mi? sorun lastikte olmasın? 2 Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 jant tamiri yapanın işçilik kabiliyetine kalmış durum. hava kaçırma bitecek ise başarılı olacak. ancak lastik denendi mi? sorun lastikte olmasın?Hocam lastikler yeni Continental Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 2 ayrı takım yeni lastikte başıma gelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 17 Aralık 2015 Yazar Paylaş 17 Aralık 2015 2 ayrı takım yeni lastikte başıma gelmişti.Kontrol ettiriyim o zaman. Lastikci nın söylediği jantlarda yenmiş yerler varmış.Ona rağmen pres ıle duzelirrmi hocam Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 tubeless lastik ne ola ki yeni mi çıkmıştır, patlamıyor mu? Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 19 Aralık 2015 Yazar Paylaş 19 Aralık 2015 2 ayrı takım yeni lastikte başıma gelmişti. cıkma 47 tane jant buldum lastıkcıden taktırdım sonra rota soktum arabayı aslınd aonceden soktum eskı jantlar ıle sonra dıyer jantlar takıldı ardından yola cıktım muthiş bır tıtreme tekrar rota gırdı balans yapıldı hatta cok zorlandılar servısın dedığı dıer cantlar yer etmıs arabada Yorum bağlantısı
Recommended Posts