İçeriğe Yönlendir

Araba Stop Etmiyor

Eray Çalışkan

Recommended Posts

Emre Tutak
(düzenlendi)

Bazen gidecegim yere erken çıkınca yol boş olursa bu şekilde gidiyorum :) hatta trafik yogun ve milim milim gidiyorsa hiç gaza basmıyorum zararı var mı bilmiyorum ama sanmıyorum :)

Bazen gidecegim yere erken çıkınca yol boş olursa bu şekilde gidiyorum :) hatta trafik yogun ve milim milim gidiyorsak hiç gaza basmıyorum zararı var mı bilmiyorum ama sanmıyorum :)

tarihinde Emre Tutak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

2006 model 1.6 tdci fiesta almak üzereydim bugün henüz almadım ama çok ilginç bir şey oldu. Araba 1. vitesteyken ayagımı yavaşca debriyajdan çekince hareket ediyor ama stop etmiyor. Tamamen kaldırıp gaza hiç basmama rağmen stop etmeyip kavrama noktasındaymış gibi hafif hafif ilerliyor araç. Benim bildiğim debriyaj balatasının ömrü bitmiş demektir ama emin değilim. Aracı sırf bu yüzden alamadım bugün. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

dizel 1.6 gider öyle. güçlüdür. benim fusion da öyle. sıkışık trafikte rahat oluyor.

Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

dizel 1.6 gider öyle. güçlüdür. benim fusion da öyle. sıkışık trafikte rahat oluyor.

1.4 dizel kullandım bu kadar net hissetmemiştim hocam bunu ama 1.6'da çok net o ivmelenmeyle birlikte kalkışı hissediyorum

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

1.6 TDCi motoru torku yüksek, o yüzden yokuş kalkış desteği yerine kullandığım zamanlar olmuştu :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ayağınız frende iken stop etmez ise sorundur. Yürürse iyi bişeydir.

Kilit noktayı birtek sen yakalamışsın emmi  :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Ayağınız frende iken stop etmez ise sorundur. Yürürse iyi bişeydir.

Aynen dediğin gibi oldu abi, el frenini çektim araç yüksek bir titreşimle stop etti. Ama diğer şekilde yürüdü hatta 2. vitese bile taktım devam ediyordu gitmeye :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aynen dediğin gibi oldu abi, el frenini çektim araç yüksek bir titreşimle stop etti. Ama diğer şekilde yürüdü hatta 2. vitese bile taktım devam ediyordu gitmeye :D

Güzel motor... Sıkıntı yok... 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...