İçeriğe Yönlendir

1.25 Mi 1.4 Mü Kullananlar Tecrübeler

Caner Kırmacı

Recommended Posts

Caner Kırmacı

Merhabalar 

Sanırım fieasta alacağım mk4. 1.25 motor mu 1.4 mü alayım karar veremedim .Daha önce focus mk1 2.0 vardı sonra astra 1.6gls  şimdi fiesta  alamaya karar verdim. Lpg li düşünyüyorum. En önemlisi aracın temiz olması ama 1.25 1.4 arası çok fark var mı merak etttim.  Donanımdan çok çekiş yol yakıt. 1.25 1.4 arasında yakıt farkı pek yok diyorlar ama

Yorum bağlantısı
Enver Çatak
(düzenlendi)

İkisini de kullanmış biri olarak 1.4 diyorum. 1.25 motorda 3 ve daha fazla kişi olması durumunda, klima açınca bariz zorlanıyor. Vites aralıkları 1.4'e göre daha kısa. Yakıt olarak fark neredeyse yok. Benim bahsettiğim modeller 2000 model 1.25 Fiesta Flair, 2000 model 1.4 Fiesta Fun.

tarihinde Enver Çatak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

2015 1.25 trend x mevcut ablamda. 1 ay kadar kullanıma fırsatım olmuştu. kullanıcı verileri 100ü geçmeden klima devamlı kapalı şehir içi 6.4 litre yakıt verisi var yol bilgisayarı verileri hiç altına düşmedi. izmir ankara arası uzun yol  3 kişi klima açık kapalı karışık duruma göre 5- 5.5 litre arası yaktı. Maksimum 110 km hız sabitleyici çoğunlukla açık. Performans beklentisi içindeyseniz 1.25 çok sınırlı bu konuda 2 kişi varken araçta sıkıntı yok 2 kişi fazlası ve klima açık özellikle performans baya etkileniyor.

Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı

Merhabalar 1.4 ile 1.25 arasında kaldım sizin tecrübelerinizle sizce hangisi artıları eksileri. Eskiden focusum vardı pek fiestaşarı bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Murat Karaoğlu
(düzenlendi)

Bir önceki aracım üye resimdeki 98 model 1.25 flair'di şimdiki aracım ise 2001 ghia...1.25 alacaksanız 2000 sonrası üretilen gülen yüz ghia tam donanımlısını(abs+ 4 hava yastıklı) almanızı tavsiye ederim bu kasada en çok tutulan ve aranan model budur...Flair benimki boş modeliydi ancak onların güvenlik paketli olanı varmı tam bilmiyorum...1.4 fun aslında benimde düşündüğüm bir modeldi 90 hp olmasından dolayı ama piyasasının flair ve ghia ya göre oldukça düşük olmasından dolayı almaktan vazgeçtim...Fun modelininde ghia gibi full olanları var diye biliyorum forumda kullanan arkadaşlar size daha sağlıklı bilgi verecektir ancak benim naçizhane tavsiyem bu kasalardan düşünüyorsanız gülen yüz fiesta ghia güvenlik paketli olan en iyi seçim olacaktır...

tarihinde Murat Karaoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhabalar 1.4 ile 1.25 arasında kaldım sizin tecrübelerinizle sizce hangisi artıları eksileri. Eskiden focusum vardı pek fiestaşarı bilemiyorum

Tek konudan ilerleyelim Caner bey lütfen.

Yorum bağlantısı

kullandiginiz araclar hep spor model. 1.25 flairi 3 sene kullandim neredeyse sehir icinde oldukca tatminkar. ama sehir disinda 120 ustu vasat... 1.4 un daha iyi olacagini dusunuyorum.ama 2000 model ustu olsun alacaginiz araba.

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

1. 25 ghia ie 170 e kadar çıktım.

ama doğal olarak rampa da önceden kaptırmazsan hızlanmakta sorun yaşayabilirsin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...