İçeriğe Yönlendir

Tubeless Lastiği Şambrelliye Çevirmek

Timuçin Orcan

Recommended Posts

Timuçin Orcan

Iyı aksamlar herkese. Arkadaşlar jant tan dolayı lastık devamli az az hava kaçırıyor şambrel li ye ceviriyim diyorum fikirlerinizi almak isterim

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

güvenlik için pek tavsiye edilmez, jantı tamir hatta  değiştirin ki iç lastik olayına girmeyin derim, yolda iken Allah korusun patladığında çok kötü sonuçlar doğurabilir..

kaldı ki her araç dublexe döndü gibi bir şey...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

Jantı tamir ettirin.

Jantlar tamir gordü malesef olmadı

güvenlik için pek tavsiye edilmez, jantı tamir hatta değiştirin ki iç lastik olayına girmeyin derim, yolda iken Allah korusun patladığında çok kötü sonuçlar doğurabilir..

kaldı ki her araç dublexe döndü gibi bir şey...

Teşekkürler haklısınız yakın zamanda deyiştireceğim
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Jantlar demek ki dogru tamir edilmedi ya da baska yerden kacak var. Su testi yapilmadi mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şambrelsiz lastiklerin adı dublex değil tubeless.

Başlık bile hala "dublex"... Yönetim ne iş yapar? Çalışmayacaklarsa bıraksınlar canım! :seytan:

Yorum bağlantısı

Başlık bile hala "dublex"... Yönetim ne iş yapar? Çalışmayacaklarsa bıraksınlar canım! :seytan:

Şimdi sokağa çıksam "Tebüles" diye bağırsam kim anlar Sn. Murat Dere?  :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şimdi sokağa çıksam "Tebüles" diye bağırsam kim anlar Sn. Murat Dere?  :p

"İç lastiksiz" dersen anlarlar sanırımsa. :p Al bi de tokat sana. :punish:

Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

olmaz. teknik olarak çok sakıncalı

Hocam torna ile tamiri oldu jant ların. Şimdi pres ile yapıyorlar mış sağlıklı olurmu
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

jant tamiri yapanın işçilik kabiliyetine kalmış durum. hava kaçırma bitecek ise başarılı olacak. ancak lastik denendi mi? sorun lastikte olmasın?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

jant tamiri yapanın işçilik kabiliyetine kalmış durum. hava kaçırma bitecek ise başarılı olacak. ancak lastik denendi mi? sorun lastikte olmasın?

Hocam lastikler yeni Continental
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

2 ayrı takım yeni lastikte başıma gelmişti.

Kontrol ettiriyim o zaman. Lastikci nın söylediği jantlarda yenmiş yerler varmış.Ona rağmen pres ıle duzelirrmi hocam
Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

2 ayrı takım yeni lastikte başıma gelmişti.

cıkma 47 tane jant buldum lastıkcıden taktırdım sonra rota soktum arabayı  aslınd aonceden soktum eskı jantlar ıle  sonra dıyer jantlar takıldı  ardından yola cıktım  muthiş bır tıtreme   tekrar rota gırdı balans yapıldı hatta   cok zorlandılar   servısın dedığı dıer cantlar yer etmıs arabada

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...