Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mRXgcT6uS_U&feature=youtu.be su mıktarı max üstüde az bişey havamı vardır normalmıdır Yorum bağlantısı
Burak Günhan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Selam genelde silindir kapak contası yandığında böyle suya hava basıyor motor ama ilk çalıştırma anından itibaren mi bu şekilde yoksa ısındıktan sonra mı oluşuyor ? ısındıktan sonra ise genleşme tankınızın kapağı da etkiliyor aslınsa su seviyesinde yükselme yapıyor basıncı kontrol altına alamıyor ama. Yorum bağlantısı
Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 (düzenlendi) Geçen motor kulakları ıcın ustaya goturdum usta su haznesının orda arabanın motru sıcak iken su haznesındekı hortumu cıkarmıs bırden sonra kapağı açıyo kapak içindeki yay felan elıne geldı sonra ısı bıtınce oyle kapattı tekrar daha once varmıydı bılmıyorum hava yapmsıtır dıye dusunuyorum gıdınce problem yok yağ su eksıltmıyor 14 Aralık 2015 tarihinde Tarık Beyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Günhan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Eskiden ustalar genleşme tankı yada radyatör kapağını açıp marşa basarlardı su hoplar yada hava girerse silindir kapak contası derlerdi ama yanlış bilgilendirmek istemiyorum yinede yağ cubuğundan yağın durumunu bir kontrol edin ( köpüklenme varmı elinizle çubuktaki yağa dokunun sulu gibi mi ) ayrıca genleşme tankındaki suyun renginde bir değişme var mı ? bunları sadece şüpheleri ortadan kaldırmak için soruyorum daha detaylı bilgi vermiş olursunuz hem durumu hakkında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 eskiden arka camlar da manuel di. devir değişti kapalı sistem soğutma sistemi geldi. videod aki görünüm de sıradışı bir şey yok 3 Yorum bağlantısı
Burak Günhan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Çağlar bey araç radyatör taşırma hortumundan suyun fazlasını da atıyor olabilir tabii ama, benim dediğim olay zaten kapalı sistemler için uygulanan bir metot du motor kompresrörünün kaçıp kaçmadığınına bakmak için tabii bunlar ilkel yöntemler olabilir ama ateşe elimizi uzatıp yakması gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Çağlar bey araç radyatör taşırma hortumundan suyun fazlasını da atıyor olabilir tabii ama, benim dediğim olay zaten kapalı sistemler için uygulanan bir metot du motor kompresrörünün kaçıp kaçmadığınına bakmak için tabii bunlar ilkel yöntemler olabilir ama ateşe elimizi uzatıp yakması gibi video ya yazmıştım diğer kontrol yöntemleri için değil 1 Yorum bağlantısı
Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7o9Fb-lZMD8 Olaydan Allahıma şükür kurtuldum fazla su hava yapması ve kapağı fazla sıkmaktan olmus ust de kucuk bır hortum var onu cıkardı fazla suyu attı kapağıda gevsettı normala dondu vıdeoya bakabılırsınız Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 (düzenlendi) Değişen yada düzelen birşey yokki durumda, zaten arızada yok, Çağlar bey haklı bu arada... Sizde olan şu, üstteki siyah hortum geri dönüş hortumudur, su seviyesi onun dibindeyse o borudan akan su köpük yapar (su hep akar, akmalıdırda zaten), sistemdeki hava değil o, su dolu bir kovaya hortumla su sıkınca çıkan kabarcıklarla aynı şey, çalkalalan su, hava olsa zaten kapaktan atardı, conta yanmış olurdu, usta sadece suyu azaltmış, o hortumdan akan su aşşağı seviyedeki suya akıyor şuan, o yüzden birşey görmüyorsunuz, suyu biraz doldurun yine göreceksiniz, su maks çizgisinde olsun, ve su soğukken ayarlayın seviyeyi, o akışı görün köpük yada kabarcık olsun, özellikle sıcak motorda akışı daha net görürsünüz, termostada açık olur çünki... Kısaca sizin motorda sorun yok, usta boşa suyu azaltmış, maks seviyesinde olsun su. 14 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Sorun yoksa ne mutlu Ali abi ben korktum yaziyim dedim buraya burak bey oyle diyince ustaya gosteriyim dedim smdi arac sogukken suyu az daha koyuyum ordan hep su atar ustten demi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 vesile ile. su kapağı da tam güç sıkılır gevşek kalması mpotpru bile bitirmeye gidebilir 1 Yorum bağlantısı
Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 vesile ile. su kapağı da tam güç sıkılır gevşek kalması mpotpru bile bitirmeye gidebilir Şimdi 1.motor soğusun su eklıycem max cızgısısıne kadar 2.kapağı çok az daha sıkıcem fazla değil 3.şu an bu kabarcık felan normalmidir bir sorun teskııl etmıyordur ınsallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 (düzenlendi) Sorun yoksa ne mutlu Ali abi ben korktum yaziyim dedim buraya burak bey oyle diyince ustaya gosteriyim dedim smdi arac sogukken suyu az daha koyuyum ordan hep su atar ustten demi termostad açtıktan sonra o kısımdan sürekli su akar, aslında genleşme tankı adıda yanlış, basınçlı sistem bu, sen motor soğukken Maks çizgisine getir seviyeyi, kapağıda sıkıca kapat o kadar, suyun aktığını görmen normal merak etme, akmazsa sıkıntı var demektir Kabarcık akan sudan oluyor, normal, o boruyu tam doldurmadan aktığından borununda karşısında su olduğu için azar azar boruda tepme yapar, boru dolar ama basınçla tekara ileri basar suyu, o sırada boruda sıkışan havada kabarcık yapar, seviyeyi düşük tutarsan boruyu tam doldurmayan ama sürekli akan az su normal akar, boruda sıkışma olmadığından kabarcıkta göremezsin, olay bu, conta yanık olsa o kapatan dışarı fışkırtır zaten o durum başka, zaten anlarsın hemde anında... Kapaktaki yayıda düşünme, sorun olmaz, bendede olmuştu, kapağı açınca içteki siyah kısımda dönüyor ve tırnaktan atıyor, yayı basıp siyah kapağıda bastırıp çevir yerine otursun, sonra kapağı tak, zaten bir daha açmazsın, sorun çıkmaz ise senelerce hemde KAPAĞI TAM kapat, sakın gevşek bırakma, yok öyle birşey, bu arada ustana da selam, mesleği bıraksın kapalı sistem bu, motoru yersin haberin ola... Çağlar bey yine haklı bu arada, aman diyim 14 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 termostad açtıktan sonra o kısımdan sürekli su akar, aslında genleşme tankı adıda yanlış, basınçlı sistem bu, sen motor soğukken Maks çizgisine getir seviyeyi, kapağıda sıkıca kapat o kadar, suyun aktığını görmen normal merak etme, akmazsa sıkıntı var demektir Kapaktaki yayıda düşünme, sorun olmaz, bendede olmuştu, kapağı açınca içteki siyah kısımda dönüyor ve tırnaktan atıyor, yayı basıp siyah kapağıda bastırıp çevir yerine otursun, sonra kapağı tak, zaten bir daha açmazsın, sorun çıkmaz ise senelerce hemde KAPAĞI TAM *** küfür *** sakın gevşek bırakma, yok öyle birşey, bu arada ustana da selam, mesleği bıraksın kapalı sistem bu, motoru yersin haberin ola... Çağlar bey yine haklı bu arada, aman diyim hay Allah razı olsun sızden ya ıcıme su serptınız motor soğusun onları yapıyım herşeyi kafaya takıyorum ne kötü birşey hiçbişey yokken neleri kafaya taktım motoru bıtırdım kafamda 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 hay Allah razı olsun sızden ya ıcıme su serptınız motor soğusun onları yapıyım herşeyi kafaya takıyorum ne kötü birşey hiçbişey yokken neleri kafaya taktım motoru bıtırdım kafamda Sen şimdi yağ dolum kapağını açıp baksan ahanda motor üflüyorda dersin şimdi, bitti gitti motor desene 1 Yorum bağlantısı
Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Sen şimdi yağ dolum kapağını açıp baksan ahanda motor üflüyorda dersin şimdi, bitti gitti motor desene yani aslında neyın doğru veya neyin yanlıs oldugunu tahmınımce bılıyorum abi hani 13. arabamız 2 sene ıcınde dızel oldu genellıkle ama ıste daha iyi bilen birileri çıkar diyee ve siz yorum yapınca doğrusu budur dedım oyle çağlar beyde sağolsun doğru cevap verdi Allah razı olsun sızın gıbı ınsanlardan hastalık hastasıyım kendımdede bırseyler cıkartırım psıkoljık :D 1 Yorum bağlantısı
Tarık Beyen 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 termostad açtıktan sonra o kısımdan sürekli su akar, aslında genleşme tankı adıda yanlış, basınçlı sistem bu, sen motor soğukken Maks çizgisine getir seviyeyi, kapağıda sıkıca kapat o kadar, suyun aktığını görmen normal merak etme, akmazsa sıkıntı var demektir Kabarcık akan sudan oluyor, normal, o boruyu tam doldurmadan aktığından borununda karşısında su olduğu için azar azar boruda tepme yapar, boru dolar ama basınçla tekara ileri basar suyu, o sırada boruda sıkışan havada kabarcık yapar, seviyeyi düşük tutarsan boruyu tam doldurmayan ama sürekli akan az su normal akar, boruda sıkışma olmadığından kabarcıkta göremezsin, olay bu, conta yanık olsa o kapatan dışarı fışkırtır zaten o durum başka, zaten anlarsın hemde anında... Kapaktaki yayıda düşünme, sorun olmaz, bendede olmuştu, kapağı açınca içteki siyah kısımda dönüyor ve tırnaktan atıyor, yayı basıp siyah kapağıda bastırıp çevir yerine otursun, sonra kapağı tak, zaten bir daha açmazsın, sorun çıkmaz ise senelerce hemde KAPAĞI TAM kapat, sakın gevşek bırakma, yok öyle birşey, bu arada ustana da selam, mesleği bıraksın kapalı sistem bu, motoru yersin haberin ola... Çağlar bey yine haklı bu arada, aman diyim Ali abi dayanamadim ciktim.bu saatte garaja motor 4 saat oldu soğumuş ve kapağı açtim max cizgisinden birazck fazla koydm cok az ve arabayi ilk calistirmam ile dedigimiz gibi yapiyor oyle kabarcik bu isininca mi yapar soğukkende mi yapar su an sıkıntı yok uzun uzun anlattin da su an herseyi hallettim acmiycqm.kapaği daha Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Koyduğunuz suyun fazlasını atar sonra max ile min arasında gider gelir fazla kurcalamayın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts